Set mobilă grădină Urban - cappuccino de 4 persoane, este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. Setul se caracterizează printr-un design modern inspirat dintr-o țesătură din ratan natural.

1.879,10 lei
(Pretul include TVA)
La comandă

Credit module tbi bank 3.3.5

104.12 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Set mobilier grădină Urban - cappuccino de 4 persoane, este un model elegant de agrement care asigură utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. Setul se caracterizează printr-un design modern inspirat dintr-o țesătură din ratan natural. O construcție robustă și bine gândită a setului asigură stabilitatea și confortul optim al utilizării. Setul include o canapea dublă, două fotolii și o masă. Este disponibilă în cinci variante de culoare și cu perne confortabile. Mobilierul este rezistent la efectele condițiilor meteorologice nefavorabile și la razele UV. Aceasta întruchipează frumusețea și eleganța într-un singur set. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și terase mai mici. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului.

Explorați selecția noastră uriașă astăzi! Produse exclusive cu prețuri En-Gros la un click de tine. Livrare gratuită și garanție producător.

Setul mobilier grădină Urban - cappuccino 227640 de 4 persoane se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Set mobilier grădină Urban - cappuccinode 4 persoane la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Avantaje:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

 

Date tehnice:

·        material: ratan artificial

·        dimensiunile canapelei: 128 x 70 x 79

·        capacitate canapea: 200 kg

·        dimensiunile mesei: 77 x 57 x 42 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 50 kg

·        înălțime de masă: 42 cm

·        dimensiuni scaune: 75 x 70 x 79 cm

·        fotolii de capacitate: 110 kg

·        scaun înălțime: 79 cm

·        pachet: 120 cm / 82 cm / 62 cm

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?