Skimmia japonica Rubella - Skimmia

Previous
Next

Skimmia este un arbust ornamental veșnic verde, cu frunze lucioase și un sistem dens de ramuri, care crește până la o înălțime de 1 metru. Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 12 cm, în stare potrivită sezonului.

71,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Skimmia este un arbust ornamental veșnic verde, cu frunze lucioase și un sistem dens de ramuri, care crește până la o înălțime de 1 metru. Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 12 cm, în stare potrivită sezonului.

Frunzele sale lucioase sunt impresionante în sine, dar boabele de culoare roșie palidă, care apar începând cu luna septembrie, sunt cele care atrag cu adevărat atenția (pentru a se forma boabe au nevoie de o altă plantă, deoarece sunt dioice).

SFAT:: O minunată plantă de toamnă! Pe balcon, pe terasă sau lângă intrare creează o atmosferă minunată de toamnă, alături de alte flori cum ar fi crizantemele!

Muguri mici de flori se deschid primăvara și decorează până vara. Este o plantă cu creștere lentă, care preferă semiumra. Arată foarte bine plantat în grupuri (3-5-7).

Cerințe de lumină: evitați soarele fierbinte, preferă semiumbra, dar nu plantați la umbră adâncă!

Cerințe de sol: evitați tipurile de sol calcaros, deoarece frunzele vor începe să se îngălbenească. Se dezvoltă cel mai bine în sol acid.

Cerințe de apă: mediu, nu udați în exces!

Întreținere: Tundeți numai pentru a menține forma. Iarna, acoperiți tulpina, deoarece este sensibilă la îngheț. Asigurați reaprovizionarea cu substanțe nutritive la fiecare două săptămâni, din primăvară până în toamnă.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?