Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg
Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.
Solutie pentru limpezirea vinului Tukros, 300g
Cod produs: MF.001089
Drept de retur 14 zile
Cumpara pe SICAP - Nr. referinta: MF.001089Pregatirea solutiei pentru limpezirea a 100 l vin turburel:
se amesteca 60-80 g substanta in 200 ml de apa rece;
se dilueaza amestecul cu 300 ml apa firbinte;
se fierbe 4 minute;
se lasa in repaos 24 de ore.
Preț
22,00 lei
(Pretul include TVA)
Citeste recenzia
În stoc
Termen estimativ livrare: 2-3 zile lucrătoare

Evaluarea medie:
2.5/5
Numarul recenziilor: 1
-
Avantaje
+ -
Plata
+- — Plata la curier in momentul livrarii
- — Plata cu cardul Online
- — Plata prin tranfer bancar
-
Livrare
+- — Livram oriunde in Romania la 20 RON
- — Livrare gratuita peste 800 de RON
-
Parteneriat
+
Pregatirea solutiei pentru limpezirea a 100 l vin turburel:
se amesteca 60-80 g substanta in 200 ml de apa rece;
se dilueaza amestecul cu 300 ml apa firbinte;
se fierbe 4 minute;
se lasa in repaos 24 de ore.
Limpezirea:
se toarna amestecul la 100 l de vin,
se agita bine;
dupa 2 ore se repeta agitarea;
vinul curat se sifoneaza dupa 7-10 zile.
Gramaj (g): 300
Tara de origine: Ungaria
MF.001089
3 Produse
EXCELENT !

2021-09-29
LUCIAN
EXCELENT !
Posibil interesat de
5 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?