Dozare/administrare: in conditii optime 20 g/hl; in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-40 g/hl; in cazul opririi fermentarii 50 g/hl
Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiCod produs: MF.001089
Pregatirea solutiei pentru limpezirea a 100 l vin turburel:
se amesteca 60-80 g substanta in 200 ml de apa rece;
se dilueaza amestecul cu 300 ml apa firbinte;
se fierbe 4 minute;
se lasa in repaos 24 de ore.
Preț
Pregatirea solutiei pentru limpezirea a 100 l vin turburel:
se amesteca 60-80 g substanta in 200 ml de apa rece;
se dilueaza amestecul cu 300 ml apa firbinte;
se fierbe 4 minute;
se lasa in repaos 24 de ore.
Limpezirea:
se toarna amestecul la 100 l de vin,
se agita bine;
dupa 2 ore se repeta agitarea;
vinul curat se sifoneaza dupa 7-10 zile.
Gramaj (g): 300
Tara de origine: Ungaria