Stimulator de legare, Legator 20ml

Previous
Next

Stimulator de legare ce are la baza acid Beta-naphthoxyacetic ce ajuta la fecundatia florilor evitand astfel, caderea prematura a florilor.  Acest stimulator de legare se pulverizeaza direct pe flori.

28,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Stimulator de legare ce are la baza acid Beta-naphthoxyacetic ce ajuta la fecundatia florilor evitand astfel, caderea prematura a florilor.  Acest stimulator de legare se pulverizeaza direct pe flori.

Mod de utilizare

Produsul se aplica foliar pe flori dupa ce Legator a fost diluat in prealabil conform instructiunilor de utilizare. Astfel, se dilueaza intre 1-5 ml de Legator la 1 l de apa. Odata diluata solutia se vor stropi inflorescentele cu un jet fin atunci cand florile sunt deschise. Nu se recomanda stropirea excesiva cu jetul asupar partii terminale a tulpinii, a radacinii implicit a frunzei.

Este recomandat ca tratamentul sa se efectueze fie dimineata fie seara pentru a evita temperaturile ridicate din timpul zilei, nefiind recomandata aplicarea tratamentului la temperaturi mai mari de 25 de grade. Tratamentul cu Legator se aplica individual, fara a fi combinat cu alte produse ce tin de protectia plantelor.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?