Suport pentru brad taiat, cu diametrul reglabil, plastic, verde, cu rezervor de apa

Suport pentru brad taiat, cu diametrul reglabil, plastic, verde, cu rezervor de apa
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Suport pentru brad taiat, cu diametrul reglabil, plastic, verde, cu rezervor de apa Suport pentru brad taiat, cu diametrul reglabil, plastic, verde, cu rezervor de apa Suport pentru brad taiat, cu diametrul reglabil, plastic, verde, cu rezervor de apa Suport pentru brad taiat, cu diametrul reglabil, plastic, verde, cu rezervor de apa

Suportul pentru pomul de Craciun este realizat din plastic de buna calitate, stabil si rezistent si este prevazut cu un rezervor mare, cu indicator pentru nivelul apei.


Credit module TBI Bank 3.2.3

50.10 Lei x 4 rate

Suportul pentru pomul de Craciun este realizat din plastic de buna calitate, stabil si rezistent si este prevazut cu un rezervor mare, cu indicator pentru nivelul apei.

Se recomanda pentru amplasarea la interior, pentru brazi de pana la 2 metri inaltime, cu grosimea maxima a tulpinii de aproximativ 8 centimetri.

Mod de utilizare: se aseaza pomul in pozitie verticala si se actioneaza sistemul de prindere prin apasare cu talpa piciorului pana cand pomul este fix. Pentru a scoate pomul din suport se ridica siguranta.

Indicatorul nivelului de apa va arata cand sa va opriti cu alimentarea sau cand nivelul apei este scazut si necesita alimentarea suportului cu apa.

Specificatii technice 

Greutate: 4 kg

Recomandare: pentru fixarea pomului de craciun

Material: plastic

Culoare: verde

Diametru(cm): 32

Diametru util: reglabil

MF.001900
7 Produse

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?