Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz

  • Stoc epuizat
    Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz
    Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz
    Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz
    Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz
Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz

Tobogan de grădină Keter Boogie Turcoaz este toboganul ideal pentru multă distracție și mișcare in aer liber pentru copii. Va pune un zâmbet pe chipul fiecărui copil, asigurând multe ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp.


Credit module TBI Bank 3.2.3

81.01 Lei x 4 rate

Tobogan de grădină Keter Boogie Turcoaz este toboganul ideal pentru multă distracție și mișcare in aer liber pentru copii. Va pune un zâmbet pe chipul fiecărui copil, asigurând multe ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp. Plin de emoții pozitive, joaca copilului tău se v-a transforma într-o aventură de basm, vor trezit creativitatea copilului tău. Materialul folosit conferă calitate și siguranță în timpul jocului, fermecător prin modelul său. Forma sa unică vă oferă posibilitatea de a amplasa toboganul atât in interior cât și în exterior. Mutarea acesteia se face foarte ușor datorită greutății sale reduse.

Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și razelor UV, nu se decolorează, astfel își va păstra aspectul impecabil pentru o lungă perioada de timp. Ușor de menținut curat.

Tobogan de grădină Keter
 se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje: Tobogan de grădină pentru copii Keter Boogie Verde|Turcoaz 220156  la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Tobogan de grădină Keter Boogie Turcoaz:

·        este gata asamblat

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        ușor de manevrat


Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 110 x 46 x 72 cm

·        dimensiuni ambalaj: 105.5 x 47 x 20.5 cm

·        masa netă a produsului: 3.80 kg

 

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?