Compania Syngenta Leave a comment

Compania Syngenta în 2017 a marchat 150 de ani de legume cu gust! Acoperind peste 30 de culturi de legume și lănsând în fiecare an 150 de produse noi, Syngenta semințe aduce inovație consumatorilor pentru a răspunde cerințelor întregului lanț alimentar, de la producători, distribuitori, retaileri și consumatori.

Divizia de Legume Syngenta și-a început activitatea în 1867 în Olanda comercializând semințe de varză, în prezent fiind pe piață cu peste 2.500 de produse. Syngenta semințe legume este numărul 1 în lume la cultura de curcubitaceae (pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, castraveți), vărzoase (varză, conopidă, broccoli, varză de bruxelles) și porumb dulce, și numărul 2 la cultura de tomate și ardei.

Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 28.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, cu toții dedicați scopului de a elibera potențialul plantelor. Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de parteneri, compania contribuie la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții. Afla mai multe aici.

Ing. Abraham Gloria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *