De unde comanzi semințe pentru plante și culturi agricole? Leave a comment

În zilele noastre, a devenit esențial să poți procura tot ceea ce ai nevoie din mediul online. Atunci când toată lumea lucrează, poate deveni dificil să găsești timp să cutreieri magazinele în căutarea semințelor și uneltelor de care ai nevoie pentru grădină sau câmp. Iar, mai nou, cu limitările de a ieși din casă, a devenit aproape imposibil să poți căuta semințe pentru plante și culturi agricole în magazinele fizice. Tocmai de aceea, este extrem de util să poți comanda online tot ceea ce ai nevoie.

Fie că ai o grădină mică sau un teren în câmp, unde îți dorești să cultivi diverse legume sau culturi agricole, ai nevoie de semințe pentru plante, diverse unelte, echipamente și motoutilaje. La Plantmaster, ne asigurăm că ai posibilitatea de a cumpăra toate produsele agricole de care ai nevoie, fără să fie nevoie să părăsești locuința.

Cum comanzi semințe pentru plante și culturi agricole de pe Plantmaster?

Este simplu și rapid să comanzi semințe pentru plante și culturi agricole de pe Plantmaster. Produsele sunt împărțite în categorii, astfel încât să găsești ușor ceea ce ai nevoie. În acest mod, poți alege direct categoria care te interesează, pentru a vedea produsele disponibile pentru tine.

Alege produsele dorite, adaugă-le în coșul de cumpărături și plasează comanda online. Comenzile sunt expediate prin curier, astfel că ajung direct la tine, într-un timp cât mai scurt posibil. În ceea ce privește plata produselor comandate, îți oferim două metode:

  • Plata ramburs, adică plătești contravaloarea coletului atunci când acesta îți este livrat de către curier.
  • Plata online, prin intermediul EuPlătesc, plată care se realizează cu cardul bancar la efectuarea comenzii pe site și este securizată prin intermediul sistemului 3-D secure.

În plus, dacă nu îți este la îndemână să comanzi online, direct pe site, poți plasa o comandă și prin email sau telefon.

Ce semințe găsești la Plantmaster?

La Plantmaster, categoriile principale în care găsești semințe pentru plante și culturi agricole sunt:

  • Fermier: semințe pentru floarea-soarelui, porumb, tehnice și furajere
  • Legumicultor: semințe de tomate, ardei, castraveți, pepene, varză, vinete
  • Casă și grădină

Alege sortimentele de semințe pentru plante de care ai nevoie, plasează comanda, iar noi ne vom asigura că primești produsele comandate în cel mai scurt timp posibil, chiar acasă la tine.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *