Previous
Next

ASIGURĂM LIVRARE ÎN ZONELE LIMITROFE ( BIHOR)!


ÎN RESTUL ȚĂRII LIVRAREA SE FACE LA CANTITĂȚI DE PESTE 24 TONE!

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Caracteristici:

Îngrășământ cu suprafață tratată. Scopul tratamentului de suprafață este prevenirea lipirii granulelor în timpul depozitării. Substanța folosită la tratarea suprafeței solidifică produsul. Ureea tratată astfel se utilizează ca îngrășământ sau în alte scopuri industriale.

Ureea tratată nu are caracteristici higroscopice, granulele nu se lipesc, de aceea poate fi transportat vrac. Se depozitează în spațiu acoperit. Se va evita amestecarea cu îngrășământ cu conținut de azotat de amoniu.

Poate fi utilizat ca îngrășământ foliar sub formă de soluție în concentrație de 0,5-1%, pentru că diluat în apă nu va arde cultura.

Recomandări de utilizare:

Durata de acțiune a azotului amidic din uree este relativ mai mare. Procesele biochimice aferente vor transforma ureea în azotat, iar produsele intermediare vor rămâne în sol, de aceea produsul se pretează excelent la fertilizare de bază.  În calitate de furaj, ureea asigură 25-30% din necesarul de proteine al rumegătoarelor. În combinație cu formaldehide se folosește și pentru producerea industrială a aminoplastelor de tip rășină și a adezivilor utilizați în industria lemnului.

Se recomandă introducerea ureei în sol cu cel puțin două-trei săptămâni înainte de semănat. Astfel, amoniul produs odată cu descompunerea substanței nu va împiedica germinarea semințelor. Datorită granulației și caracteristicilor pozitive de care dispune se pretează atât la aplicare terestră, cât și la cea aeriană. Poate fi împrăștiat prin metode tradiționale sau cu sisteme pneumatice. Sub formă de soluții se amestecă bine cu soluțiile de protecție a culturilor, de aceea sub formă de îngrășământ foliar poate fi aplicat concomitent cu diferitele proceduri de protejare chimică a culturilor.

Îngrășăminte pentru plantaArdei Canepa Cartofi Castraveti Ceapa Conifere Fasole Floarea Soarelui Grâu Hamei Lucernă Mazare Mazariche Mazăre Furajeră Morcov Orez Orz Plante cu flori Porumb Rapita pentru ulei Rosii Sfecla de zahar Soia Trifoi Tutun Varza Vinete
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Cereale Îngrășăminte Legume Îngrășăminte Plante Furajere Îngrășăminte Plante Tehnice

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?