Previous
Next

Viermocid este un insecticid ce se utilizeaza pentru combatarea daunatorilor din sol, sub forma de granule de culoare bej, cu efect asupra viermilor sarma (agriotes spp.) si viermelui vestic al radacinilor de porumb.

55,00 lei
41,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 1kg
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Substanta activa: teflurtin 15 g/kg

Formulare: GR – granule

Mod de actiune: contact si ingestie

Cum actioneaza Viermocid 1,5 GR?

Viermocid 1,5 GR are actiune de soc asupra daunatorilor. Pe langa efectul de otravire prin contact direct, in sol produsul se vaporizeaza si formeaza un mediu de protectie in jurul radacinilor. Gazul format patrunde prin cuticula insectelor, producandu-le stoparea hranirii si in final moartea. Produsul Viermocid 1,5 GR manifesta si efect repelent, prin care respinge insectele din zona de germinare a semintelor si dezvoltare a radacinilor.

Cum se foloseste Viermocid 1,5 GR?

Produsul este omologat pentru combaterea viermilor sarma (Agriotes spp.) si a viermelui vestic al radacinilor de porumb (Diabrotica virgifera), in doza de 12,2 kg/ha (91,5 g produs / 100 m liniari).

Momentul aplicarii este la semanat.

Mod de aplicare: Se aplica in brazda, pe rand, odata cu semanatul culturii de porumb. Se folosesc echipamente specifice, de tipul microgranulatoarelor, montate pe tractor sau semanatori, reglate si calibrate sa aplice 91,5 g produs pentru 100 m liniari de cultura.

Viermocid-insecticid

 

Tip (Insecticide)Insecticid De Contact Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)Granule (SG)

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?