Weigela florida Victoria K3

Previous
Next

Weigela florida Victoria este un arbușt ornamental compact, care crește până la o înălțime de 1,5-2 m, nu necesită multă îngrijire. Decorează cu florile sale în formă de pâlnie roșiatice la sfârșitul primăverii și la începutul verii. O poți planta ca plantă solitară, dar este o alegere excelentă și într-un grup de arbuști sau ca gard viu înflorit netuns.

72,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Weigela florida Victoria este un arbușt ornamental compact, care crește până la o înălțime de 1,5-2 m, nu necesită multă îngrijire. Decorează cu florile sale în formă de pâlnie roșiatice la sfârșitul primăverii și la începutul verii. O poți planta ca plantă solitară, dar este o alegere excelentă și într-un grup de arbuști sau ca gard viu înflorit netuns.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci K3, în stare potrivită sezonului

Înflorire: mai-iunie

Weigela este un arbușt ornamental foios de dimensiune medie, frunzele sale tinere au o nuanță de vișiniu, iar în timp devin verzi, cu margini zimțate. Strălucește în toată splendoarea sa la începutul verii, când florile sale în formă de pâlnie roz-roșiatice acoperă tufișul. 

Îngrijirea arbuștului ornamental Weigela florida Victoria:

Este o plantă ornamentală ușor de cultivat, care poate fi un decor special pentru curtea ta, cu înflorirea sa abundentă la începutul verii și frunzișul său de culoare verde închis - vișiniu. 

Sol: Preferă solurile bine drenate bogate în nutrienți. Dimensiunea gropii de plantare ar trebui să fie de două ori mai mare decât dimensiunea ghiveciului, în care putem adăuga turbă M-Peat - pentru dezvoltarea adecvată a rădăcinilor. 

Necesar de apă: Are un necesar mediu de apă. În perioadele secetoase necesită udare regulată.

Condiții de lumină: Îi plac locurile însorite sau ușor semiumbrite, va înflori frumos și abundent atunci când este plantat într-o parte însorită a grădinii. 

Necesarul de nutrienți: Pentru un randament adecvat de flori, Weigela necesită o aprovizionare cu nutrienți în fiecare an, pentru acest scop putem folosi  nutrienți pentru plante perene sau îngrășământ organic de înaltă calitate. 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?