Aplică pentru un credit Tarfin pentru fermieri

Aplică pentru un credit Tarfin pentru fermieri

Fermierii sunt importanți pentru societate și așa au fost întotdeauna. Însă, pentru a reuși să se dezvolte și să se ocupe de agricultură în continuare, fermierii au nevoie de utilaje agricole, materiale, îngrășăminte, semințe și diverse produse pentru protejarea plantelor. Tocmai din acest motiv, avem o veste bună pentru fermieri. Dacă ești fermier, te poți înscrie prin formularul de pe site pentru a obține rapid un credit Tarfin pentru fermieri, în valoare de până la 25.000 de euro.

Cum aplici pentru un credit Tarfin pentru fermieri?

Acum, pe site-ul Plantmaster, poți aplica pentru un credit Tarfin pentru fermieri. Creditul este în valoare de până la 125.000 lei, echivalentul a 25.000 euro pe fermier. Nu se percep garanții mobiliare la acest credit.

Iată ce acte sunt necesare pentru a solicita creditul Tarfin:

  • Acord GDPR completat și semnat de reprezentantul legal (asociat/administrator/persoana desemnată să semneze contractul comercial). Acordul GDPR se solicită doar la prima aplicație.
  • Copie CI conform cu originalul
  • Copie adeverință APIA conform cu originalul
  • Alte documente justificative la cererea Tarfin, dacă este cazul

Ce este Tarfin?

Tarfin este o companie înființată în 2017 în Turcia. Scopul companiei a fost, încă de la început, aceea de a răspunde nevoilor fermierilor mici și mijlocii de a putea achiziționa inputuri agricole, utilaje și materiale necesare, cu plata la recoltă. Compania Tarfin a intrat pe piața din România în 2021, iar misiunea sa este aceea de a dezvolta parteneriate cu distribuitorii din țara noastră, pentru a ajuta fermierii mici și mijlocii să achiziționeze semințe, îngrășăminte, produse pentru protecția plantelor, utilaje și echipamente agricole, materiale necesare pentru construcția serelor și solariilor și pentru irigații, cu plata la recoltă. Avantajul este acela că nu sunt necesare garanții și nu există costuri ascunse.

De ce să alegi un credit Tarfin pentru fermieri?

Există numeroase motive pentru care merită să aplici pentru un credit Tarfin pentru fermieri. Iată principalele avantaje:

  • Creditul Tarfin pentru fermieri se aprobă în termen de o oră.
  • Nu există costuri ascunse
  • Creditul se aprobă fără garanții mobiliare
  • Fermierii își pot cumpăra materialele și uneltele necesare la un preț rezonabil, fără a-și asuma obligații suplimentare. De exemplu, poți folosi creditul pentru cumpărăturile de pe Plantmaster.
  • Fermierii își aleg ziua de plată în funcție de data recoltei specifică produselor și a regiunii lor

Concluzie

Este simplu și rapid să aplici pentru un credit Tarfin pentru fermieri. Tot ce ai de făcut este să te asiguri că împlinești condițiile necesare, iar în cazul în care atașezi toate actele cerute, creditul se aprobă într-o oră. Creditul primit îl poți utiliza pentru a cumpăra tot ce ai nevoie de pe site-ul Plantmaster.