Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Combustibil solizi

Combustibilii solizi reprezinta diverse forme de material solid care poate fi ars pentru a elibera energie, oferind caldura si lumina prin procesul de combustie. Lemnul, carbunele, turba – sunt doar cateva exemple de astfel de combustibili.

 

PlantMaster iti pune la dispozitie o gama diversa de combustibili solizi care sa te ajute la incalzirea locuintei. In oferta magazinului nostru iti punem la dispozitie carbune brun, brichete patrate din rumegus sau peleti foioase si rasinoase. Toate produsele au o capacitate de ardere buna si pot fi folosite atat pentru foc sub cazane, seminee si arzatoare, cat si pentru incalzirea locuintelor.

 

In plus, indiferent de ce tip de combustibil alegi, produsele din gama PlantMaster sunt usor de depozitat, lasa o cantitate mica de cenusa dupa ardere, sunt ecologice, nu contin substante nocive, nu emit mirosuri impovaratoare sau neplacute si nu provoaca alergii.

 

Toate produsele din oferta magazinului nostru online se fac remarcate prin raportul calitate-pret extrem de avantajos. Astfel, pretul produselor raportat la cantitatea de caldura produsa este redus la minimum. Daca vrei sa te bucuri de caldura si de temperaturi optime in locuinta, la preturi economice, atunci articolele noastre sunt solutia!

 

PlantMaster te pregateste pentru iarna! Consulta oferta completa si comanda produsul potrivit pentru nevoia ta. Daca nu ai alocat buget indeplinirii acestei nevoi, atunci trebuie sa stii ca iti oferim posibilitatea platii in rate. In plus, pentru fermieri oferim credit in valoare de 25.000 de euro.

 

Mai mult decat atat, iti asiguram si serviciul de livrare la domiciliu, cat si consultanta de specialitate. Daca nu stii ce tip de combustibili solizi sa alegi, contacteaza-ne si un consulant PlantMaster te va ajuta sa iei decizia potrivita situatiei si nevoii tale.

Aveți întrebări?