Filtrează:
Subcategorii
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Daunator
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Tip insecticid
Stare
Ingredient activ
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Daunatori
mai mult... mai puțin
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Substanta activa
Afectiune
mai mult... mai puțin
Stare
Domeniu de utilizare
Pomi Fructiferi
Plante Tehnice
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Produse Ecologice (BIO)

Categoria "Produse ecologice, bio" cuprinde o gamă variată de produse care sunt concepute să fie ecologice și să respecte mediul înconjurător. Aceste produse sunt destinate a fi folosite în diverse domenii, cum ar fi agricultura, horticultura, legumicultura și pomicultura. Ele includ soluții pentru a cultiva și îngriji plantele în mod sustenabil și fără a afecta negativ mediul și sănătatea oamenilor.

În această categorie, veți găsi produse cum ar fi:

  • Insecticide ecologice: Acestea sunt substanțe concepute pentru a controla și gestiona populațiile de insecte dăunătoare fără a utiliza substanțe chimice sintetice nocive. Sunt realizate din ingrediente naturale sau biologice, care pot respinge sau distruge dăunătorii, dar nu sunt toxice pentru oameni și alte organisme nedorite.
  • Erbicide ecologice: Aceste produse sunt destinate a combate buruienile și plantele nedorite din culturi fără a afecta plantele cultivate și mediul înconjurător. Ele pot fi formulate folosind substanțe din plante, uleiuri esențiale sau alte ingrediente naturale care elimină buruienile în mod eficient.
  • Fungicide ecologice: Fungicidele ecologice sunt utilizate pentru a preveni și trata infecțiile fungice din culturi fără a utiliza substanțe chimice toxice. Aceste produse pot fi derivate din surse naturale și au scopul de a proteja plantele și mediul în același timp.
  • Îngrășăminte organice: Aceste produse sunt concepute să hrănească plantele cu substanțe nutritive naturale, cum ar fi compostul, gunoiul de grajd sau alte materiale organice. Îngrășămintele organice nu numai că stimulează creșterea sănătoasă a plantelor, dar și contribuie la îmbunătățirea calității solului și a biodiversității.

Toate aceste produse sunt menite să protejeze mediul și să ofere o alternativă mai sănătoasă și mai durabilă față de produsele convenționale, care pot avea un impact negativ asupra sănătății umane și a ecosistemelor. Prin utilizarea acestor produse ecologice și bio, agricultorii și grădinarii contribuie la conservarea mediului înconjurător și la promovarea unei agriculturi mai sustenabile și prietenoase cu natura.

Aveți întrebări?