Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Tip Utilaj
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Pompa apa gradina

Ingrijirea gradinii nu trebuie sa fie o corvoada si poate deveni chiar o activitate placuta si relaxanta, daca elimini stresul provocat de scoaterea apei din put si caratul acesteia. Poti scapa de toata aceasta corvoada simplu si usor, cu ajutorul unei pompe de apa pentru gradina.

 

PlantMaster.ro are o gama variata de modele de pompa de apa pentru gradina, astfel incat sa poti gasi produsul adecvat nevoilor tale si gradinii tale. In oferta magazinului nostru online, vei avea ocazia de a gasi atat pompe de gradina utilizate la irigarea gradinilor de mici dimensiuni, pentru alimentarea cu apa potabila in instalatii temporare, cat si pompe submersibile pentru apa murdara. Acestea din urma au rolul de a elimina apa acumulata in pivnita sau subsolul casei tale, in urma inundatiilor. Totodata, cu acest model de pompa vei putea efectua drenarea rezervoarelor, bazinelor sau foselor care contin ape murdare cu particule in suspensie.

 

Spectrul pompelor de gradina este foarte larg, iar oferta noastra este pe masura. In functie de scopul pentru care doriti un astfel de produs, PlantMaster.ro iti ofera o gama variata de articole, astfel incat ingrijirea gradinii si a gospodariei sa nu mai fie o sarcina ce-ti provoaca dureri de cap si spate.

 

Produsele din oferta PlantMaster.ro se fac remarcate pe piata nu doar prin pretul competitiv, ci si prin calitatea materialelor din care sunt realizate, rezistenta si durabilitate.

 

Consulta oferta completa de produse si comanda articolele de care ai nevoie pentru a iti usura munca din gradina si gospodarie. Pentru a te asigura ca alegi modelul de pompa apa gradina potrivit, orienteaza-te, inainte de toate, dupa marimea gradinii si locul in care doresti sa o amplasezi – de exemplu, o pozitie in panta. Daca intre iesirea pompei si robinetul de apa trebuie depasita o anumita inaltime, trebuie sa tii cont si de acest aspect in momentul in care alegi modelul pe care urmeaza sa-l comanzi!

Aveți întrebări?