Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Daunator
Domeniu de utilizare
Tip insecticid
Stare
Filtre
Slider Offer Banner

Raticide / Otrava Sobolani & Soareci

Productia unei culturi este influentata nu doar de soiul de seminte sau de conditiile meteorologice. Agricultorii stiu ca amenintarile din partea daunatorilor din natura sunt reale si pot compromite radical calitatea rezultatelor obtinute. Insecticide, pesticide sau raticide – sunt doar o parte dintre substantele pe care, ca fermier, le ai la indemana pentru a lupta impotriva daunatorilor care iti pot distruge recoltele. 

 

Raticidele – cunoscute sub denumirea populara de „otrava pentru soareci si sobolani” – sunt produse si substante care lupta impotriva rozatoarelor. Exista mai multe tipuri de astfel de solutii, menite sa te ajute sa scapi eficient de rozatoarele care iti afecteaza cultura sau ferma. 

 

Rozatoarele, precum soarecii, sobolanii sau cartitele, dar si alte animale asemenea acestora, pot distuge diversele culturi si pot provoca pagube imense. Pentru a-ti proteja culturile si a le scapa de astfel de daunatori, ai nevoie de otrava pentru sobolani puternica, care sa te ajute sa elimini acesti daunatori. 

 

PlantMaster iti pune la dispozitie o gama diversa de otrava pentru soareci destinate combaterii rozatoarelor, ce pot distruge culturile din gradina sau ferma ta. In oferta magazinului nostru online, vei gasi doua tipuri de cea mai buna otrava pentru sobolani si soareci:

·       substante cu efect imediat ingerarii;

·       substante cu efect ulterior ingerarii.

 

Totodata, aceste tipuri de solutii pot fi regasite sub forma de peleti (granule), pasta sau bloc cerat. Tipul de formulare se alege in functie de locatia de tratament. De exemplu, in locuri in care au acces animale domestice sau pasari, nu se foloseste raticid sub forma de granule. 

 

In oferta noastra, gasesti toate tipurile de raticid: otrava pentru soareci, lipici soareci, capcane pentru furnici, capcane de molii, momeala pentru soareci si sobolani, spray viespi si barzauni, aparate anti cartite. 

Consulta oferta noastra completa si comanda cea mai buna otrava pentru sobolani de care ai nevoie pentru a asigura sanatatea culturilor tale si obtinerea unei culturi bogate. Inainte de a achizitiona si utiliza o otrava pentru sobolani puternica, este important, in primul rand, cunoasterea daunatorului vizat pentru a aplica tratamentul corespunzator acestuia.

Tratament Fose Septice Tablete 20 gr Microbec

  Bros Microbec Tratament Fose Septice Tablete 20 gr este perfect pentru biodegradarea continutului foselor septice si al haznalelor.

  Microbec ultra, pulbere pentru fose septice haznale 25G

   Tratament pentru fose septice 25G Microbec, produsul este perfect pentru biodegradare continutului foselor septice

   Repelent anti cartita Homevo

    Produsul este natural si nu efecteaza sanatatea oamenilor si a  animalelor.

    Formula speciala pe baza de Bentonita si ulei de castor.

    Pulbere Microbec pentru latrine și toalete fără apă curentă (30Gr.)

     ·        Tip produs: Activator

     ·        Locatie de utilizare: Exterior

     ·        Utilizare: Curatare

     Granule impotriva furnicilor, 60 gr. (cutie cu dozator), BROS
      Granule BROS impotriva furnicilor  60 gr. (cutie cu dozator) este o otrava pentru furnici sub forma de granule,contine o momeala foarte eficienta.
      Grau Raticid Impotriva Soarecilor si a Sobolanilor 120g Bros

       Grausor pentru combaterea soarecilor in interiorul cladirilor  si a sobolanilor la interior si in jurul cladirilor. Contine o momeala care atrage puternic rozatoarele si este eficienta inca de la prima utilizare.

       Carbid granulat impotiva...

        Carbidul impotriva cartitelor si soarecilor de camp este un produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru indepartarea daunatorilor din curtea sau gradina dvs.

        Lipici Pentru Soareci Si Sobolani Temo Bi, 135g

         Lipiciul Temo Bi este o pasta rodenticida netoxica pentru soareci si insecte – neinflamabila, inodora, inalterabila poate fi utilizata intotdeauna, fara pericol.

         Microbec WC BIO gel 750 ml

          Microbec BROS WC BIO gel 750 ml produsul este foarte popular, se foloseste foarte usor fiind, totodata este foarte eficient.

          Otrava Glodacid Plus, pasta pentru soareci si sobolani, 150 grame

           Soareci: infestare puternica: 10g pana la 20g momeala in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite la fiecare 2 m.

           Infestare usoara: 10g pana la 20g momeala in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite la fiecare 5 m.

           Statie De Intoxicare Pentru Rozatoare

            Statie intoxicare in care se aplica o momeala contra daunatorilor. Este versatila si adaptata oricarui tip de momeala (de tip pasta, de tip pulbere, parafinata). Aplicarea acestor statii se face atat in interior cat si exteriorul cladirilor.

            Raticid Blocuri Cerate GLODACID PLUS - 150 g, Brodifacoum, Otrava Sobolani si Soareci

             • Substanta activa: brodifacoum 0.0029%

             • Blocuri parafinate

             • Uz interior si exterior

             • Contine agenti amarui, care protejeaza copiii

             • Ambalaj: 150 g

             Capcana cu lipici pentru...

              Placa adeziva cu aroma de nuci este foarte utila pentru capturarea soarecilor si sobolanilor.

              Este o capcana foarte eficienta, gata de utilizare care nu contine substante pesticide si poate fi utilizata in locurile in care nu este indicata aplicarea otravurilor.

              Insecticid concentrat Ectocid Forte 20 ml

               Se utilizeaza pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare, pentru dezinsectia cladirilor, vehiculelor publice, cladirilor industriale, magazinelor si a adaposturilor, spatiilor destinate pentru cresterea animalelor.

               Raticid Prokum Pelet, 150 g
                NSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE                Se plasează momeala în stații de intoxicare acolo unde șoareci și șobolani sunt activi.

                Pentru combaterea șobolanilor produsul se amplasează în cantitate de 10-60 g la distanțe 10 m ( 5 m pentru infestare mare ), iar în cazul șoarecilor câte 5-20 g la distanțe de 5 m( 2 m pentruinfestare mare). Se verifică regulat consumul otrăvii și a se înlocui otravă consumată sau imprăstiată până când încetează consumul.

                Dacă nu se semnalează nici o activitate, după 7-10 zile se muta momelă într-o zonă în care activitatea sobolanilor/soarecilor este mai mare.

                Dacă toate momelile au fost consumate din aria respectivă se crește cantitatea prin creșterea numărului de puncte de momeală.
                Insecticid Gel Bayer Max Force IC 5 g

                 Insecticidul Max Force IC Gel este formulat ca singura alternativa la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa.

                 Raticid Starkorat Pelete - Momeala pentru Soareci si Sobolani
                  Momeala pentru rozatoare sub forma de pelletes (granule), pe baza de brodifacoum.                  Actioneaza asupra tuturor rozatoarelor chiar daca sunt rezistente la alti anticoagulanti .                  In STARKORAT PELETE brodifacoum-ul este formulat in momeli ce contin arome apetisante, cereale mixte, zaharuri extrudate in pelete. Momelile contin denatonium benzoat, substanta extrem de amara, ceea ce descurajeaza ingerarea de catre copii si animalele de casa. Caracteristica principala a acestei substante, denatonium benzoat, este ca nu e detectata de o paleta larga de rozatoare la concentratia care o are STARKORAT PELETE.
                  Capcana cu lipici Ratimor

                   Un produs gata făcut fără otrăvuri adăugate utilizat pentru controlul și monitorizarea șoarecilor și șobolanilor. Este potrivit pentru utilizarea în interior, în subsoluri, magazii , zone de depozitare, bucătării, și toate clădirile agricole, în special în cazul în care utilizarea de capcane rodenticide este limitată.

                   MF.002796

                   Momeala pentru combatere soareci - Murin pasta 150 gr

                    Momelile trebuie folosite doar in statii de intoxicare corespunzatoare, protejate impotriva actiunilor agentilor atmosferici si a ingestiei accidentale a copiilor si speciilor non vizate, evitand dispersia in mediul inconjurator. Pozitionati produsul de-l lungul rutelor de tranzit, in apropierea cuiburilor, in locurile de hranire si in zonele cu prezenta accentuata indicate de excremente recente. Evitati contactul cu pielea si folositi manusi de unica folosinta. Produsul este eficient impotriva soarecelui de casa ( Mus Musculus), sobolanului cenusiu ( Rattus Norvegicus), sobolanului negru ( Rattus rattus) . Moartea survine in 4-10 zile de la ingerare.

                    Momeala pasta pentru rozatoare Homevo

                     Toxirat Forte 30 este un produs pentru combaterea soarecilor si sobolanilor formulat Pasta de culoare rosie, care are ca substanta activa Bromadiolone in doza omologata conform noilor reglementari a U E , care stipuleaza ca produsele rodenticide destinate populatiei trebuie sa aiba un continut de substanta activa de maxim 0,003%.

                     Lipici rozatoare, Ratgum, 135gr, sobolani soareci

                      Instructiuni de folosire:

                      Se aplica Rat Gum pe suport (hartie, plastic, lemn) in fasii la o distanta de 4-5 cm intre ele. Intr-o jumatate de ora lipiciul se intinde si acopera integral suportul, fiind gata pentru a fi folosit. Cantitatea de lipici care se foloseste depinde de dimensiunea captuii. Nefiind toxic se preteaza si la folosirea in depozite de alimente si in orice loc in care otravurile constituie un pericol. Eventualele reziduri de lipici se inlatura cu benzina.

                      PLATĂ ÎN RATE
                      Raticid Soareco,sobolani Varat

                       VARAT PASTE de uz nonprofesional este destinat pentru controlul daunatorilor rozatoare in si in jurul cladirilor (inclusiv cladiri industriale), in pivnite, garaje, debarale, gradini, ferme si case.

                       Aveți întrebări?