Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Daunator
Domeniu de utilizare
Tip insecticid
Stare
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Raticide / Otrava Sobolani & Soareci

Productia unei culturi este influentata nu doar de soiul de seminte sau de conditiile meteorologice. Agricultorii stiu ca amenintarile din partea daunatorilor din natura sunt reale si pot compromite radical calitatea rezultatelor obtinute. Insecticide, pesticide sau raticide – sunt doar o parte dintre substantele pe care, ca fermier, le ai la indemana pentru a lupta impotriva daunatorilor care iti pot distruge recoltele. 

 

Raticidele – cunoscute sub denumirea populara de „otrava pentru soareci si sobolani” – sunt produse si substante care lupta impotriva rozatoarelor. Exista mai multe tipuri de astfel de solutii, menite sa te ajute sa scapi eficient de rozatoarele care iti afecteaza cultura sau ferma. 

 

Rozatoarele, precum soarecii, sobolanii sau cartitele, dar si alte animale asemenea acestora, pot distuge diversele culturi si pot provoca pagube imense. Pentru a-ti proteja culturile si a le scapa de astfel de daunatori, ai nevoie de otrava pentru sobolani puternica, care sa te ajute sa elimini acesti daunatori. 

 

PlantMaster iti pune la dispozitie o gama diversa de otrava pentru soareci destinate combaterii rozatoarelor, ce pot distruge culturile din gradina sau ferma ta. In oferta magazinului nostru online, vei gasi doua tipuri de cea mai buna otrava pentru sobolani si soareci:

·       substante cu efect imediat ingerarii;

·       substante cu efect ulterior ingerarii.

 

Totodata, aceste tipuri de solutii pot fi regasite sub forma de peleti (granule), pasta sau bloc cerat. Tipul de formulare se alege in functie de locatia de tratament. De exemplu, in locuri in care au acces animale domestice sau pasari, nu se foloseste raticid sub forma de granule. 

 

In oferta noastra, gasesti toate tipurile de raticid: otrava pentru soareci, lipici soareci, capcane pentru furnici, capcane de molii, momeala pentru soareci si sobolani, spray viespi si barzauni, aparate anti cartite. 

Consulta oferta noastra completa si comanda cea mai buna otrava pentru sobolani de care ai nevoie pentru a asigura sanatatea culturilor tale si obtinerea unei culturi bogate. Inainte de a achizitiona si utiliza o otrava pentru sobolani puternica, este important, in primul rand, cunoasterea daunatorului vizat pentru a aplica tratamentul corespunzator acestuia.

Aveți întrebări?