Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Seminte ardei: capia, gogosar etc.

Ardeiul este una dintre legumele care nu lipseste din dieta alimentara si il poti regasi atat in salate, preparate culinare clasice sau chiar deserturi si dulceturi. Indiferent ca vorbim despre clasicul ardei gras, despre ardei capia sau diverse alte sortimente – acesta face parte din dieta noastra alimentara obisnuita.

 

PlantMaster.ro are o gama extrem de complexa de seminte de ardei capia, seminte de ardei gras / gogosar / capia ureche de elefant, astfel incat sa iti poti insamanta gradina cu cat mai multe sortimente care sa ofere un plus de savoare preparatelor tale.

 

In oferta magazinului nostru online, vei gasi seminte de ardei ce pot fi cultivate atat in camp liber, cat si in sere sau fortat cu sistem de sustinere. Fructele au un gust dulce si se preteaza atat pentru consum in stare proaspata, cat si pentru prelucrare.

 

Consulta oferta completa de seminte de ardei gras, capia, gogosar etc. si alege soiul de care ai nevoie. Pentru obtinerea unei recolte bogate, iti recomandam sa citesti recomandarile producatorului si sa le respecti intocmai.

PLATĂ ÎN RATE
Seminte de ardei gogosar...
 • Produs nou

Temes F1 ( ZKI 09032 F1) este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, ce face parte din gama de seminte profesionale Zki.

Fructele sunt mari, cu aspect placut, de culoare rosu intens.

PLATĂ ÎN RATE
Seminte de ardei gras Bibic...
 • Produs nou

Bibic F1 este un hibrid de ardei gras de tip blocky, cu crestere nedeterminata, ce se ramarca prin productiile ridicate si uniforme, si prin calitatea foarte buna a fructelor.

Semințe de ardei...

  Hibrid pentru cultura forțată în folii neîncălzite sau în câmp liber. Datorită mărimii extra mari a fructelor de tip măr se pot mura umplute cu varză. 

  Seminte de ardei Greygo

   Ardei tip gogoşar, cu creştere nedeterminată, cultivată în câmp liber sau forţat cu sistem de susţinere.

   Gramaj: 0.5 Gr

   Ardei Szegedi 80

    Ardei Szegedi 80

    rating
    : 14 In stoc
    79,00 lei

    Szegedi 80 este un soi timpuriu cu creștere nedeterminată, cu fructe dulci și lungi (10-12 cm), cu o greutate medie de 24 grame. Conținutul de pigmenți este foarte ridicat între 260-380 ASTA.

    Seminte de ardei gras Hungarian
     Ardei gras Hungarian este un soi rezistent la bolile specifice, cu fructe tronconice de culoare galben deschis la maturitatea de consum. Se cultiva atat in camp cat si protejat.     Ambalaj: plic 1 gr
     Seminte de ardei gras Topepo Rosso

      Ardei gogosar Topepo Roso, este un soi semi timpuriu, cu creștere determinată. Plante viguroase cu productivitate bună.

      Seminte de ardei Almapaprika

       Ardei cu creştere nedeterminată, recomandată pentru culturi în câmp liber. Fructele au forma unui măr, sunt albe, cu greutatea medie de 40-45 g. Pulpa este groasă, cu gust iute.

       Seminte de ardei Kurtovszka kápia

        Este un ardei tip Capia, recomandat pentru culturi în sere şi în câmp liber. Are fructe mari de 120-180 g, conic alungite cu suprafaţă netedă, de culoare la început verde închis, apoi roşu aprins. 

        Seminte de ardei Syn Cecei

         Ardei cu creştere nedeterminată, cu plante aprox. de 40-50 cm înălţime, tolerantă la condiţiile de luminozitate slabă. Fructele sunt conice, albe, dulci.

         PLATĂ ÎN RATE
         Seminte de ardei kapia Kaptur F1

          Kaptur F1 este un hibrid nou de ardei de tip kapia, recomandat pentru cultura in camp si spatiile protejate.

          PLATĂ ÎN RATE
          Semințe Ardei Bihar F1

           GOGOSARUL BIHAR F1 de la Zki, are punct pistilar inchis, astfel nu este sensibil la mucegaire interioara.

           Hibridul de Gogosar Bihar F1 este caracterizat de o productivitate masiva, si calitate a fructelor excelenta, cu aspect comercial, ce atrage clientul, ducand inevitabil la primirea unui pret mai bun pe produs.

           Semințe Ardei Gogosar F1

            Semințe de calitate Italiană cu rezultate foarte bune pe piață!

            PLATĂ ÎN RATE
            Semințe Ardei Carpel F1 500 sem.

             Excelenta toleranta la stres si boli. Da rezultate excelente in sere si solarii (superior hibrizilor din clasa sa) dar si in camp (in acest caz fructele sunt mai mici). Poate fi folosit pentru consum in stare proaspata sau in varianta procesata.

             Semințe Ardei Kraljica F1 1000 sem.

              Ardei Kraljica F1 este un ardei capia (tip ureche de elefant), pentru culturi in sere, solarii sau camp, timpurietate medie si buna rezistenta la boli. Fructele au o culoare rosie inchisa, carnoase, productie mare si greutate medie 250-330g. Este recomandat  pentru consum in stare proaspata sau pentru industrializare.

              Seminte de ardei gras, tip...
              • Produs nou


              Zolta F1 este un hibrid de ardei iute, tip mar, cu crestere nedeterminata,marca Duna-r.

              Hibridul poate fi plantat din martie, pana la jumatatea lunii iulie.

              ARDEI NAGYKUTI 500 SEMINȚE

               Ardei cu crestere nedeterminată, timpurie, cu capacitate de producție ridicată. Plantele sunt mici, aerisite. Fructele au gust iute, sunt rotund turtite, erecte, cu pulpă groasă. Leagă bine și sigur. Este rezistent la transport și la păstrare pe termen lung.

               Seminte de ardei gras Feher

                Ardei gras Getic, este un soi productiv de ardei gras semitimpuriu cu fructe conice de culoare alb galbuie. Pulpa este groasa si cu gust dulce.

                Seminte de ardei kapia Ureche de Elefant

                 Soi de ardei kapia de camp,adaptat conditiilor din Romania ce prezinta rezistenta la boli.Soiul este viguros, foarte productiv, fructele sunt mari de cca 250-300g si foarte dulci.

                 Seminte de ardei gras Soroksary

                  Ardei gras Soroksary, este un soi semi timpuriu care realizează o producție foarte bună. Fructele au 3 sau 4 lobi și sunt dulci și cărnoase.

                  Seminte de ardei gras Marconi Rosso

                   Ardei gras Marconi Roso, este un soi semitimpuriu cu tufa inalta si fructe alungite cu 3 lobi. Pulpa fructului este groasa, carnoasa, suculenta si cu gust dulce. Culoarea la maturitatea fiziologica este rosie.

                   Seminte de ardei Boni

                    Soi tip blocky, cu creştere nedeterminată, recomandat pentru culturi în câmp liber. Fructul este de 10-12 cm lungime şi 8-10 cm lăţime, prismatic, de culoare albă, la maturitate devine roşu. 

                    Seminte de ardei gogosar Gogorez F1

                     Gogorez F1 este un hibrid de gogosar ce produce fructe foarte mari si cu o pulpa groasa, rezistent la bacterioza.

                     Semințe Ardei Marbella F1 500 sem.

                      Producția este mare și de calitate. Este alegerea ideala pentru culturile în solar sau câmp în perioada primăvara, vară și toamnă.

                      Semințe Ardei Ureche de Elefant (Slonovo Uvo) 25g

                       Slonovo Uvo este un ardei tip kapia, foarte viguros și foarte productiv.

                       Aveți întrebări?