Se recomanda pentru sulfitarea borhotului, mustului sau a vinului, respectiv conservarea alimentelor.
Instructiuni de folosire: Într-o cantitate mica de borhot, must sau vin (in cazul muraturilor in apa) se amesteca bine cantitatea necesara de produs, dupa care se adauga si se omogenizeaza cu intreaga cantitate. A nu se pune in apa fierbinte!
Sunt 6 produse.
Pregatirea solutiei pentru limpezirea a 100 l vin turburel:
se amesteca 60-80 g substanta in 200 ml de apa rece;
se dilueaza amestecul cu 300 ml apa firbinte;
se fierbe 4 minute;
se lasa in repaos 24 de ore.
Dozare/administrare: in conditii optime 20 g/hl; in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-40 g/hl; in cazul opririi fermentarii 50 g/hl
Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg
Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.
Drojdie de vin Uvaferm PM, 20g este o drojdie pentru vinuri albe sau roze, borhoturi fermentate la rece, şampanii.
Rezistentă la rece şi la un conţinut de alcool de până la 17%.
Drojdie de vin Uvaferm 228 - Pentru o fermentatie alcoolica completa alegeti drojdiile selectionate! Cultura de drojdie selectionata, rezistent la rece (utilizare de la 7ºC), ce se utilizeaza in tratarea vinului cu scopul eliberarii compusilor de aroma si reglarii tariei.
Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm 228:
- culturi de drojdii ce se utilizeaza in fermentarea mustului de vin alb, a borhotului pentru tarie sau in cazul stagnarii fermentatiei.