Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre

Drojdie de vin Uvaferm 228 - Pentru o fermentatie alcoolica completa alegeti drojdiile selectionate! Cultura de drojdie selectionata, rezistent la rece (utilizare de la 7ºC), ce se utilizeaza in tratarea vinului cu scopul eliberarii compusilor de aroma si reglarii tariei.

Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm 228:

- culturi de drojdii ce se utilizeaza in fermentarea mustului de vin alb, a borhotului pentru tarie sau in cazul stagnarii fermentatiei.

Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg

Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.

Metabisulfit de potasiu, 100g
  • Stoc epuizat

Metabisulfit de potasiu, 100g

rating
Stoc epuizat
Pret 9,00 lei

Se recomanda pentru sulfitarea borhotului, mustului sau a vinului, respectiv conservarea alimentelor.

Instructiuni de folosire: Într-o cantitate mica de borhot, must sau vin (in cazul muraturilor in apa) se amesteca bine cantitatea necesara de produs, dupa care se adauga si se omogenizeaza cu intreaga cantitate. A nu se pune in apa fierbinte!

MF.000555

Aveți întrebări?