Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Vinificare

PlantMaster cunoaste secretul vinului bun! Descopera-l si tu cu ajutorul gamei noastre de produse pentru vinificare.

 

Procesul de transformare a strugurilor in vin este unul pe cat de simplu, pe atat de complex. Daca iti doresti sa te bucuri de un vin limpede si cu un buchet de arome intens si special, atunci nu ezita sa iti completezi tehnica cu ajutorul produselor special create pentru desavarsirea procesului de vinificare.

 

In oferta magazinului nostru online vei putea gasi solutie pentru limpezirea vinului, drojdie de vin, enzima pentru descompunerea pectinelor, metabisulfit de potasiu si multe alte produse ce stimuleaza procesul de fermentatie al strugurilor si asigura conservarea optima a vinului.

 

Pentru ca rezultatul sa fie unul exceptional, iti recomandam sa citesti cu atentie instructiunile producatorului si sa respecti intocmai gramajele indicate pentru prepararea solutiilor, cat si modul de intrebuintare.

 

Consulta oferta completa de produse din gama PlantMaster si comanda articolele de care ai nevoie pentru a obtine un vin de cea mai buna calitate.

Drojdie de vin Uvaferm 228 (20g)

  Drojdie de vin Uvaferm 228 - Pentru o fermentatie alcoolica completa alegeti drojdiile selectionate! Cultura de drojdie selectionata, rezistent la rece (utilizare de la 7ºC), ce se utilizeaza in tratarea vinului cu scopul eliberarii compusilor de aroma si reglarii tariei.

  Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm 228:

  - culturi de drojdii ce se utilizeaza in fermentarea mustului de vin alb, a borhotului pentru tarie sau in cazul stagnarii fermentatiei.

  Enzima pentru descompunerea Pectinelor Lallzyme HC

   Dozare/administrare:
   la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
   la struguri negrii 2-3g/100 kg;
   la borhoturi 1-3 g/100 kg

   Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.

   Drojdie de vin...

    Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae - drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.

    - fermentatia alcoolica reprezinta un factor foarte important ce determina in mare masura, calitatea finala a vinului obtinut

    Drojdie rezistent la rece...

     Drojdia de vin Uvaferm CM rezista in borhot sau must cu volum de alcool de pana la 14%. Optimizeaza alcoolii superiori datorita carora creste calitatea vinurilor. Gustul si mirosul acestora sunt controlate inca din timpul fermentatiei, pentru a obtine vinuri cu fructuozitate pronuntata.

     Drojdie de vin Uvaferm PM 20 gr

      Drojdie de vin Uvaferm PM, 20g este o drojdie pentru vinuri albe sau roze, borhoturi fermentate la rece, şampanii.

      Rezistentă la rece şi la un conţinut de alcool de până la 17%.

      Solutie pentru limpezirea vinului Tukros, 300g

       Pregatirea solutiei pentru limpezirea a 100 l vin turburel:

       se amesteca 60-80 g substanta in 200 ml de apa rece;

       se dilueaza amestecul cu 300 ml apa firbinte;

       se fierbe 4 minute;

       se lasa in repaos 24 de ore.

       Drojdie de vin Uvaferm Danstil A, 20g

        Dozare/administrare: in conditii optime 20 g/hl; in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-40 g/hl; in cazul opririi fermentarii 50 g/hl

        Activator de fermentatie...

         Bioactivator complex pentru fermentatia alcoolica la must si decoct fructe. Stimuleaza drojdiile, previne oprirea fermentatiei si creste calitatea vinurilor. Ambalaj 20 grame.

         Metabisulfit de potasiu, 100g
         • Stoc epuizat

         Se recomanda pentru sulfitarea borhotului, mustului sau a vinului, respectiv conservarea alimentelor.

         Instructiuni de folosire: Într-o cantitate mica de borhot, must sau vin (in cazul muraturilor in apa) se amesteca bine cantitatea necesara de produs, dupa care se adauga si se omogenizeaza cu intreaga cantitate. A nu se pune in apa fierbinte!

         MF.000555

         Aveți întrebări?