Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Daunator
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Tip insecticid
Stare
mai mult... mai puțin
Ingredient activ
mai mult... mai puțin
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Insecticide de contact

Insecticidele sunt substante chimice, sintetice sau naturale, care au rolul de a extermina insectele daunatoare atat din culturile agricole, din casele oamenilor, cat si din fermele zootehnice.

 

Acest tip de substante de contact nu are activitate reziduala si, la prima ploaie sau curatare a suprafetei, ele nu mai au efectul dorit. Acest tip de insecticide si-a dovedit eficienta in majoritatea atacurilor de daunatori. Un atu al acestui tip de substanta este faptul ca nu patrunde in tesutul plantei. Totodata, daca beneficiaza de conditii meteo optime, aceste substante pot asigura o protectie foarte buna impotriva insectelor.

 

PlantMaster.ro iti pune la dispozitie o gama variata de insecticide de contact, astfel incat sa poti sa-ti protejezi culturile de invazia insectelor nedorite. Acest tip de substanta actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare care se afla atat in stadiul de larve, cat si in stadiul adult. 

 

Activitatea in curte si gradina nu se rezuma numai la ingrijirea plantelor, caci pentru a putea avea grija de ceilalti trebuie, in primul rand, sa ai grija de tine. De aceea, PlantMaster.ro a introdus in gama noastra de produse si substante de combatere a insectelor deranjante pentru om, precum viespi, furnici, molii, tantari etc. Spray-ul ati-tantari poate fi folosit atat de adulti, cat si de copii.

 

Produsele din oferta magazinului nostru online se remarca prin eficienta crescuta, durabilitate si rezistenta. Pentru rezultate maxime, inainte de a folosi produsul, va recomandam sa cititi instructiunile producatorului si sa le respectati.

Consultati oferta completa de insecticide de contact si comandati articolele de care aveti nevoie pentru un trai armonios in gospodarie. Fie ca vorbim despre asigurarea sanatatii plantelor, a animalelor sau despre confortul personal, puteti sa apelati cu incredere la substantele din gama noastra si sa scapati de insectele si daunatorii nedoriti.

Aveți întrebări?