Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Alveole rasaduri

Gradinaritul a inceput sa-si faca din ce in ce mai mult loc in preferintele romanilor si nu mai este doar hobby, ci si terapie. Daca iubesti sa ai grija de plante, sigur vrei sa te bucuri de recolta proprie precoce, cu rasaduri proprii.

 

PlantMaster are o gama diversa de alveole rasaduri, cu ajutorul carora sa te poti ocupa de plantele tale de foarte devreme. Astfel, poti planta in siguranta semintele si sa vezi cum firicilele plapande strapung pamantul roditor. Dupa ce rasadul se dezvolta suficient, poti transplanta rasadul in gradina si, intr-un final, sa te bucuri de recolta bogata si sanatoasa, timpurie.

 

In oferta magazinului nostru, vei gasi o gama diversa de alveole rasaduri de cea mai buna calitate. Rezistente si versatile, aceste produse ofera spatiul si mediul propice semintelor pentru a se dezvolta in siguranta.

 

Fie ca alegi sa sadesti seminte de rosii, ardei, vinete, fie verdeata, aceste tavi alveolare sunt ajutorul de care ai nevoie pentru a obtine o recolta timpurie si pentru a te bucura de legume proaspete si gustoase chiar de la tine din gradina.

 

Alege modelul de tava alveolara cu celule dorit de tine, in functie de semintele pe care doresti sa le plantezi. De exemplu, tava de 24 de celule este recomandata pentru rasaduri de pepeni, castraveti, tomate si ardei datorita volumului mare al celulei. In timp ce tava de 128 de celule este recomandata pentru semanatul tuturor culturilor de legume si flori si tinerea lor pentru o perioada scurta de timp.

 

Consulta oferta completa de produse si comanda tavile alveolare potrivite pentru rasadurile pe care doresti sa le plantezi. PlantMaster iti pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate, rezistente si durabile.

Aveți întrebări?