Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Alveole rasaduri

Gradinaritul a inceput sa-si faca din ce in ce mai mult loc in preferintele romanilor si nu mai este doar hobby, ci si terapie. Daca iubesti sa ai grija de plante, sigur vrei sa te bucuri de recolta proprie precoce, cu rasaduri proprii.

 

PlantMaster are o gama diversa de alveole rasaduri, cu ajutorul carora sa te poti ocupa de plantele tale de foarte devreme. Astfel, poti planta in siguranta semintele si sa vezi cum firicilele plapande strapung pamantul roditor. Dupa ce rasadul se dezvolta suficient, poti transplanta rasadul in gradina si, intr-un final, sa te bucuri de recolta bogata si sanatoasa, timpurie.

 

In oferta magazinului nostru, vei gasi o gama diversa de alveole rasaduri de cea mai buna calitate. Rezistente si versatile, aceste produse ofera spatiul si mediul propice semintelor pentru a se dezvolta in siguranta.

 

Fie ca alegi sa sadesti seminte de rosii, ardei, vinete, fie verdeata, aceste tavi alveolare sunt ajutorul de care ai nevoie pentru a obtine o recolta timpurie si pentru a te bucura de legume proaspete si gustoase chiar de la tine din gradina.

 

Alege modelul de tava alveolara cu celule dorit de tine, in functie de semintele pe care doresti sa le plantezi. De exemplu, tava de 24 de celule este recomandata pentru rasaduri de pepeni, castraveti, tomate si ardei datorita volumului mare al celulei. In timp ce tava de 128 de celule este recomandata pentru semanatul tuturor culturilor de legume si flori si tinerea lor pentru o perioada scurta de timp.

 

Consulta oferta completa de produse si comanda tavile alveolare potrivite pentru rasadurile pe care doresti sa le plantezi. PlantMaster iti pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate, rezistente si durabile.

Alveole 104 Celule Rotunde

  Peste 100 de bucati: 1,70

  Peste 200 de bucati: 1,50  Alveola cu 104 celule este cea mai utilizată tavă pentru semănarea salatei și producerea răsadului de salată până la plantare.

  Alveole 24 Celule Rotunde

   Tava de 24 celule este recomandată pentru răsaduri de pepeni, castraveti, tomate și ardei datorită volumului mare al celulei.

   Alveole 45 Celule Rotunde

    Peste 100 de bucati: 1,70

    Peste 200 de bucati: 1,50
    Tavă alveolară cu 45 celule este o taviță termoformată din plastic de culoare neagră pentru răsadurile de flori și legume.

    Alveole 28 Celule Rotunde

     Peste 100 de bucati: 1,70

     Peste 200 de bucati: 1,50     Tavă alveolară cu 28 celule este o tăviță termoformată din plastic de culoare neagră pentru răsadurile de flori și legume.

     Alveole 70 celule Patrate

      Peste 100 de bucati: 2,40

      Peste 200 de bucati: 2,30      Alveola cu 70 celule este cea mai utilizată tavă pentru producerea răsadurilor de varză, conopidă și salată.

      Alveole 128 Celule Patrate

       Peste 100 de bucati: 1,70

       Peste 200 de bucati: 1,50       Tava cu 128 celule este recomandată pentru semănatul tuturor culturilor de legume și flori și ținerea lor o perioadă scurtă pană la repicare.

       Alveole 35 Celule Rotunde

        Peste 100 de bucati: 1,70

        Peste 200 de bucati: 1,50        Alveolele cu 35 celule sunt din material plastic moale, cauciucate, flexibil, necasante.

        Alveole 85 Celule Rotunde

         Peste 100 de bucati: 1,70

         Peste 200 de bucati: 1,50         Tava 85 celule este una din cele mai utilizate tavi pentru producera rasadurilor de varza, conopida si salata.

         Aveți întrebări?