Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Daunator
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
mai mult... mai puțin
Tip insecticid
mai mult... mai puțin
Stare
mai mult... mai puțin
Ingredient activ
mai mult... mai puțin
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Filtre

Insecticide sistemice

Sanatatea plantelor si bogatia unei recolte nu este influentata numai de tipul de sol, ci si de diversi factori externi, precum buruienile ce pot invada terenul pe care se afla cultura sau insectele daunatoare. Pentru eradicarea insectelor daunatoare si cresterea productivitatii culturii, iti recomandam sa folosesti insecticide sistemice.

 

Insecticidele sistemice sunt substante chimice care ucid insectele daunatoare si care pot ameninta dezvoltarea culturilor agricole. Totodata, aceste tipuri de insecticide pot fi folosite si pentru eradicarea insectelor din casele oamenilor, dar si din fermele zootehnice. Aceste vietati sunt periculoase si pentru sanatatea animalelor, deoarece pot transmite diferite boli.

 

Acest tip de substante are o activitate reziduala de lunga durata si are o eficienta crescuta. Insecticidele de acest tip elimina daunatorii care inteapa, rod sau care incearca sa suga sucul celular al plantelor.

 

PlantMaster.ro are o gama variata de produse de acest tip, menite sa protejeze viata plantelor si animalelor din gospodaria ta. Substantele din aceasta categorie au o zona de actiune extinsa. In cazul plantelor, penetreaza tesutul plantei si ofera o protectie indelungata. Astfel, protectia impotriva micilor daunatori este asigurata indiferent de conditiile meteo. In plus, acest tip de substante blocheaza dezvoltarea bolilor daca acestea sunt depistate in faza incipienta.

 

Astfel, vei avea ocazia sa elimini micii daunatori chiar si dupa ce acestia par sa se fi instalat si sa-ti fi atacat deja cultura. Nu dispera si ia masuri! Recolta nu este inca afectata si poti obtine o productie bogata daca actionezi rapid si in timp util, cu produse de inalta calitate!

 

Consulta oferta completa de insecticide sistemice si comanda produsele care se pliaza cel mai bine culturilor si gospodariei tale. PlantMaster iti asigura calitatea garantata si eficienta maxima a produselor de eradicare a insectelor care pot afecta sanatatea culturilor si a animalelor din gospodaria ta.

Insecticid Talent Super

rating
: 84 In stoc
Pret 45,00 lei

Talent este un insecticid conditionat sub forma de concentrat solubil, care contine 200 g/l imidacloprid. Se prezinta ca un licgid limpede, omogen, mobil de culoare galbena, cu miros aromatic.

Mod de acţiune: DelCaps 050 CS acţionează prin contact şi ingestie asupra insectelor dăunătoare atât în stadiul de larve, cât şi ca adulţi. Deltametrin este un piretroid de sinteză ce paralizează sistemul nervos al insectei şi prezintă un efect de doborâre rapidă (şoc) a insectelor, având în acelaşi timp şi un efect repelent şi antihrănire. prin aceasta protejând plantele tratate.

Insecticid concentrat pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare, pentru dezinsectia cladirilor, vehiculelor publice, magazinelor si a adaposturilor. Mod de utilizare: Produsul diluat trebuie pulverizat cu pompe de presiune pe suprafetele ce urmeaza a fi tratate. 1-2 % (100-200 ml produs diluat in 10 l apa) cu o rata de aplicare de 50 ml solutie diluata/mp. 3-4 % (300-400ml produs diluat in 10 l apa) cu o rata de aplicare de 50ml solutie diluata/mp.

Insecticid Foval MZ - 200 mL insecticid pentru controlul insectelor daunatoare:

Substanta activa: 9.2% Cipermetrin,11.5% Piperonilbutoxid,2.3% Tetrametrin;

Daunatori vizati: Furnici, Gandaci, Muste, Paianjeni, Purici, Tantari.

Aqua K-Othrine EW 20 este un insecticid lichid concentrat, destinat combaterii tantarilor, libelulor (Chronomidae), mustelor negre (Simulidae).

Insecticid special formulat pentru avio-tratamente.


Substanta activa:
 Deltamethrin 2% (20 g/l)

Formulare: EW - Emulsie in dispersie apoasa cu tehnologia FFAST™

Aveți întrebări?