Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Daunator
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Tip insecticid
Stare
mai mult... mai puțin
Ingredient activ
mai mult... mai puțin
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Insecticide sistemice

Sanatatea plantelor si bogatia unei recolte nu este influentata numai de tipul de sol, ci si de diversi factori externi, precum buruienile ce pot invada terenul pe care se afla cultura sau insectele daunatoare. Pentru eradicarea insectelor daunatoare si cresterea productivitatii culturii, iti recomandam sa folosesti insecticide sistemice.

 

Insecticidele sistemice sunt substante chimice care ucid insectele daunatoare si care pot ameninta dezvoltarea culturilor agricole. Totodata, aceste tipuri de insecticide pot fi folosite si pentru eradicarea insectelor din casele oamenilor, dar si din fermele zootehnice. Aceste vietati sunt periculoase si pentru sanatatea animalelor, deoarece pot transmite diferite boli.

 

Acest tip de substante are o activitate reziduala de lunga durata si are o eficienta crescuta. Insecticidele de acest tip elimina daunatorii care inteapa, rod sau care incearca sa suga sucul celular al plantelor.

 

PlantMaster.ro are o gama variata de produse de acest tip, menite sa protejeze viata plantelor si animalelor din gospodaria ta. Substantele din aceasta categorie au o zona de actiune extinsa. In cazul plantelor, penetreaza tesutul plantei si ofera o protectie indelungata. Astfel, protectia impotriva micilor daunatori este asigurata indiferent de conditiile meteo. In plus, acest tip de substante blocheaza dezvoltarea bolilor daca acestea sunt depistate in faza incipienta.

 

Astfel, vei avea ocazia sa elimini micii daunatori chiar si dupa ce acestia par sa se fi instalat si sa-ti fi atacat deja cultura. Nu dispera si ia masuri! Recolta nu este inca afectata si poti obtine o productie bogata daca actionezi rapid si in timp util, cu produse de inalta calitate!

 

Consulta oferta completa de insecticide sistemice si comanda produsele care se pliaza cel mai bine culturilor si gospodariei tale. PlantMaster iti asigura calitatea garantata si eficienta maxima a produselor de eradicare a insectelor care pot afecta sanatatea culturilor si a animalelor din gospodaria ta.

Aveți întrebări?