Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ingrasamant organic

Ingrasamantul organic reprezinta substante ce provin din resturi sau din produse ale organismului. Acest tip de ingrasamant depinde de microorganismele gasite in sol pentru a le descompune si pentru a elibera substantele nutritive esentiale. Nutrientii organici sunt bogati in fosfor, azot si potasiu, insa dispuse in proportii inegale.

 

PlantMaster.ro are o gama variata de ingrasamant organic care sa asigure necesarul de substante nutritive necesare pentru o dezvoltare sanatoasa a culturilor tale si o recolta bogata. In oferta magazinului nostru online, vei gasi atat substante organice pentru plante, cat si pentru arbori si arbusti.

 

Substantele nutritive organice pot fi regasite in gama noastra de produse sub forma de unguent sau de granule.

 

Tipuri de ingrasaminte organice

 

Exista mai multe tipuri de ingrasaminte organice, in functie de modul in care au fost produse. Astfel, avem:

 • sintetice – compusi organici produsi artificial;

 • naturale – 100% dintre ingredientele utilizate pentru crearea acestui tip de ingrasamant provin din natura (de exemplu, extractul de peste, alge marine si gunoi de grajd, guano si materiale de compost).

 

PlantMaster.ro iti ofera produse naturale, de cea mai buna calitate, care sa te ajute sa asiguri aportul de micro si macro elemente necesare dezvoltarii plantelor. Ingrasamintele din oferta noastra contin un procent de elemente organice esentiale pentru pastrarea fertilitatii solului, astfel incat sa te asiguri ca vei avea o cultura sanatoasa si o recolta bogata, cu fructe gustoase si care sa reziste bine in timp si la transport.

Consulta oferta completa de ingrasamant organic si achizitioneaza produsele potrivite culturilor tale. Inainte de a plasa comanda, citeste recomandarile producatorului pentru a te asigura ca acestea sunt substantele de care au nevoie plantele cultivate de tine.

PLATĂ ÎN RATE
Fertilizator organic Guanito 25 kg

  GUANITO este fertilizatorul organic ideal pentru a complecta solul cu o mare cantitate de azot organic si fosfor 100% asimilabil. Nici un alt produs nu are aceleasi caracteristici ca GUANITO. Materiile prime folosite (guano) sunt rezultatul unei selecţii atente care garanteaza o salinitate scazuta (6,5) iar elementele componente sunt eliberate pentru o durata medie a unui ciclu al recoltei.


  Ingrasamant organic Orgevit

   Îngrășământ organic sub formă de peleți utilizat pentru fertilizări de bază sau culturi ecologice.  Orgevit este sursa optimă de substanțe nutritive și humus, fiind un îngrășământ organic sub formă de granule (4-5mm), de calitate excepțională la un preț accesibil. Provine 100% din substanțe organice de proveniență naturală (pasăre), conținând toate micro- și macroelementele necesare plantelor. 

   Bros unguent de protecție...

    BROS unguent de protectie pentru gradina – protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi si crapaturi (dupa taiere, altoire sau deterioare accidentala).

    Aveți întrebări?