Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Ingrasamant organic

Ingrasamantul organic reprezinta substante ce provin din resturi sau din produse ale organismului. Acest tip de ingrasamant depinde de microorganismele gasite in sol pentru a le descompune si pentru a elibera substantele nutritive esentiale. Nutrientii organici sunt bogati in fosfor, azot si potasiu, insa dispuse in proportii inegale.

 

PlantMaster.ro are o gama variata de ingrasamant organic care sa asigure necesarul de substante nutritive necesare pentru o dezvoltare sanatoasa a culturilor tale si o recolta bogata. In oferta magazinului nostru online, vei gasi atat substante organice pentru plante, cat si pentru arbori si arbusti.

 

Substantele nutritive organice pot fi regasite in gama noastra de produse sub forma de unguent sau de granule.

 

Tipuri de ingrasaminte organice

 

Exista mai multe tipuri de ingrasaminte organice, in functie de modul in care au fost produse. Astfel, avem:

  • sintetice – compusi organici produsi artificial;

  • naturale – 100% dintre ingredientele utilizate pentru crearea acestui tip de ingrasamant provin din natura (de exemplu, extractul de peste, alge marine si gunoi de grajd, guano si materiale de compost).

 

PlantMaster.ro iti ofera produse naturale, de cea mai buna calitate, care sa te ajute sa asiguri aportul de micro si macro elemente necesare dezvoltarii plantelor. Ingrasamintele din oferta noastra contin un procent de elemente organice esentiale pentru pastrarea fertilitatii solului, astfel incat sa te asiguri ca vei avea o cultura sanatoasa si o recolta bogata, cu fructe gustoase si care sa reziste bine in timp si la transport.

Consulta oferta completa de ingrasamant organic si achizitioneaza produsele potrivite culturilor tale. Inainte de a plasa comanda, citeste recomandarile producatorului pentru a te asigura ca acestea sunt substantele de care au nevoie plantele cultivate de tine.

Aveți întrebări?