Filtrează:
Tip Semințe
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Seminte plante tehnice

Te-ai gandit sa cultivi plante tehnice? La noi gasesti seminte plante tehnice de cea mai inalta calitate, care te ajuta sa obtii cultura pe care ti-o doresti. Plantele tehnice sunt acele plante care se cultiva si se utilizeaza in scopuri industriale. Ele reprezinta materii prime in diverse industrii, cum sunt cea alimentara, energetica, industria textila, cea a tutunului si alcoolului.

Printre principalele plante tehnice cultivate se numara floarea-soarelui, rapita, sfecla de zahar, inul, canepa, soia, hameiul si tutunul. Pentru a cultiva oricare dintre aceste plante, ai nevoie de semintele potrivite. Alege cele mai bune seminte de plante tehnice din oferta PlantMaster, pentru a avea o recolta bogata, care sa iti aduca profitul asteptat.

Toate produsele noastre sunt de o calitate inalta, atent alese, iar preturile la care le poti achizitiona sunt foarte avantajoase. Consulta catalogul online, vezi ofertele care iti sunt puse la dispozitie si plaseaza o comanda – in cel mai scurt timp livram produsele la usa ta!

Seminte de mustar alb,...

  Mustar alb este o planta anuala din familia Brassicaceae si se cultiva pentru semintele bogate in ulei (pana la 40%) care sunt folosite in industria alimentara.
  Turtele ramase dupa extragerea uleiului se folosesc la producerea mustarului alimentar si in medicina.

  Semințe de lucernă 1kg

   Lucerna GEA reprezintă o gamă largă de lucernă de tip mediteraneean, cu un bun raport frunză/tulpină.

   Seminte de ceapa Tetenyi attelelo

    Tetenyi attelelo este un praz cu capacitate ridicată de producţie, recomandat pentru consum curent. 

    Aveți întrebări?