Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Seminte plante tehnice

Te-ai gandit sa cultivi plante tehnice? La noi gasesti seminte plante tehnice de cea mai inalta calitate, care te ajuta sa obtii cultura pe care ti-o doresti. Plantele tehnice sunt acele plante care se cultiva si se utilizeaza in scopuri industriale. Ele reprezinta materii prime in diverse industrii, cum sunt cea alimentara, energetica, industria textila, cea a tutunului si alcoolului.

Printre principalele plante tehnice cultivate se numara floarea-soarelui, rapita, sfecla de zahar, inul, canepa, soia, hameiul si tutunul. Pentru a cultiva oricare dintre aceste plante, ai nevoie de semintele potrivite. Alege cele mai bune seminte de plante tehnice din oferta PlantMaster, pentru a avea o recolta bogata, care sa iti aduca profitul asteptat.

Toate produsele noastre sunt de o calitate inalta, atent alese, iar preturile la care le poti achizitiona sunt foarte avantajoase. Consulta catalogul online, vezi ofertele care iti sunt puse la dispozitie si plaseaza o comanda – in cel mai scurt timp livram produsele la usa ta!

Seminte de ceapa Tetenyi attelelo

    Tetenyi attelelo este un praz cu capacitate ridicată de producţie, recomandat pentru consum curent. 

    Semințe de lucernă 1kg

      Lucerna GEA reprezintă o gamă largă de lucernă de tip mediteraneean, cu un bun raport frunză/tulpină.

      Aveți întrebări?