Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Semințe De Gazon
Filtre
Slider Offer Banner

Seminte gazon

Iti doresti o curte cu o peluza minunata, ca in filme? Sau poate vrei sa amenajezi un loc de joaca pentru copilul tau? Atunci, ai nevoie de seminte de gazon, care sa iti asigure iarba la care ai visat. 

 

In oferta PlantMaster, vei gasi diverse tipuri si soiuri de astfel de seminte, potrivite pentru a intampina nevoile tuturor, astfel:

 

 • gazon pentru sport si joaca – are o rezistenta ridicata si necesita ingrijire medie. Este nevoie sa fie tuns la fiecare 1-2 saptamani;

 • gazon ornamental – are o rezistenta redusa si necesita o ingrijire atenta. Este nevoie sa fie tuns la fiecare 1-2 saptamani;

 • gazon pentru umbra – are o rezistenta medie si necesita o ingrijire moderata. Este nevoie sa fie tuns spatamanal;

 • gazon pentru zone uscate – are o rezistenta medie pana la ridicata si necesita o atentie moderata. Este nevoie sa fie tuns la fiecare 2-3 saptamani.

 

Descopera acum selectia de seminte gazon PlantMaster si alege sortimentul potrivit pentru tine. Tine cont de spatiul in care vei semana gazonul, deoarece unele soiuri prefera soarele, iar altele prefera un mediu mixt. Cu semintele de gazon de la noi ai calitatea asigurata. Vei obtine un gazon de care te vei bucura tu si intreaga ta familie si prietenii.

Avantajul acestui tip de seminte, din oferta magazinului nostru, este faptul ca nu trebuie sa fii profesionist pentru a obtine rezultate perfecte! Indiferent daca esti gradinar profesionist sau doar interesat si pasionat de amenajarea propriei curti, semintele din oferta noastra te vor ajuta sa obtii peluza perfecta!

Semințe Gazon Universal 1kg

  Semănați toamna sau primăvara, amestecând semințele pentru a obține un mix uniform, acoperiți semințele cu un strat de pamânt si nivelați solul.

  Seminte gazon Tappeto Erbosso- soare 1kg

   Este un gazon potrivit cu o densitate medie si se preteaza pe soluri nu foarte argiloase, in climate insorite. Necesita irigat regulat.Formeaza un gazon foarte des si fin. Deoarece germineaza incet, este recomandat pentru soluri fara buruieni. Nu necesita multe taieri.

   Seminte gazon Magic Garden - KENTAUR 1kg

    Seminte de gazon Magic Garden - KENTAUR, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru gradini ornamentale si peluze verzi in conditii secetoase. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Magic Garden - KENTAUR sunt solutia ideala.

    Seminte gazon Magic Garden - LUGAS 1kg

     Seminte de gazon Magic Garden - LUGAS, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru gradini ornamentale si peluze verzi in conditii umbroase. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Magic Garden - LUGAS sunt solutia ideala.

     Amestec Semințe Gazon 0.5 kg

      Gazonul este o combinație de specii rezistente, cu creștere lentă și frunze fine care creează un covor compact, dacă peluza a fost instalată și întreținută corect. Este amestec de gazon pentru parcuri și grădini.

      Seminte gazon Profi Garden - DEKOR PARK 1kg

       Seminte de gazon Profi Garden - Dekor Park, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru gradini ornamentale, peluze verzi si parcuri. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Profi Garden - Dekor Park sunt solutia ideala.

       Seminte gazon Profi Garden - SAHARA 1kg

        Seminte de gazon Profi Garden - Sahara, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru transformarea zonele secetoase in peluze verzi. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Profi Garden - Sahara sunt solutia ideala.

        Seminte gazon Hobby Garden - TURBO 1kg

         Seminte de gazon Hobby Garden - TURBO, sunt destinate celor care isi doresc rezultate rapide intrucat aceste seminte rasar in 5-7 zile de la insamantare, fiind proiectate pentru gradini ornamentale, peluze si parcuri . Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Hobby Garden - TURBO sunt solutia ideala.

         PLATĂ ÎN RATE
         Seminte gazon Magic Garden – KENTAUR amestec tolerant-secetă 5 kg

          Amestec rezistent la secetă. Soiurile din amestec sunt mai puțin consumatoare de apă, supraviețuiesc perioadele uscate. Compoziția amestecului: Arundinacea Festuca (Festuca arundinacea) 60% Raigrasul (Lolium perenne) 25% Păiușul roșu (Festuca rubra) 15%

          Seminte gazon Profi Garden - STADION SPORT 1kg

           Seminte de gazon Profi Garden - Stadion Sport, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru gradini ornamentale, peluze verzi si peluze pentru practicarea sportului. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Profi Garden - Stadion Sport sunt solutia ideala.

           Amestec Semințe Gazon 1 kg

            Gazonul este o combinație de specii rezistente, cu creștere lentă și frunze fine care creează un covor compact, dacă peluza a fost instalată și întreținută corect. Este amestec de gazon pentru parcuri și grădini.

            Amestec Semințe de Gazon 1kg

             Este un amestec special cu bănuței (Bellis perenis), 1 kg/pachet.

             Seminte gazon Magic Garden - BILIARD SPORT 1kg

              Seminte de gazon Magic Garden - BILIÁRD Sport, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru gradini ornamentale, peluze verzi si peluze pentru practicarea sportului. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Magic Garden - BILIÁRD Sport sunt solutia ideala.

              Seminte gazon Profi Garden - CHAMPION GOLF 1kg

               Seminte de gazon Profi Garden - Champion Golf, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru gradini ornamentale, peluze verzi si peluze pentru practicarea golfului. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Profi Garden - Champion Golf sunt solutia ideala.

               Semințe de Gazon Umbra 1 kg

                Este compus din specii rezistente la umbra si este recomandat a fi utilizat pe soluri afanate. Necesarul de apa este ridicat. Rasarirea este mai lenta, astfel incat daca se doreste obtinerea rapida a unei zone verzi se recomanda adaugarea la acest amestec a unei cantitati de 10 g/mp de Lolium perenne, care dupa cateva luni va disparea si vor ramanea soiurile rezistente.

                PLATĂ ÎN RATE
                Seminte Gazon Barenbrug SOS – Super Over Seeding

                 Seminte Gazon Barenbrug SOS au germinatia foarte rapida si instalarea la temperaturi scazute. Este un produs extraordinar pentru suprainsamantari. Gazonul Barenbrug SOS este un produs unic, cu principala caracteristica de instalare foarte rapida, pe tot parcursul anului, in special la temperaturi scazute. Perioadele la care puteti semana se lungesc, deoarece acum puteti declansa semanatul la sfarsitul iernii sau primavara foarte devreme.

                 PLATĂ ÎN RATE
                 Seminte gazon Magic Garden - LUGAS amestec tolerant-umbră 5 kg

                  Amestec tolerant la umbră. Amestec de semințe de iarbă pentru suprafețe umbrite. Recomandat pentru livezi și printre rândurile de viță de vie.

                  Seminte gazon Magic Garden - NIAGARA 1kg

                   Seminte de gazon Magic Garden - NIAGARA, sunt destinate celor care isi doresc calitate fara compromisuri fiind proiectate pentru gradini ornamentale si peluze verzi. Indiferent daca sunteti gradinari profesionisti sau persoane interesate sa isi amenajeze propria curte, semintele Magic Garden - NIAGARA sunt solutia ideala.

                   Seminte gazon Magic Garden - Relax amestec cu creștere lentă 1kg

                    La selectarea componentelor amestecului de semințe de iarbă Relax, factorul principal a fost creșterea lentă.

                    30 la sută mai puțină forfecare de iarbă. Amestecul are ca rezultat o iarbă cu frunze verzi, densă și fină.

                    Aveți întrebări?