Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Semințe De Gazon
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Seminte gazon

Iti doresti o curte cu o peluza minunata, ca in filme? Sau poate vrei sa amenajezi un loc de joaca pentru copilul tau? Atunci, ai nevoie de seminte de gazon, care sa iti asigure iarba la care ai visat. 

 

In oferta PlantMaster, vei gasi diverse tipuri si soiuri de astfel de seminte, potrivite pentru a intampina nevoile tuturor, astfel:

 

  • gazon pentru sport si joaca – are o rezistenta ridicata si necesita ingrijire medie. Este nevoie sa fie tuns la fiecare 1-2 saptamani;

  • gazon ornamental – are o rezistenta redusa si necesita o ingrijire atenta. Este nevoie sa fie tuns la fiecare 1-2 saptamani;

  • gazon pentru umbra – are o rezistenta medie si necesita o ingrijire moderata. Este nevoie sa fie tuns spatamanal;

  • gazon pentru zone uscate – are o rezistenta medie pana la ridicata si necesita o atentie moderata. Este nevoie sa fie tuns la fiecare 2-3 saptamani.

 

Descopera acum selectia de seminte gazon PlantMaster si alege sortimentul potrivit pentru tine. Tine cont de spatiul in care vei semana gazonul, deoarece unele soiuri prefera soarele, iar altele prefera un mediu mixt. Cu semintele de gazon de la noi ai calitatea asigurata. Vei obtine un gazon de care te vei bucura tu si intreaga ta familie si prietenii.

Avantajul acestui tip de seminte, din oferta magazinului nostru, este faptul ca nu trebuie sa fii profesionist pentru a obtine rezultate perfecte! Indiferent daca esti gradinar profesionist sau doar interesat si pasionat de amenajarea propriei curti, semintele din oferta noastra te vor ajuta sa obtii peluza perfecta!

Aveți întrebări?