Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Pentru Planta
mai mult... mai puțin
Tip Erbicid
Buruieni combatute
mai mult... mai puțin
Spectru combatere
Plante Tehnice
Îngrășăminte pentru planta
Filtre

Erbicide

Buruienile sunt o problema fie ca vorbim despre culturile de camp, fie despre cele din gradina casei tale. Acestea nu sunt doar o problema estetica, ci si sufoca culturile si le impiedica dezvoltarea sanatoasa, afectand in mod decisiv bogatia recoltei.

 

Pentru a combate buruienile din curtea, gradina sau cultura ta de camp, poti apela cu incredere la substante speciale utilizate pentru distrugerea ierburilor ce pot impiedica cresterea culturii si saracesc recolta. Aceste substante au rolul de a eradica buruienile si de a permite culturii sa se dezvolte in cele mai bune conditii pentru ca, in final, sa obtii o recolta bogata. PlantMaster iti ofera o gama variata de astfel de produse, potrivite nevoilor tale.

 

Tipuri de erbicid

 

Aceste substante chimice sunt utilizate in agricultura pentru a distruge ierburile daunatoare culturilor agricole. In functie de efectul lor si de momentul in care se pot aplica, exista mai multe tipuri de astfel de substante, precum:

 • selective – combat buruienile si, in acelasi timp, protejeaza planta de baza, cum ar fi legumele si cerealele;

 • neselectiv (total) – combat toate buruienile si pot fi utilizate doar in plantatiile viticole, livezi, pepiniere si terenuri imburuienate pe care nu se va cultiva nimic in anul respectiv;

 • preemergente – se aplica inainte de rasarire pentru a combate aparitia buruienilor care sa sufoce cultura si sa-i ingreuneze dezvoltarea;

 • postemergente – se aplica in fazele de vegetatie a culturilor pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene.

 

Consulta oferta completa de erbicide disponibile in gama noastra si alege produsul care se potriveste cel mai bine tipului tau de cultura si momentului in care aceasta se afla. Produsele din oferta magazinului nostru sunt de cea mai buna calitate si si-au dovedit eficienta pe numeroase culturi. Alege sa ai grija de culturile tale si sa obtii cele mai bune recolte!

4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
Erbicid total Halvetic 5L

  Halvetic este un erbicid sistemic total 

  Substanta activa: Glifosat 180G/L

  Erbicid Stretch 1L

   Erbicid Stretch 1L

   rating
   : 55 In stoc
   55,00 lei

   Erbicid selectiv pentru combaterea postemergenta a buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate din cultura de porumb.

   Conţine: 40 g/l nicosulfuron

   Formulare: Dispersie in ulei (OD)

   Herba-Mus, solutie...

    Produsul Herba-mus este folosit pentru distrugerea muschilor din iarba si gazon dar si de pe acoperisuri, garduri sau alte suprafete.

    4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
    Erbicid EXPRESS 50 SG - 150...

     EXPRESS 50 SG, erbicid selectiv aplicat in postemergenta la Floarea soarelui pentru combaterea buruienilor cu frunza lata.

     Conține:
     • 50% tribenuron metil

     • IMPORTANT: produs ORIGINAL FMC !!!
     • Depozit controlat termic
     • Ambalaj: 150 g EXPRESS 50 SG + VIVOLT 5 X 0,25 Litri

     4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
     Pachet Principal + Amino...

      Pachetul contine: -Principal 180 gr pentru 2 ha 

                                      -Amino 600 SL 2L pentru 2 ha

      4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
      Principal 180g - 2ha...

       Principal este un erbicid selectiv, postemergent ce combate gramineele anuale si buruienile cu frunza lata anuale si perene la cultura porumbului.

       Substante active
       Rimsulfuron metil: 107 g/kg
       Nicosulfuron: 429 g/kg

       Omologat in Romania cu Certificatul de omologare nr. 2819/18.02.2008
       Doza: 2 ha.

       Erbicid porumb AKRIS - 500 ml

        Erbicid porumb eficient impotriva gramineelor din samanta, dar combate si buruieni dicotiledonate importante cum ar fi Amaranthus spp. (Stir) si Ambrosia trifida (Ambrozie).

        Erbicid total 100% natural Homevo

         Homevo Garden este un erbicid total cu acţiune de contact care aplicat pe plante distruge epiderma iar planta se usucă şi moare în circa 2 ore. Poate fi folosit pentru combaterea buruienilor mono şi dicotiledonate din spaţii cu arbuşti ornamentali şi din spaţii şi drumuri cu vegetaţie lemnoasă.

         4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
         Erbicid total Credit 360 SL 5 L

          Credit 360 SL este un erbicid total, neselectiv, cu acțiune sistemică. Absorbția se face prin frunze și produsul este translocat în toate organele plantei, inclusiv, rădăcini, stoloni și rizomi.

          MF.4779

          4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
          Erbicid Taifun 360 SL 5L

           Aplicat postemergent, se absoarbe rapid prin epidermă și stomatele frunzelor, se translocă prin plantă, acumulându-se în țesuturile meristematice (vârfurile de creștere) ale rădăcinii pe care le distruge.

           4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
           Erbicid Merlin flexx 500ml

            Erbicid Merlin flexx

            rating
            Stoc epuizat
            545,00 lei

            Merlin Flexx, erbicid pentru combaterea buruienilor dicotiledonate și monocotiledonate anuale din cultura porumbului cu utilizare preemergentă și postemergentă timpurie.

            4 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
            Erbicid NICOGAN 40 SC - 5 Litri

             NICOGAN 40 SC combate cu succes buruieni monocotiledonate anuale ca: Setaria spp. (mohor), Echinochloa crus-galli (iarba barboasa), Digitaria sanguinalis (meisor), precum si monocotiledonate perene ca: Sorghum halepense (costrei atat din seminte cat si din rizomi) si Agropyron repens (pir).

             Aveți întrebări?