Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Substrat - pamant de flori

Florile sunt un element de decor viu in curtea sau in casa ta. Mixul de culori si parfumul bogat iti invaluie casa si curtea, inveselind intreaga gospodarie. Dezvoltarea si sanatatea florilor este insa influentata in mod vital de pamantul in care sunt cultivate.

 

PlantMaster are o gama variata de pamant de flori, bogat in substante nutritive, care sa asigure aportul necesar de minerale dezvoltarii sanatoase si durabile a plantelor din casa si gradina ta. Cunoscut si sub denumirea de substrat plante, acesta se utilizeaza la cresterea plantelor independent de sol.

 

Pamantul pentru cultura furnizeaza nutrienti plantelor si sustine radacinile prin intermediul compusilor organici. Acesta are o capacitate buna de mentinere a apei si nutrientilor, pe care ii elibereaza incet. Pamantul de flori are rolul de a imbunatati semnificativ conditiile de crestere a plantelor.

 

In oferta magazinului nostru online, vei gasi mai multe tipuri de pamant gata pentru cultura, precum:

  • pentru plante verzi – potrivit pentru majoritatea plantelor verzi;

  • pentru plante suculente si cactusi un amestec de turba, potrivit pentru plante care au nevoie de un pamant foarte aerat;

  • pentru citrice – acest tip de plante are nevoie de un amestec de argila, cu turba sau scoarta de copac;

  • pentru orhidee sau plante aeriene – acest tip de plante are nevoie de un pamant fibros, precum turba sau scoarta, care sa dreneze bine apa.

 

Daca iti doresti sa-ti decorezi casa sau curtea cu plante in ghiveci, este important sa alegi cele mai potrivite ingrasaminte pentru plantele tale, in functie de tipul de plante sau flori pe care le cultivi. Acest lucru este recomandat, deoarece substraturile pot avea o compozitie diferita si un nivel diferit de pH.

 

Consulta oferta completa de pamant flori disponibila in gama noastra de produse si comanda tipul de pamant necesar pentru florile preferate.

Aveți întrebări?