Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Substrat - pamant de flori

Florile sunt un element de decor viu in curtea sau in casa ta. Mixul de culori si parfumul bogat iti invaluie casa si curtea, inveselind intreaga gospodarie. Dezvoltarea si sanatatea florilor este insa influentata in mod vital de pamantul in care sunt cultivate.

 

PlantMaster are o gama variata de pamant de flori, bogat in substante nutritive, care sa asigure aportul necesar de minerale dezvoltarii sanatoase si durabile a plantelor din casa si gradina ta. Cunoscut si sub denumirea de substrat plante, acesta se utilizeaza la cresterea plantelor independent de sol.

 

Pamantul pentru cultura furnizeaza nutrienti plantelor si sustine radacinile prin intermediul compusilor organici. Acesta are o capacitate buna de mentinere a apei si nutrientilor, pe care ii elibereaza incet. Pamantul de flori are rolul de a imbunatati semnificativ conditiile de crestere a plantelor.

 

In oferta magazinului nostru online, vei gasi mai multe tipuri de pamant gata pentru cultura, precum:

 • pentru plante verzi – potrivit pentru majoritatea plantelor verzi;

 • pentru plante suculente si cactusi un amestec de turba, potrivit pentru plante care au nevoie de un pamant foarte aerat;

 • pentru citrice – acest tip de plante are nevoie de un amestec de argila, cu turba sau scoarta de copac;

 • pentru orhidee sau plante aeriene – acest tip de plante are nevoie de un pamant fibros, precum turba sau scoarta, care sa dreneze bine apa.

 

Daca iti doresti sa-ti decorezi casa sau curtea cu plante in ghiveci, este important sa alegi cele mai potrivite ingrasaminte pentru plantele tale, in functie de tipul de plante sau flori pe care le cultivi. Acest lucru este recomandat, deoarece substraturile pot avea o compozitie diferita si un nivel diferit de pH.

 

Consulta oferta completa de pamant flori disponibila in gama noastra de produse si comanda tipul de pamant necesar pentru florile preferate.

Pamânt pentru orhidee Florimo 3L

  Pământ de flori FLORIMO® Orchidea și Anthurrium 3 l

  (pH 4,8 – 5,5)

  PLATĂ ÎN RATE
  Îngrășământ pentru gazon 3 in 1 FLORIMO

   Efect triplu pentru o peluză sănătoasă: creștere - datorită compoziției sale speciale, efect de ecologizare - datorită conținutului de magneziu, efect anti-mușchi - datorită conținutului crescut de fier. Poate fi folosit pe toate tipurile de peluze la 1-2 zile după tuns în timpul sezonului de vegetație, urmat de udare extinsă. NPK 20-5-5 (+3 MgO + 1 Fe) îngrășământ mixt EC.

   PERLIT HORTICOL 3 LITRI

    Perlitul este o roca vulcanica obtinuta prin expandare la temperatura mare, obtinandu-se un material cu o buna capacitate de retinere a apei si cu proprietati de aerare a solului/substratului.

    Perlit horticol Florimo 5L

     Este o rocă vulcanică care se află în condiții naturale al cărei șrot și apoi particulele de perlit extins sunt amestecate în sol pentru a oferi un mediu aerisit de pământ de flori și aprovizionarea constantă a solului cu apă. Dezlegarea excelentă a solului, capabil să țină de 20 de ori greutatea sa inițială de apă.

     Pământ de flori pentru cactuși 3 l FLORIMO

      FLORIMO® pământ de flori pentru cactus (pH 5,6 – 6,5), un amestec special de pământ cu un conținut bogat de biohumus.


      Substrat universal îmbogățit cu îngrășăminte
      • Stoc epuizat

      ASIGURĂM LIVRARE ÎN ZONELE LIMITROFE (BIHOR)!

      ÎN RESTUL ȚĂRII LIVRAREA SE FACE LA CANTITĂȚI DE PESTE 24 TONE!


      TURBA KLASMANN TS3 FINA, 200 LITRI
      • Stoc epuizat

      Turba Klasmann TS3 Fine este deja cunoscuta in randul fermierilor si a producatorilor de rasaduri, datorita caracteristicilor deosebite, a granulatiei si a fertilizantilor din ea.


      Turba TS 3 Medium Basic Clay (Standard cu Argila)
      • Stoc epuizat

      Valoare pH (H2O) 6

      Fertilizant (g/l) 1.0

      Structura: standard

      Granule de Argila : 20 kg / m3


      TURBA M-PEAT MPS1 FIN 270L
      • Stoc epuizat


      MPS 1 este un substrat  steril, cu o granulație fină, recomandat pentru cultivarea în alveole sau  în poturi, a răsadurilor de legume – ardei, roșii, crucifere, pepeni, castraveți, tutun. Recomandăm amestecul de substrat pentru semănare, butășire, puieți și cultivarea în ghiveci a răsadurilor de fragi și căpșuni.

      Aveți întrebări?