Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre

Semințe De Plante Medicinale

Plantele medicinale sunt la mare căutare în zilele noastre. Printre cele mai populare semințe de plante medicinale se numără gălbenelele, mușețelul și sunătoarea, însă există și altele. Acestea, consumate în modul recomandat în funcție de plantă sau afecțiuni, pot aduce numeroase beneficii. Și tu poți cultiva plante medicinale în propria grădină, pentru a face ceaiurile tale preferate. Sau, dacă îți dorești să le cultivi nu doar ca hobby, ci și pentru profit, un teren mai mare îți va permite să ai propria cultură de plante medicinale. Tot ce ai nevoie sunt semințe de plante medicinale și pe acestea le găsești la noi.

Seminte de Macris

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 2,00 lei

Planta perena utilizata cu succes ca planta medicinala. Se utilizeaza in stare proaspata. Are o perioada de vegetatie de 65-80 zile si se cultiva in gradina. Frunzele sunt mari, de culoare verde deschis cu gust acrisor.

Seminte de Menta

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 2,00 lei

Menta este o planta aromatica, perena, care se utilizeaza pentru aromatizarea diferitelor feluri de mancare, pentru sosuri, limonade etc. Se poate cultiva atat in ghivece cat si in gradina.

Seminte de Leustean

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 2,00 lei

Plantă perenă. Se pretează la consum în stare proaspătă, congelare, deshidratare. Se utilizează frunzele, lăstarii și semințele.

Seminte de Tarhon

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 2,00 lei

Planta aromatica, perena, folosita la condimentarea mancarurilor. Planta are aspect de tufa, folosindu-se ca si condiment frunzele si tulpinile tinere.

Seminte de Lavanda

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 2,00 lei

Lavanda are flori parfumate, care atrag albinele. Se cultiva intr-un soi obisnuit, lejer, uscat, cu un PH neutru. Lavanda este o planta perena, care rezista peste iarna, in gradina si usor de cultivat si prefera zonele insorite.

Seminte de Rozmarin

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 2,00 lei

Semiarbust peren, înalt de 100-150 cm, cu frunze verzi, înguste, cu flori de culoare albastru deschis, folosit ca plantă aromatică în bucătărie, dar și în medicină și industria parfumurilor.

Aveți întrebări?