Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Tip Unealtă
Filtre
Slider Offer Banner

Jucarii gradina copii

Jocul si joaca in aer liber sunt ”ingredientele” de care au nevoie copiii pentru o dezvoltare buna. Insa cu totii stim faptul ca cei mici se plictisesc repede, asa ca ai nevoie de jucarii de curte pentru copii care sa-i tina ocupati si sa le starneasca imaginatia si interesul.

 

PlantMaster are o gama diversa de articole care sa-i ajute pe prichindei sa se antreneze intr-o multitudine de jocuri de gradina pentru copii. Fie ca intentionezi sa-i achizitionezi un tobogan sau o casuta, prichindelul tau si prietenii lui vor inventa o multime de povesti si jocuri interesante, care sa-i tina ocupati cat e ziua de lunga.

 

Jucariile de curte pentru copii sunt realizate din plastic de cea mai buna calitate, durabile si rezistente la actiunea factorilor atmosferici nocivi si a razelor UV. In plus, nu se decoloreaza si isi pastreaza aspectul impecabil pentru o lunga perioada de timp. Mai mult decat atat, sunt foarte usor de intretinut.

 

Produsele sunt realizate din materiale de inalta calitate, ce ofera maxima siguranta copiilor in timpul jocului. In plus, articolele sunt colorate intr-o gama diversa de culori fermecatoare si atractive pentru cei mici.

 

Fie ca alegi un tobogan, o casuta viu colorata, o masuta cu orificii pentru depozitat creioane, fie o roaba din categoria Jucarii gradina copii – distractia celor mici va fi garantata!

Consulta intreaga gama de jucarii gradina pentru copii si comanda articolele de care stii ca micutul tau va fi cucerit de la prima vedere! PlantMaster iti asigura livrarea rapida, chiar la destinatia indicata. Profita de preturile competitive si fa-i o bucurie celui mic! Distractia e mai mare in aer liber, sub mangaierea blanda a razelor soarelui!

Fotoliu pliabil poliester 57 X 32 X 60 cm

  Dimensiuni 57 x 32 x 60cm

  600D polyester

  Inaltimea sezutului 25cm

  PLATĂ ÎN RATE
  Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa - verde | bej

   Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa verde | bej este casa spațioasă și robustă, cu culori vii intense, asemănătoare cu o adevărată casă, pentru ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp.

   PLATĂ ÎN RATE
   Set măsuță de joacă creativă copii Keter Play

    Măsuță de joacă creativă cu 2 scaune pentru copii Keter Play Verde | Turcoaz 231593 este setul ideal creativ pentru distracție al copilului tău folosit atât în interiorul casei cât si în grădină sau terasă. Pe măsuța creativă este suficient loc atât pentru creioane, carioci sau pensule cât și pentru a desena sau a găti precum o face mama.

    PLATĂ ÎN RATE
    Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej

     Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bejeste casa spațioasă și robustă, cu culori vii intense, asemănătoare cu o adevărată casă, pentru ore de joc distractiv și vesel.

     PLATĂ ÎN RATE
     Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa verde | turcoaz
     • Stoc epuizat

     Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa - verde | turcoaz este casa spațioasă și robustă, cu culori vii intense, asemănătoare cu o adevărată casă, pentru ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp.

     PLATĂ ÎN RATE
     Măsuță de joacă copii Keter Arc - albastru
     • Stoc epuizat

     Măsuță de joacă copii Keter Arc Albastru este măsuța de joacă care garantează dezvoltarea mintală și motorie a copiilor. Spațioasă și robustă, designul în forma Arc de Triumf, va asigura multe ore de joc distractiv și vesel.

     Scaun pentru copii Keter Kids - albastru
     • Stoc epuizat

     Scaun pentru copii Keter Kids Albastru este scaunul ergonomic modelat pentru a asigura confortul copiilor. Spătarul ergonomic și picioarele stabile, designul său, va asigura multe ore de echilibru și confort. Creat pentru mesele de joacă pentru copii Arc de Triumf, scaunele vor putea fi alese după culoarea care vă place cel mai mult.

     Scaun pentru copii Keter Kids - roz
     • Stoc epuizat

     Scaun pentru copii Keter Kids Roz este scaunul ergonomic modelat pentru a asigura confortul copiilor. Spătarul ergonomic și picioarele stabile, designul său, va asigura multe ore de echilibru și confort. Creat pentru mesele de joacă pentru copii Arc de Triumf, scaunele vor putea fi alese după culoarea care vă place cel mai mult.

     Scaun pentru copii Keter Kids - verde
     • Stoc epuizat

     Scaun pentru copii Keter Kids Verde este scaunul ergonomic modelat pentru a asigura confortul copiilor. Spătarul ergonomic și picioarele stabile, designul său, va asigura multe ore de echilibru și confort.

     PLATĂ ÎN RATE
     Măsuță de joacă copii Keter Arc - roz
     • Stoc epuizat

     Măsuță de joacă copii Keter Arc Roz este măsuța de joacă care garantează dezvoltarea mintală și motorie a copiilor. Spațioasă și robustă, designul în forma Arc de Triumf, va asigura multe ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp.

     PLATĂ ÎN RATE
     Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable
     • Stoc epuizat

     Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable este setul ideal creativ pentru distracție al copilului tău folosit atât în interiorul casei cât si în grădină sau terasă. Pe măsuța creativă este suficient loc atât pentru creioane, carioci sau pensule cât și pentru a desena sau a găti precum o face mama.

     PLATĂ ÎN RATE
     Set măsuță de joacă creativă copii Keter Play
     • Stoc epuizat

     Set măsuță de joacă creativă copii Keter Play este setul ideal creativ pentru distracție al copilului tău folosit atât în interiorul casei cât si în grădină sau terasă. Pe măsuța creativă este suficient loc atât pentru creioane, carioci sau pensule cât și pentru a desena sau a găti precum o face mama.

     Roabă pentru copii Keter Kiddy - verde
     • Stoc epuizat

     Roabă pentru copii Keter Kiddy Verde este ideal pentru distracție și mișcare în aer liber al copilului. In roaba universală micii grădinari vor putea depozita diferite jucării pe care le folosesc in grădină.

     Roabă pentru copii Keter Kiddy - albastru
     • Stoc epuizat

     Roabă pentru copii Keter Kiddy Albastru este ideal pentru distracție și mișcare în aer liber al copilului. In roaba universală micii grădinari vor putea depozita diferite jucării pe care le folosesc in grădină. Copii vă vor ajuta a întreține grădina plină cu flori și plante.

     PLATĂ ÎN RATE
     Tobogan de grădină Keter Boogie - turcoaz
     • Stoc epuizat

     Tobogan de grădină Keter Boogie Turcoaz este toboganul ideal pentru multă distracție și mișcare in aer liber pentru copii. Va pune un zâmbet pe chipul fiecărui copil, asigurând multe ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp.

     PLATĂ ÎN RATE
     Măsuță de joacă copii Keter Arc - verde
     • Stoc epuizat

     Măsuță de joacă copii Keter Arc - verde este măsuța de joacă care garantează dezvoltarea mintală și motorie a copiilor. Spațioasă și robustă, designul în forma Arc de Triumf, va asigura multe ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp.

     PLATĂ ÎN RATE
     Tobogan de grădină copii Keter Boogie - portocaliu
     • Stoc epuizat

     Tobogan de grădină copii Keter Boogie Portocaliu este toboganul ideal pentru multă distracție și mișcare in aer liber pentru copii. Va pune un zâmbet pe chipul fiecărui copil, asigurând multe ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp.

     Unelta de grădină pentru copii

      Lungime: 76cm
      Lăţime: 23cm
      Înălţime: 13cm

      PLATĂ ÎN RATE
      Tobogan copii Curver Boogie Slide Verde/Portocaliu

       Topogan de grădină pentru copii Keter Boogie este topoganul ideal pentru multă distracție și mișcare in aer liber pentru copii. Va pune un zâmbet pe chipul fiecărui copil, asigurând multe ore de joc distractiv și vesel.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Turcoaz
       • Stoc epuizat
       Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Turcoaz 231594 este casa spațioasă și robustă, cu culori vii intense,asemănătoare cu o adevărată casă,pentru ore de joc distractiv și vesel.
       Aveți întrebări?