Filtrează după:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre

Pachete Tehnologice

Alege acum cele mai bune pachete tehnologice, pentru culturi sănătoase și bogat roditoare. Îți punem la dispoziție o gamă variată de astfel de pachete, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. Gama noastră cuprinde atât pachete economice, cât și pachete premium. Astfel, fiecare agricultor va găsi în această categorie pachetele care corespund cerințelor sale.Avem pachete tehnologice pentru floarea-soarelui, porumb, cereale și pomi. De asemenea, găsești în oferta noastră pachete pentru prepararea vinului, precum și pentru stropirea pomilor și a diverselor plante. Acum ai posibilitatea să achiziționezi cele mai bune produse de care ai nevoie, la prețuri speciale, cu ajutorul pachetelor tehnologice din oferta noastră.

Pachet economic Păioase 2 HA

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 265,00 lei
Pachetul economic conține următoarele produse:  1. Dio Master NPK 21-21-21 (10KG)

  2. Erbicid Helmstar 2x20 Gr

  3. Fungicid Tebustar 1 Litru 

Pachet economic semințe floarea-soarelui

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 690,00 lei

De ce să alegi pachet economic Semințe Floarea-Soarelui? Pentru că nu mai trebuie să calculezi ce cantitate de semințe ai nevoie și pe ce suprafață nu trebuie să calculezi ce cantitate de erbicid ai nevoie. Este totul pregătit, tu doar trebuie să-ți pregătești solul și să-l semeni!

Pachet premium floarea-soarelui 5Ha

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 2.240,00 lei

De ce să alegi pachet premium semințe Floarea-Soarelui? Pentru că nu mai trebuie să calculezi ce cantitate de semințe ai nevoie și pe ce suprafață nu trebuie să calculezi ce cantitate de erbicid ai nevoie. Este totul pregătit, tu doar trebuie să-ți pregătești solul și să-l semeni!

Aveți întrebări?