Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ingrasaminte foliare

Ingrasamintele foliare sunt substante chimice, ce se aplica prin pulverizare asupra plantelor. In general, acest tip de substante se utilizeaza pentru culturile de camp, in livezi, vita de vie si legumicultura.

 

Scopul principal al acestor ingrasaminte este de a suplini cantitatile de elemente chimice si nutrienti de care au nevoie plantele pentru a se dezvolta.

 

Acest tip de substante se absoarbe direct, complet si usor de catre frunze. In consecinta, se realizeaza un transfer rapid al elementelor componente in tesutul plantei.

 

PlantMaster.ro are o gama diversa de astfel de substante, care sa contribuie in mod vital la imbunatatirea calitatii plantelor. Alege din oferta noastra ingrasamintele de care ai nevoie, in functie de planta pe care o vei fertiliza. In gama noastra de produse, vei gasi substante de calitate, pentru a oferi plantelor tale un grad cat mai ridicat de absorbtie.

 

Produsele din oferta magazinului nostru online au un rol bine definit si ajuta la regenerarea plantei, in cazul carentelor aparute pe parcursul dezvoltarii acesteia. Totodata, acest gen de substante poate fi folosit si pentru prevenirea diferitelor carente la multiple tipuri de culturi. In aceste cazuri particulare, se aplica substante foliare anticarentiale, pe baza de fier, calciu, cupru, zinc, magneziu, mangan etc.

 

Consulta oferta completa de ingrasaminte foliare din gama noastra de produse si comanda substantele cele mai potrivite pentru tipul de cultura pe care intentionezi sa le aplici. PlantMaster.ro garanteaza eficienta produselor si recomanda folosirea acestora conform instructionilor din prospect. Asigura-te ca oferi mediul propice de dezvoltare al culturilor, pentru a te bucura de recolte bogate si sanatoase.

Ingrasamant gel Mineral...

  Ingrasamant NPK cu microelemente sub forma de suspensie concentrata, bogata in azot (N), fosfor (K) si potasiu (P), intr-o formula echilibrata.

  Ingrasamant gel Mineral...

   Econatur HD 10-5-30 este un ingrasamant NPK cu aplicare foliara si radiculara, foarte bogat in potasiu, care permite o asimilare rapida si eficienta a nutrientilor de catre planta.

   Ingrasamant gel Mineral...

    Ingrasamant NPK sub forma de suspensie concentrata, bogat in azot, fosfor si potasiu, care asigura si principalele microelemente necesare pentru dezvoltarea armonioasa a plantei.

    Corector multiplu al...

     Poligreen-Mix-L este un corector multiplu al carentelor, cu rezultate excelente in special in cazul tratamentelor foliare. Acesta este conceput pentru a corecta progresiv si prelungit deficientele si simptomele combinate ale lipsei de microelemente, putand fi aplicat in toate fazele de dezvoltare ale plantei.

     PLATĂ ÎN RATE
     Ingrasamant lichid Fertipen C

      Fertipen C este un ingrasamant lichid pe baza de hidroxid de cupru, creat pentru a corecta deficientele de cupru la toate tipurile de culturi.

      Ingrasamant foliar pentru...

       Borocal este un fertilizant foliar utilizat in legumicultura pentru corectarea deficientilor de Calciu, Bor, Magneziu si, de asemenea, pentru cresterea calitatii legumelor. Se aplica in toate fazele de dezvoltare pentru reducerea stresului la plante, cresterea viabilitatii florilor si obtinerea de fructe ferme, uniform colorate.

       Ingrasamant Codigreen 1L

        Codigreen este un ingrasamant organic cu un continut ridicat de carboxilati de amoniu, recomandat pentru furnizarea pe cale foliara a unei forme asimilabile si sigure de azot, imbunatatirea diviziunii celulare in perioadele cheie ale dezvoltarii plantei si organelor productive si pentru reducerea problemelor de alternanta a tratamentelor foliare.

        Ingrasamant tehnic...

         Codicobre este un ingrasamant pe baza de cupru recomandat la toate culturile pentru prevenirea si corectarea simptomelor cauzate de deficientele de cupru. Totodata, Codicobre imbunatateste sistemele de autoaparare ale plantelor.  

         Stimulator de inflorire...

          Floramec este un puternic stimulator de inflorire nehormonal, cu aplicare la sol, inducand direct inflorirea si scurtarea internodiilor si indirect legarea fructelor si cresterea productiei.

          PLATĂ ÎN RATE
          Stimulator de inradacinare...

           Sprintene este un stimulator de crestere a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere si se utilizeaza pentru a induce o inradacinare rapida a rasadurilor.

           Imbogatit cu extract de plante pentru aplicare la sol prin apa de irigare si/sau aplicare foliara prin stropire pentru toate tipurile de culturi si in toate fazele de dezvoltare.

           Fertilizant foliar cu...

            Boroplus este un produs de culoare galbena cu o densitate de 1.37 gr/cm³ (20°C) si cu un pH de 7.7 in solutie 1%. Produsul este utilizat pentru prevenirea si tratarea deficitului de Bor din plante.

            Botamisol 80 pro 500gr

             Botamisol 80Pro este un biostimulator organic cu o concentratie de 80% L-Aminoacizi liberi care ajuta plantele sa depaseasca atat stresurile abiotice cat eventuale stresuri post-tratamente fitosanitare

             Ingrasamant Solar...

              Ingrasamant Solar 10-10-10+ME - ingrasamant foliar cu azot, fosfor, potasiu si microelemente pentru crestere viguroasa si fructificare abundenta prin stimularea puternica a fotosintezei la cereale, floarea soarelui, porumb, cartofi, pomi fructiferi, arbusti, vita de vie, capsuni, mazare, spanac, telina, varza, conopida, sfecla de zahar, sorg, pepiniere.

              Ingrasamant foliar Raiza-Mix

               Raiza Mix este un biostimulator de înrădăcinare

               PLATĂ ÎN RATE
               Ingrasamant foliar Madurel 1L
                Ingrasamant foliar Peniflor...
                 PLATĂ ÎN RATE
                 Ingrasamant foliar...
                  PLATĂ ÎN RATE
                  Naturamin WSP

                   Naturamin WSP

                   rating
                   Stoc epuizat
                   119,00 lei
                   Naturamin®-Ca/B 1L

                    Naturamin®-Ca/B 1L

                    rating
                    : 8 In stoc
                    84,00 lei
                    Biostimulator Razormin -...

                     RAZORMIN, stimulator de inradacinare pe baza de aminoacizi de origine vegetala, polizaharide, macro si microelemente.

                     Compozitie chimica:

                     • • 4 % Azot total (N)
                     • • 7 % Aminoacizi liberi
                     •  4 % Fosfor

                     • Depozit controlat termic
                     • Ambalaj: 500 ml

                     Biostimulator Albit 10ml

                      Albit este un biostimulator multi-task, bine echilibrat, cu influenta pozitiva in toate etapele vitale ale cresterii plantelor, precum si asupra microbiocenozei solului.

                      Albit contine acid plo-beta-hidroxibutiric (PHB), un biopolimer natural sintetizat din bacterii benefice din sol (Bacillus Megaterium si Aureofaciens Pseudomonas), alaturi de o serie de substante cu rol de a potenta si echilibra efectul acidului PHB: sulfat de magneziu, fosfat de potasiu, azotat de potasiu, uree si extract de conifere.

                      PLATĂ ÎN RATE
                      Fungicid ecologic universal...

                       Corector nutrițional, bioactivator și revigorant natural pe bază de substanțe organice vegetale și micronutrienți specifici.

                       Produs potrivit pentru agricultura ecologica conform standardelor NOP, UE si JAS.


                       Ingrasamant Master...

                        Fertilizant radicular hidrosolubil cu continut ridicat in potasiu (38%) si fosfor (11%), cu rol in obtinerea unei bune fructificari si acumularea de zaharuri in perioada maturarii fiziologice.

                        Se aplica in principal prin instalatiile de irigare prin picurare, la culturile horticole.

                        PLATĂ ÎN RATE
                        Ingrasamant Master 20-5-10...

                         Fertilizant radicular hidrosolubil cu continut ridicat de macro- si microlemente, cu rol in nutritia echilibrata si corectarea carentelor plantei.

                         Se aplica in principal prin instalatiile de irigare prin picurare, la culturile horticole.

                         PLATĂ ÎN RATE
                         Ingrasamant Master...

                          Fertilizant radicular hidrosolubil cu continut ridicat in potasiu (30%) si azot (15%), cu rol in acumularea de zaharuri in perioada maturarii fiziologice si asigurarea unor sporuri cantitative si calitative de productie.

                          Se aplica in principal prin instalatiile de irigare prin picurare, la culturile horticole.

                          PLATĂ ÎN RATE
                          Ingrasamant Agrolution pH...

                           Caracteristici:

                           • Gama ingrasamintelor hidrosolubile Agrolution pH Low a fost creata pentru atingerea celor doua  scopuri: furnizarea  tuturor nutrientilor in proportiile corecte si rezolvarea problemelor legate de calitatea  apei, ambele regasindu-se intr-un singur produs. Produsele au efect acidifiant.
                           • Ingrasamintele Agrolution pH Low impun un nou standard in fertirigarea culturilor de legume si pomi fructiferi (pe substrat sau sol), aducand un spor de calitate si productivitate recoltei dumneavoastra.
                           PLATĂ ÎN RATE
                           Ingrasamant Agrolution pH...

                            Caracteristici:

                            • Gama ingrasamintelor hidrosolubile Agrolution pH Low a fost creata pentru atingerea celor doua  scopuri: furnizarea  tuturor nutrientilor in proportiile corecte si rezolvarea problemelor legate de calitatea  apei, ambele regasindu-se intr-un singur produs. Produsele au efect acidifiant.
                            • Ingrasamintele Agrolution pH Low impun un nou standard in fertirigarea culturilor de legume si pomi fructiferi (pe substrat sau sol), aducand un spor de calitate si productivitate recoltei dumneavoastra.
                            PLATĂ ÎN RATE
                            Ingrasamant Agrolution pH...

                             Caracteristici:

                             • Gama ingrasamintelor hidrosolubile agrolution pH Low a fost creata pentru atingerea celor doua  scopuri: furnizarea  tuturor nutrientilor in proportiile corecte si rezolvarea problemelor legate de calitatea  apei, ambele regasindu-se intr-un singur produs. Produsele au efect acidifiant.
                             • Ingrasamintele agrolution pH Low impun un nou standard in fertirigarea culturilor de legume si pomi fructiferi (pe substrat sau sol), aducand un spor de calitate si productivitate recoltei dumneavoastra.
                             Foliar Agroleaf Power High...

                              Caracteristici:

                              • Este un ingrasamant foliar premium ce contine toate macro si microelementele necesare plantelor.
                              • Produs potrivit pentru o imbunatatire a dezvoltarii sistemului radicular la rasadurile transplantate, pentru initierii tuberculilor la cartofi.
                              • In plus, initiaza aparitia butonilor florali si previne avortarea florilor la culturile agricole si horticole.
                              • Are dubla putere de actiune: pachetul unic M-77 (un complex chelator pentru microelemente) si biostimulatori, pentru o absorbtie cat mai buna de catre frunze.
                              • Agroleaf Power poate fi amestecat cu o gama foarte larga de pesticide si aplicat in acelasi timp.
                              Foliar Agroleaf Power Ca...

                               Agroleaf Power Ca 11+05+19+9CaO+ME 2 KG este un ingrasamant foliar premium ce contine toate macro si microelementele necesare plantelor.
                               Combate si previne carentele de calciu. Fenomenul poate avea loc in situatii precum: evaporare excesiva si culturi cu sensibilitate la calciu precum salata verde, varza, ardeiul, tomatele si fructele.
                               Intareste peretii celulari si are un continut mare de potasiu care mareste dimensiunea fructelor. Absorbtia remarcabila la nivel foliar prelungeste actiunea microelementelor, in plus previne craparea fructelor si le prelungeste durata de pastrare.
                               Are dubla putere de actiune: pachetul unic M-77 (un complex chelator pentru microelemente) si biostimulatori, pentru o absorbtie cat mai buna de catre frunze.
                               Agroleaf Power poate fi amestecat cu o gama foarte larga de pesticide si aplicat in acelasi timp.

                               Relaco, pasta pentru...

                                Relaco este o pasta balsamica care ajuta la vindecarea ranilor pomilor (mar, par) dupa taieri si previne cresterea lastarilor lacomi.

                                PLATĂ ÎN RATE
                                Ingrasamant Lithovit Amino 25

                                 Lithovit Amino 25 îngrasamant foliar ecologic pe baza de azot obtinut prin adaugarea, în proporție de 25%, a 16 aminoacizi de origine vegetala.

                                 PLATĂ ÎN RATE
                                 Stimulator pentru inflorire FLORONE 1 L

                                  Florone este un produs obtinut din hidroliza proteinelor care stimuleaza inflorirea, imbunatateste ingrosarea tulpinii si micsoreaza distanta dintre internodii avand efect de retardant de crestere.

                                  Corector carente Folicat Calciu 1 L

                                   Folicat Calciu - ingrasamant compus dintr-o solutie bogata in calciu, magneziu si microelemente chelate, foarte potrivita pentru aplicarea foliara.

                                   Sodial - corector pentru salinitate 1L

                                    Sodiul (Na) se acumuleaza cu usurinta in structurile coloidale ale solului, iar planta nu se mai poate alimenta cu ceilalti cationi (Mg, Fe, Ca etc);

                                    Sodial este un corector de salinitate a solului bazat pe calciu complexat cu acizi organici. Calciul (Ca) inlocuieste sodiul (Na) prezent in sol, formand sulfat de sodiu (Na2SO4), ce poate fi eliminat cu usurinta din zona de inradacinare.

                                    Stimulator pentru marirea fructelor RAYKAT Engorde 1 l Atlantica

                                     Contine macro si micro elemente precum si aminoacizi si polizaharide intr-un echilibru perfect cu complexul de vitamine, ceea ce-l face special de la inceputul cresterii si dezvoltarii fructului si pana la recoltare.

                                     Ingrasamant-Fungicid Atlante 1 L

                                      Atlante - ingrasamant bogat in fosfor si potasiu, care completeaza fertilizarea si asigura o absorbtie si translocare maxima in planta.

                                      Îngrășământ pentru căpșuni 1kg

                                       Îngrășământul special este realizat sub formă pulbere de cristale, asigură o acțiune rapidă și ușoară. Satisface toate nevoile de nutriție a căpșunilor. Poate fi folosit pentru plantare și cu fertilizare suplimentară în perioada de vegetație. Îmbunătățește creșterea, înflorirea, creșterea nivelului de zahăr în fructe, și fertilitatea.

                                       Îngrăsâmânt special pentru plante cu fructe moi, căpșuni/zmeură/mure BioPlantella 1kg/30 m2

                                        Plantela ingrasamant special pentru capsuni: Ingrasaminte anorganice complexe cu nutrienti principali.

                                        PLATĂ ÎN RATE
                                        Biostimulator Albit 1L

                                         Biostimulator Albit 1L

                                         rating
                                         : 1 In stoc
                                         1.150,00 lei

                                         Este un agent de protectie si stimulare care influenteaza pozitiv toate functiile vietii plantelor, precum si microbiocenoza solului contribuind la o imunitate puternica, un metabolism echilibrat si o nutritie eficienta.

                                         PLATĂ ÎN RATE
                                         Regulator De Creștere Medax Top 5L

                                          Medax Top este un regulator de creștere pentru cereale (grâu, orz, secară și triticale) care crește rezistența plantelor la fenomenul de cădere. Medax Top are acțiune sistemică cu translocare acro- și bazipetală. Creșterea rezistenței plantelor la cădere duce la evitarea pierderilor de producție.

                                          Biostimulator Terra-Sorb Foliar -1 L

                                           TERRA-SORB® FOLIAR – Biostimulator ecologic cu continut ridicat in aminoacizi liberi (9,3%), obtinuti prin hidroliza enzimatica si microelemente (Mn, B si Zn), cu rol in cresterea vegetativa dar si generativa a plantei. In cei peste 30 de ani de existenta, TERRA-SORB® FOLIAR s-a dovedit ajutorul de nepretuit al fermierilor in influentarea, inca de timpuriu, a elementelor de productivitate ale plantelor si mai ales, in pregatirea culturilor pentru iernare, fiind supra-numit si „antigelul plantelor”.

                                           Biostimulator Terra-Sorb Radicular -1 L

                                            Biostimulator radicular cu continut ridicat in aminoacizi liberi, obtinuti prin hidroliza enzimatica, cu rol in pornirea timpurie in vegetatie si dezvoltarea unor plante viguroase, bogat ramificate, rezistente la stres.

                                            Ingrasamant organic natural BioNutrivit 1,2 litri

                                             Ingrasamant organic natural BioNutrivit, 1 litru, se poate aplica atat foliar, dar si prin fertigare sau radicular (la radacina). Este inducat a se folosi Bionutrivit in amestec cu erbicidele sistemice ampliificand asimilarea acestora, sporindu-le eficacitatea chiar si in conditii de seceta.

                                             Bros Bio spray cu atomizor 250 ml

                                              Lichid pentru ingrijirea plantelor de ghiveci.

                                              Curata plantele de praf, reziduuri vechi si purici morti. Nu este un preparat de protectie al plantelor.

                                              Ingrasamant Solar Magnum

                                               Ingrasamant sub forma de gel cu continut echilibrat de macro si microelemente, absorbit si asimilat rapid cu efect puternic de stimulare a fotosintezei rezultand cresteri vegetative viguroase si fructificare abundentă. Stimuleaza dezvoltarea radiculara si vegetativa. Activeaza transportul elementelor nutritive si intareste capacitatea de adaptare a plantei la conditii de stres.

                                               Ingrasamant foliar Microcat CALCIU 1l

                                                Microcat este o gama de produse lichide pe baza de microelemente, aminoacizi liberi si acizi organici, creata special pentru corectarea carentelor aparute la plante, cu aplicare foliara.

                                                Microcat Calciu- Boron

                                                 Microelementele sunt esentiale pentru metabolismul plantelor, intervenind in functiile vitale ale plantei. Trebuie evitata aparitia carentelor de microelemente la plante. Aplicand corectori de carenta plantele vor ramane sanatoase si puternice pe toata durata perioadei de cultivare.

                                                 Foliar microfert-u 1L

                                                  Foliar microfert-u 1L

                                                  rating
                                                  : 226 In stoc
                                                  21,00 lei

                                                  Foliar Microfert-u se recomanda utilizarea, in concentratie de 0,5-1% (0,5-1 l produs la 100 l apa), la culturile semincere si pentru consum.

                                                  Fertilizant foliar Millerplex 3-3-3

                                                   Miller este un stimulator de creştere/fertilizant foliar, destinat creşterii producţiei şi a calităţii la culturile de legume, pomi fructiferi, viţă de vie.

                                                   Ingrasamant Fitohorm complex Plusz

                                                    Ingrasamantul Fitohorm complex Plusz este un fertilizant fara clor, complex, imbogatit cu microelemente, pentru plante ornamentale de balcon si gradina si legume.

                                                    Îngrășământ Fitohorm Bor 1 L

                                                     Îngrăşământ pe bază de bor cu formatori de chelaţi.Substanță activă:- 2% - 20g/l Bor solubil în apă (B)- EDDHSA formator de chelat.

                                                     Îngrăsământ Fitohorm CA

                                                      Compoziţie: CaO 21%, N 10%

                                                      Recomandare: Se foloseşte pentru prevenirea sau combaterea carenţei de calciu.

                                                      Îngrăsământ pentru cactus Florimo 250ml

                                                       Poate fi utilizat: Pentru soluția nutritivă a cactusilor și a suculentelor. Conținut mai mare de fosfor și potasiu pentru o creștere echilibrată și înflorire.

                                                       Ingrasamant pentru trandafiri Plantella - 1 kg

                                                        Îngrășământ special pentru trandafiri Plantella se utilizeaza pentru a asigura nutritia si ingrijirea corespunzatoare pentru toate tipurile de trandafiri.

                                                        Bio Plantella Fier Lichid 250ml

                                                         Ingrasaminte minerale pentru eliminarea si prevenirea deficitului de fier in plante de la Unichem, Slovenia.

                                                         Aveți întrebări?