Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Soluții De Depozitare
Filtre
Slider Offer Banner

Magazie / casute de gradina

O gospodarie nu ar fi completa fara o magazie de gradina in care sa-ti poti depozita uneltele si sculele pe care le folosesti pentru intretinerea gradinii si a casei. 

 

PlantMaster iti ofera solutii de depozitare eficiente si variate, astfel incat sa obtii un aspect placut in intreaga curte si, totodata, sa-ti pastrezi sculele si uneltele in ordine. 

 

Fie ca ai nevoie de o casuta depozitare gradina, fie de dulapuri pentru depozitare in gradina – in oferta magazinului nostru online, vei gasi articolele de mobilier perfecte. 

 

PlantMaster iti pune la dispozitie casute de gradina cu usi si ferestre, ideale pentru a depozita in ele unelte, mobilier exterior, biciclete, masini de tuns iarba, accesorii pentru piscina etc. Acestea au o structura rezistenta, iar peretii sunt realizati din material de inalta calitate, rezistent atat la actiunile razelor UV, cat si ale factorilor atmosferici. De asemenea, in oferta noastra vei gasi modele casute si magazie de gradina de diverse dimensiuni, mari sau mici – care sa poata fi integrate chiar si in spatii inguste de depozitare.

 

Magaziile de gradina, cat si casutele, sunt dotate cu podea ce nu permite intrarea rozatoarelor sau a apei. In plus, beneficiaza de un design minimalist si elegant, astfel incat sa poata fi incluse, cu usurinta, in orice tip de decor.

Vezi oferta completa de dulapuri pentru depozitare in gradina sau casute si magazii, apoi alege produsele care raspund cel mai bine nevoilor si spatiului de care dispui. Montarea acestora se realizeaza cu usurinta, iar livrarea se face in cel mai scurt timp posibil. Profita de preturi si comanda acum!

PLATĂ ÎN RATE
Căsuță depozitare grădină...

  Căsuță depozitare grădină Manor Keter 4×6 cu ușă simplă și fereastră, concepută pentru a se potrivi în spații înguste.Ideal pentru a depozita  unelte de grădină, mobilier de exterior, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină etc…, Structura de rezistență este din oțel armat, iar pereții sunt confecționați dintr-un material de înalta calitate, rezistent la acțiunile razelor UV si a factorilor atmosferici.

  PLATĂ ÎN RATE
  Lada depozitare pentru gradina 120 x 45 x 60CM

   Această ladă de depozitare pentru exterior are o capacitate de stocare de 300 de litri și își va păstra conținutul uscat și ventilat, datorită construcției sale rezistente din polipropilenă. Fiecare cutie de depozitare pentru grădină de la ProGarden are un design contemporan care se potrivește oricărui spațiu de locuit din exterior.

   PLATĂ ÎN RATE
   Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro

    Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter Maro este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

    PLATĂ ÎN RATE
    Căsuță depozitare grădină Manor Keter 6×8

     Căsuță depozitare grădină Manor Keter 6×8 DD230448 cu ușă dublă și fereastră este soluția perfectă pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material ce imită lemnul natural de înaltă calitate, durabil și rezistent. Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește.

     PLATĂ ÎN RATE
     Dulap depozitare grădină Ratan Keter Base - antracit

      Dulap depozitare grădină Ratan Keter Base Antracit este alegerea de depozitare pentru unelte, accesorii grădină, perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile își găsesc locul într-un spațiu organizat. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul elegant cu opțiunea de a închide ușile cu lacăt.

      PLATĂ ÎN RATE
      Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 754

       Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 754, o magazie de depozitare spațioasă, rezistentă si durabilă, cu pereți dubli si armătură de otel, construit pentru rezistentă de sus pana jos.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent 6×6
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent 6×6 este ideală pentru grădini mai mici și mai strânse, oferind spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, uneltelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Fereastra va asigura pătrunderea luminii naturale. Are inclusa podeaua, astfel încât nu este nevoie de beton sau altă bază, este necesară doar o suprafață plană după asamblare de 2m  x 2m.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Ratan Tall - maro
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Ratan Tall Maro este alegerea de depozitare pentru unelte, accesorii grădină, perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile își găsesc locul într-un spațiu organizat. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul elegant cu opțiunea de a închide ușile cu lacăt.

       PLATĂ ÎN RATE
       Ladă depozitare de grădină sau terasă Rockwood Keter 570L - crem
       • Stoc epuizat

       Ladă depozitare de grădină sau terasă Rockwood Keter 570L - crem este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină îşi găsesc locul într-un spaţiu organizat practic. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină functia de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare de grădină Factor Keter 6×6
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare de grădină Factor Keter 6×6 230452 cu ușă dublă este soluția perfectă pentru depozitarea ideală a uneltelor și aparatelor de grădină. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material ce imită lemnul natural de înaltă calitate, durabil și rezistent.

       PLATĂ ÎN RATE
       Ladă depozitare grădină Capri Keter - maro
       • Stoc epuizat

        Ladă depozitare grădină Capri Keter - maro este alegerea simplă și elegantă de depozitare sau relaxare, perfect pentru orice grădină, plajă sau piscină. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

       PLATĂ ÎN RATE
       Ladă depozitare grădină Capri Keter - grafit
       • Stoc epuizat

       Ladă depozitare grădină Capri Keter Grafit este alegerea simplă și elegantă de depozitare sau relaxare, perfect pentru orice grădină, plajă sau piscină. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Manor Keter 6×5
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Manor Keter 6×5 cu ușă dublă este soluția perfectă pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material ce imită lemnul natural de înaltă calitate, durabil și rezistent.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 - maro
       • Stoc epuizat

       Descriere produs:


       Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 Maro oferă spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Panourile duble au aspectul lemnului, dar vă oferă confortul vremii și al plasticului rezistent la UV construit din material Evotech ™ o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combină rigiditatea, rezistența și aspectul natural al unui finisaj de lemn.

       PLATĂ ÎN RATE
       Colector apă de ploaie Keter Indigo 200L
       • Stoc epuizat

       Colector apă de ploaie Keter Indigo 200L este creat pentru o grădină naturală, eficientă și ecologică, un produs în care colectezi apa de ploaie pentru a o utiliza în irigarea florilor, legumelor, gazonului și chiar protecție în caz de incendiu.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Ratan Tall - antracit
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Ratan Tall Antracit este alegerea de depozitare pentru unelte, accesorii grădină, perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile își găsesc locul într-un spațiu organizat. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul elegant cu opțiunea de a închide ușile cu lacăt.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Keter Premier High Store
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Keter Premier High Store, este conceput pentru orice exterior, soluția ideală de depozitare pentru grădină, balcoane și curți exterioare, economisind spatiu pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Boston- antracit
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Boston Antracit concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ideal pentru a depozita  unelte de grădină, mobilier de exterior, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină etc…, fabricat din oțel de calitate, cu grilă de ventilație, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii. 

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Roma Antracit
       • Stoc epuizat

       Casuta depozitare Roma Antracit oferă o modalitate excelentă de a vă proteja bunurile,iar  acoperișul extins  vă oferă spațiu suplimentar de depozitare.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Factor Keter 8×6
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Factor Keter 8×6 230451 este prevăzută cu panou de ventilație integrat, care asigură un flux constant de aer in interior, protejând in același timp interiorul împotriva acțiunii nocive a umidității. Fereastra și acoperișul este prevăzut cu luminator care asigura pătrunderea luminii naturale.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Colorado Antracit
       • Stoc epuizat

       Casuta depozitare grădină Colorado Antracit spațioasă cu ușă dublă și grile de ventilati ,este soluția modernă pentru depozitarea perfectă a uneltelor, aparatelor de grădină.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Premier 757
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Premier 757 cu un interior spațios, tavan înalt și pereți dubli, este ultima generație de căsuță sau magazie de depozitare, cu ușă dublă, soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Fabricat dintr-un plastic ultra-robust, durabil, rezistent la intemperii și protejat împotriva razelor UV. Modelul beneficiază, de asemenea.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
       • Stoc epuizat

       Casuta depozitare  grădină  Darwin Keter 4x6 Antracit  concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ca între o casă și un gard, construit din material Evotech ™, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combina rigiditatea, rezistenta si aspectul natural al unui finisaj de lemn.  Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Keter Premier Jumbo 2020L
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Keter Premier Jumbo 2020L, economie de spațiu, depozitare compactă și multifuncțională pentru grădina dvs. Deși nu va ocupa mult spațiu, Premier Jumbo are o capacitate de 2020L și este suficient de larg și de înalt pentru a depozita orice, de la biciclete, echipamente de grădină și mobilier de exterior și două tomberoane de gunoi de 360 ​​L sau chiar trei containere de 240 L.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Lisabona - antracit
       • Stoc epuizat

       Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Această magazie  adaugă o notă elegantă curții sau grădinii dvs. Căsuța are o ușă glisantă dublă, astfel încât veți avea acces convenabil la ea.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Atena- antracit
       • Stoc epuizat

       Complet construit din oțel zincat, cu un  acoperiș in două ape și un finisaj contemporan gri antracit, această căsuță metalică nu este doar construit pentru a rezista intemperiilor vremii, dar este și incredibil de frumoasă. Accesul ușor la această magazie metalică se poate face prin ușile duble glisante, unde puteți aduce cu ușurință dispozitive mai mari în magazia de grădină.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Ratan Keter Base - maro
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Ratan Keter Base - maro este alegerea de depozitare pentru unelte, accesorii grădină, perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile își găsesc locul într-un spațiu organizat.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare de grădină Darwin Keter 4×6 Maro cu ușă simplă și fereastră este soluția perfectă pentru spatii înguste, utilizat pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină...
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Scala 6×5 cu ușă dublă si geamuri este soluția perfectă in stil rustic pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 1175 SD
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 1175 SD, elegantă, modernă, spațioasă, rezistentă si durabilă, cu pereți dubli si armătură de otel, sunt doar câteva beneficii oferite de aceasta căsuța de depozitare, construit pentru rezistentă de sus pana jos.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Scala 6×8
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Scala 6×5 cu ușă dublă si geamuri este soluția perfectă in stil rustic pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Newton 757
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Newton 757 este ultima generație de căsuță sau magazie de depozitare special conceput pentru iubitorii de lemn, cu ușă dublă, soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Newton 759
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Newton 759 cu ușă dublă este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Structura de rezistență este din oțel armat.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Newton 7511
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Newton 7511 fabricat dintr-un compozit inovator de lemn – plastic Evotech, ce combina rigiditatea, rezistenta si aspectul natural al unui finisaj de lemn, economisind în același timp dificultățile de acoperiri și reparații.  Este ultima generație pentru iubitorii de lemn, cu ușă dublă, soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.

       PLATĂ ÎN RATE
       Ladă depozitare grădină sau terasă Keter City Storage Box - maro 113L
       • Stoc epuizat

       Ladă depozitare grădină sau terasă Keter City Storage Box Maro 113L veți obține spațiu de stocare suplimentar pentru a menține lucrurile organizate în afara casei dvs. Fie că este lângă piscină sau pe balconul dvs., această cutie oferă spațiu adecvat pentru rechizite, perne și multe altele. Se poate dubla chiar și ca scaune suplimentare pentru a vă bucura de o carte bună în aer liber.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Keter Patio Store 1000L
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Keter Patio Store 1000L, oferă depozitare ușoară pentru curtea din spate, grădină, balcoane, economisind spațiu pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus, soluția ideală pentru a economisi spațiu și organiza uneltele din grădină. Dulapul Duotech High Store este conceput pentru orice exterior, de la grădină până la balcoane și curți exterioare, soluția ideală pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L, ultima generație de depozitare,  soluția prin care vei economisi și organiza orice spațiu in grădină sau curți exterioare. Keter Grande Store este una dintre soluțiile ideale pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, tomberoane de gunoi și multe altele.

       PLATĂ ÎN RATE
       Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter - grafit 390L
       • Stoc epuizat

       Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter Grafit 390L  este soluția ideală de depozitare pentru perne, echipamente piscină, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic.

       PLATĂ ÎN RATE
       Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter - maro 390L
       • Stoc epuizat

       Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter - maro 390L este soluția ideală de depozitare pentru perne, echipamente piscină, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic.

       PLATĂ ÎN RATE
       Cușcă de grădină pentru câini Keter 95x99x99
       • Stoc epuizat

       Cușcă de grădină pentru câini Keter 95x99x99 este special creat din polipropilena, rezistenta la umiditate si vreme, conceput pentru rasele de câini cu talie mediu si mari, pentru iubitorii de animale.

       PLATĂ ÎN RATE
       Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter - grafit
       • Stoc epuizat

       Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter - maro este un design ce permite să fie utilizată ca o masă pentru prepararea mâncărurilor și ca un dulap pentru depozitarea diferitelor feluri de produse sau farfurii.

       PLATĂ ÎN RATE
       Organizator scule Keter Premium XL 155338
       • Stoc epuizat

       Organizator scule Keter Premium XL 155338 este ideală profesioniștilor de reparații, un organizator de scule robust cu capac policarbonat transparent securizat pentru scule. Interiorul este suficient de spațios pentru unelte electrice mari și articole mai voluminoase, este perfect pentru componentele mici și mijlocii.

       PLATĂ ÎN RATE
       Organizator scule Keter Pro 46cm
       • Stoc epuizat

       Organizator scule Keter Pro 46cm 237006 este ideală pasionaților de reparații, un organizator de scule robust cu capac policarbonat transparent securizat pentru scule.

       PLATĂ ÎN RATE
       Organizator mobil pentru scule Keter cu 5 sertare
       • Stoc epuizat

       Organizator mobil pentru scule Keter 5 Sertare 237007 se va potrivi atât profesioniștilor, cât și pasionaților de reparații, care au nevoie de un organizator multifuncțional pentru scule.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Factor 8×11
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Factor 8×11 cu ușă dublă este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 759
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 759, spațioasă pentru depozitarea aparatelor de gradina, ATV-uri, sau a uneltelor, căsuța cu ușă dublă și geamuri pentru o luminozitate mai buna, este soluția modernă pentru depozitare a oricărei gospodării.

       PLATĂ ÎN RATE
       Dulap depozitare grădină Keter Store Ultra
       • Stoc epuizat

       Dulap depozitare grădină Keter Store Ultra, este soluția ideală pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, cu un design simplu dar elegant.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 757
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 757, spațioasă pentru depozitarea aparatelor de gradina, ATV-uri, sau a uneltelor, căsuța cu ușă dublă și geamuri pentru o luminozitate mai buna, este soluția modernă pentru depozitare a oricărei gospodării.

       PLATĂ ÎN RATE
       Ladă depozitare grădină Keter Sherwood Maro
       • Stoc epuizat

       Ladă depozitare grădină Keter Sherwood Maro este alegerea simplă și elegantă de depozitare sau relaxare, cu un aspect rustic de imitație din lemn, perfect pentru orice grădină, plajă sau piscină. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

       PLATĂ ÎN RATE
       Căsuță depozitare grădină Keter Factor 8×8
       • Stoc epuizat

       Căsuță depozitare grădină Keter Factor 8×8 cu ușă dublă este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material de înaltă calitate, durabil și rezistent.

       PLATĂ ÎN RATE
       Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter - maro
       • Stoc epuizat

       Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter Maro este un design ce permite să fie utilizată ca o masă pentru prepararea mâncărurilor și ca un dulap pentru depozitarea diferitelor feluri de produse sau farfurii.

       PLATĂ ÎN RATE
       Organizator scule Keter Hawk 56cm
       • Stoc epuizat

       Organizator scule Keter Hawk 56cm 237785 este conceput profesioniștilor și pasionaților de reparații, un organizator de scule robust cu capac policarbonat transparent securizat pentru scule.

       Aveți întrebări?