Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Soluții De Depozitare
Filtre

Magazie / casute de gradina

O gospodarie nu ar fi completa fara o magazie de gradina in care sa-ti poti depozita uneltele si sculele pe care le folosesti pentru intretinerea gradinii si a casei. 

 

PlantMaster iti ofera solutii de depozitare eficiente si variate, astfel incat sa obtii un aspect placut in intreaga curte si, totodata, sa-ti pastrezi sculele si uneltele in ordine. 

 

Fie ca ai nevoie de o casuta depozitare gradina, fie de dulapuri pentru depozitare in gradina – in oferta magazinului nostru online, vei gasi articolele de mobilier perfecte. 

 

PlantMaster iti pune la dispozitie casute de gradina cu usi si ferestre, ideale pentru a depozita in ele unelte, mobilier exterior, biciclete, masini de tuns iarba, accesorii pentru piscina etc. Acestea au o structura rezistenta, iar peretii sunt realizati din material de inalta calitate, rezistent atat la actiunile razelor UV, cat si ale factorilor atmosferici. De asemenea, in oferta noastra vei gasi modele casute si magazie de gradina de diverse dimensiuni, mari sau mici – care sa poata fi integrate chiar si in spatii inguste de depozitare.

 

Magaziile de gradina, cat si casutele, sunt dotate cu podea ce nu permite intrarea rozatoarelor sau a apei. In plus, beneficiaza de un design minimalist si elegant, astfel incat sa poata fi incluse, cu usurinta, in orice tip de decor.

Vezi oferta completa de dulapuri pentru depozitare in gradina sau casute si magazii, apoi alege produsele care raspund cel mai bine nevoilor si spatiului de care dispui. Montarea acestora se realizeaza cu usurinta, iar livrarea se face in cel mai scurt timp posibil. Profita de preturi si comanda acum!

Căsuță depozitare grădină Manor Keter 4×6 cu ușă simplă și fereastră, concepută pentru a se potrivi în spații înguste.Ideal pentru a depozita  unelte de grădină, mobilier de exterior, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină etc…, Structura de rezistență este din oțel armat, iar pereții sunt confecționați dintr-un material de înalta calitate, rezistent la acțiunile razelor UV si a factorilor atmosferici.

Această ladă de depozitare pentru exterior are o capacitate de stocare de 300 de litri și își va păstra conținutul uscat și ventilat, datorită construcției sale rezistente din polipropilenă. Fiecare cutie de depozitare pentru grădină de la ProGarden are un design contemporan care se potrivește oricărui spațiu de locuit din exterior.

Căsuță depozitare grădină Manor Keter 6×8 DD230448 cu ușă dublă și fereastră este soluția perfectă pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material ce imită lemnul natural de înaltă calitate, durabil și rezistent. Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește.

Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter Maro este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

Dulap depozitare grădină Ratan Keter Base Antracit este alegerea de depozitare pentru unelte, accesorii grădină, perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile își găsesc locul într-un spațiu organizat. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul elegant cu opțiunea de a închide ușile cu lacăt.

Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 - maro
  • Stoc epuizat

Descriere produs:


Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 Maro oferă spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Panourile duble au aspectul lemnului, dar vă oferă confortul vremii și al plasticului rezistent la UV construit din material Evotech ™ o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combină rigiditatea, rezistența și aspectul natural al unui finisaj de lemn.

Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent 6×6
  • Stoc epuizat

Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent 6×6 este ideală pentru grădini mai mici și mai strânse, oferind spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, uneltelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Fereastra va asigura pătrunderea luminii naturale. Are inclusa podeaua, astfel încât nu este nevoie de beton sau altă bază, este necesară doar o suprafață plană după asamblare de 2m  x 2m.

Căsuță depozitare grădină Boston- antracit
  • Stoc epuizat

Căsuță depozitare grădină Boston Antracit concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ideal pentru a depozita  unelte de grădină, mobilier de exterior, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină etc…, fabricat din oțel de calitate, cu grilă de ventilație, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii. 

Căsuță depozitare grădină Atena- antracit
  • Stoc epuizat

Complet construit din oțel zincat, cu un  acoperiș in două ape și un finisaj contemporan gri antracit, această căsuță metalică nu este doar construit pentru a rezista intemperiilor vremii, dar este și incredibil de frumoasă. Accesul ușor la această magazie metalică se poate face prin ușile duble glisante, unde puteți aduce cu ușurință dispozitive mai mari în magazia de grădină.

Aveți întrebări?