CUM PLĂTESC COMANDA?

Este usor sa faci cumparaturi pe PlantMaster! Iti punem la dispozitie mai multe modalitati de plata.

1.) RAMBURS LA CURIER

Plateste in numerar la livrare, prin optiunea de plata “Ramburs”. Poti plati folosind aceasta metoda daca: 1. valoarea totala a comenzilor tale nu depaseste 4999 de lei, in cazul produselor provenite din stocul furnizorilor nostri;

2.) Plata cu cardul bancar

Plateste online cu cardul bancar si beneficiezi de cea mai simpla si rapida metoda de plata! Tranzactia este efectuata in siguranta cu ajutorul platformei LibraPay. In plus, scapi de costurile aditionale ale serviciilor de curierat, valabile la platile in numerar. In cazul produselor returnate, suma cheltuita iti este restituita direct pe card, in termen de maximum 14 zile. Cardurile eligibile sunt: VISA (Classic si Electron), MASTERCARD, MAESTRO.

3.) Plata prin transfer bancar

Prin aceasta optiune, clientii au la dispozitie 48 de ore pentru achitarea comenzilor in contul bancar GLONOS MULTICOM (cod IBAN: RO15BTRL00501202G44363XX). In formularul de plata se completeaza numarul comenzii in dreptul campului “Detalii plata/Explicatii”.

4.) Plata in rate

Poti achita comenzile folosind cardul tau de cumparaturi si astfel beneficiezi de plata in rate fara dobanda.
Cum functioneaza?
1. Alegi ca modalitate de plata Plata online cu card de credit sau card de debit (include plata in rate); 2. Dupa introducerea numarului de card in pagina de plata, poti selecta numarul de rate dorit; 3. Urmaresti in raportul lunar de activitate, furnizat de banca ta, datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare; 4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

Bancile eligibile sunt:

Star Card Forte:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 sau 12 rate fara dobanda
Star Card Gold:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 sau 12 rate fara dobanda
Star Card Platinum:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 sau 12 rate fara dobanda

Aveți întrebări?