Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Tip Irigație
Filtre

Sistem irigare gradina

Apa este viata, iar intr-o gradina daca nu este apa, cu siguranta nu va fi nici viata! Daca iti doresti o gradina cu plante sanatoase si roditoare, atunci trebuie sa acorzi o atentie sporita dezvoltarii unui sistem de irigare gradina eficient si functional.

 

PlantMaster are o gama variata de produse care sa te ajute sa-ti dezvolti si sa-ti construiesti proiectul, astfel incat sa asiguri o irigare pentru gradina ta conform nevoilor plantelor sadite in ea.

 

Exista mai multe tipuri de instalatii pentru irigatii gradina:

  • de suprafata (supraterane) – irigarea se poate asigura fie prin picurare, fie prin alimentarea prin tevi / furtunuri puse direct pe sol. Aceste sisteme de udare au o putere de acoperire destul de mare si reusesc sa ude gradina in aproximativ 20-30 de minute;

  • ingropate – prin intermediul acestui tip de instalatii, alimentarea cu apa se face printr-o retea de tevi pozitionate sub pamant. Aceste sisteme sunt potrivite, in general, pentru gradini cu suprafete mai mari sau pentru zonele in care clima este foarte uscata.

 

Sistemele de irigare gradina (fie de suprafata, fie ingropate) reprezinta o alternativa inteligenta si sigura pentru asigurarea unei recolte bogate si sanatoase. Exista numeroase motive pentru care este recomandat sa apelezi la aceasta modalitate de a uda gradina, de la confort, eficienta si simplitate pana la economie. Da, economie! Cu ajutorul unui sistem de irigatii vei reusi nu doar sa asiguri necesarul de apa vital pentru cresterea si dezvoltarea plantelor, insa vei economisi si apa (bani). In plus, gradina ta va fi udata uniform, printr-o simpla apasare de buton.

Consulta oferta completa de articole pentru irigarea gradinii si comanda produsele de care ai nevoie. PlantMaster iti garanteaza eficienta si calitatea produselor si iti asigura livrarea rapida a acestora.

Aveți întrebări?