Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Ingrasaminte hidrosolubile (Fertirigare)

Ingrasamintele hidrosolubile sunt unul dintre cele mai populare tipuri de substante care contribuie la dezvoltarea armonioasa a culturilor tale de plante si legume. Acest tip de ingrasamant este recomandat pentru a fi folosit pe orice soi de plante. In plus, se administreaza extrem de usor (in 3 moduri - prin udare, fertilizare foliara, imprastiere directa) si au o eficienta ridicata.

In oferta magazinului nostru online, vei gasi ingrasaminte hidrosolubile destinate utilizarii pe diverse tipuri de plante.

Aceste ingrasaminte au efecte vizibile si rapide asupra plantelor tale. Acestea dezvolta o mai mare rezistenta la daunatori. In plus, au rolul de a creste si productia, deoarece sistemul radicular si foliar se dezvolta mai bine.

 

Raportul de nutrienti bine echilibrat din acest tip de ingrasaminte va permite plantelor si fructelor sa se dezvolte, atingand potentialul lor maxim. Florile, fructele si semintele plantelor fertilizate cu acest tip de ingrasamant sunt mai dezvoltate. Datorita acestui fapt, productia este stimulata mai mult, iar in final, te vei bucura de o recolta mai bogata si mai sanatoasa.

 

Aceste substante vor asigura productivitate optima culturilor chiar si in conditii de stres. Fie ca vrei sa folosesti acest tip de substanta pe culturi de tomate, ardei, vinete, castraveti, capsune, pepene, fie pe meri sau peri - fructele si legumele se vor dezvolta cu o rezistenta sporita la conditiile de transport, depozitare si pastrare.

 

Consulta gama noastra completa de ingrasamant hidrosolubil si comanda produsele potrivite culturilor vizate. Pentru o eficienta maxima, inainte de a comanda, consulta recomandarile de utilizare a produsului si asigura-te ca acestea sunt destinate plantelor vizate de tine.

Aveți întrebări?