Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre

Ingrasaminte solubile

Ingrasamintele solubile au rolul de a stimula inradacinarea plantelor, cresterea si formarea fructelor. Acestea accelereaza absorbtia elementelor nutritive din sol si imbunatatesc calitatea productiei.

 

Acest tip de ingrasamant curge liber si se dizolva repede in apa, fara a lasa reziduuri. Ingrasamintele acestea ajuta la obtinerea cele mai bune performante din cultura si, in final, te vei bucura de o recolta bogata si sanatoasa. Astfel, vei obtine o rentabilitate optima a investitiei.

 

Totodata, acest tip de substante are rolul de a reduce semnificativ numarul de boli si sporeste imunitatea plantelor. Un atu al acestui tip de ingrasamant este faptul ca e usor de aplicat si asigura o hranire uniforma.

 

In oferta magazinului nostru online, gasesti o selectie de ingrasaminte de la producatori de renume, cu un grad de eficienta ridicat. Unul dintre avantajele acestor tipuri de substante este faptul ca pot fi aplicate in irigarea prin pulverizare, care ajuta la economisirea apei, a ingrasamintelor, dar si reduc efortul si forta de munca necesare distribuirii lor.

 

Consulta oferta completa de produse si comanda ingrasamintele solubile necesare pentru cultura ta. Inainte de a plasa comanda, iti recomandam sa consulti specificatiile articolelor si sa comanzi substantele in acord cu plantele pe care doresti sa le folosesti. In plus, pentru culturi sanatoase si recolte bogate, aplica substantele conform indicatiilor din prospect.

 

Astfel, daca urmati indicatiile de pe eticheta pentru diluare si substantele nutritive, in solutie, care sunt disponibile pentru radacinile plantelor imediat, nu exista pericolul de a arde plantele. In plus, este important sa se stropeasca si pamantul din jurul acestora, deoarece majoritatea ciupercilor care produc boli traiesc si in pamant.

Este un produs sub formă de fulgi dizolvabili în apă care conțin aminoacizi esențiali, macro și micro elemente de origine vegetală care sunt ușor asimilabile de către plante. Stimulează încolțirea, creșterea, înflorirea și fructificarea. Se folosește la culturile legumicole, plantații, pepiniere, flori, gazon, lucernă.

Microcat Calciu- Boron

rating
: 17 In stoc
Pret 69,00 lei

Microelementele sunt esentiale pentru metabolismul plantelor, intervenind in functiile vitale ale plantei. Trebuie evitata aparitia carentelor de microelemente la plante. Aplicand corectori de carenta plantele vor ramane sanatoase si puternice pe toata durata perioadei de cultivare.

Boroplus complexat cu o molecula organică și formularea sa lichidă permite ca produsul să fie perfect distribuit, atât în aplicare foliară cât și prin fertirigare. Datorită acestei formulări, riscul de fitotoxicitate cauzat de folosirea borului este foarte puternic redus.

Foliar Cropmax

Stoc epuizat
Pret 149,00 lei

CROPMAX este un fertilizant foliar concentrat, bogat în macro și microelemente, stimulatori de creștere, vitamine, polizaharide, enzime etc., cu efecte favorabile asupra dirijării metabolismului plantelor.

Aveți întrebări?