Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ingrasaminte solubile

Ingrasamintele solubile au rolul de a stimula inradacinarea plantelor, cresterea si formarea fructelor. Acestea accelereaza absorbtia elementelor nutritive din sol si imbunatatesc calitatea productiei.

 

Acest tip de ingrasamant curge liber si se dizolva repede in apa, fara a lasa reziduuri. Ingrasamintele acestea ajuta la obtinerea cele mai bune performante din cultura si, in final, te vei bucura de o recolta bogata si sanatoasa. Astfel, vei obtine o rentabilitate optima a investitiei.

 

Totodata, acest tip de substante are rolul de a reduce semnificativ numarul de boli si sporeste imunitatea plantelor. Un atu al acestui tip de ingrasamant este faptul ca e usor de aplicat si asigura o hranire uniforma.

 

In oferta magazinului nostru online, gasesti o selectie de ingrasaminte de la producatori de renume, cu un grad de eficienta ridicat. Unul dintre avantajele acestor tipuri de substante este faptul ca pot fi aplicate in irigarea prin pulverizare, care ajuta la economisirea apei, a ingrasamintelor, dar si reduc efortul si forta de munca necesare distribuirii lor.

 

Consulta oferta completa de produse si comanda ingrasamintele solubile necesare pentru cultura ta. Inainte de a plasa comanda, iti recomandam sa consulti specificatiile articolelor si sa comanzi substantele in acord cu plantele pe care doresti sa le folosesti. In plus, pentru culturi sanatoase si recolte bogate, aplica substantele conform indicatiilor din prospect.

 

Astfel, daca urmati indicatiile de pe eticheta pentru diluare si substantele nutritive, in solutie, care sunt disponibile pentru radacinile plantelor imediat, nu exista pericolul de a arde plantele. In plus, este important sa se stropeasca si pamantul din jurul acestora, deoarece majoritatea ciupercilor care produc boli traiesc si in pamant.

PLATĂ ÎN RATE
Ingrasamant Yara Terra...

  YaraTera AMNITRA este un ingrasamant cu azot ridicat, special conceput pentru a fi utilizat in fertigare. De fapt, se caracterizeaza printr-un grad ridicat de solubilitate si o puritate absoluta. Prin urmare, poate fi utilizat in orice tip de sistem de fertigare si pe toate culturile care necesita intrari mari de azot.

  Ambalaj: 25kg 

  PLATĂ ÎN RATE
  Îngrășământ Diomaster 21-21-21 NPK 10 kg

   0Perfect îngrășăminte complexe solubile în apă în diferite compoziții.

   Regulator de crestere Stabilan

    Stabilan este un regulator de crestere versatil, capabil de a produce o gama larga de modificari fiziologice la diferite specii si varietati de plante. Se absoarbe rapid in plante intr-un interval de 2-4 ore, in special in conditii de umiditate ridicata. Actioneaza asupra taliei plantelor ca inhibator de crestere, stimuleaza fructificarea si calitatea fructelor.

    PLATĂ ÎN RATE
    Stimulator de creștere Radifarm 1 litru

     Radifarm este conceput pentru aplicare în perioada de transplantare și / sau în stadiile timpurii de creștere a diferitelor culturi. Produsul are de asemenea proprietăți nutritive remarcabile, stimulează dezvoltarea rapidă a unui sistem radicular bogat, prin alungirea radacinilor laterale și dezvoltarea radacinilor adventive.

     Pachet Start A-Z pentru...
      • Stimuleaza dezvoltarea culturilor, inflorirea si procesul de coacere, conducand la recoltarea mai timpurie;

      • Crestere productivitatea si calitatea recoltelor;

      • Intareste si stimuleaza planta in fazele critice (transplantare, pre-inflorire, coacere);

       Delfan Plus 100 ml

       Tradecorp Az 50 gr

      Stimulator de inradacinare Razormin

       Razormin este un stimulent de înrădăcinare pe bază de aminoacizi de origine vegetală, polizaharidă, macro și microelemente. Formulat pentru obținerea unui răspuns rapid și eficient, creșterea numărului de rodii la nivelul plantei.Aportul compușilor asimilați rapid stimulează și metabolismul plantelor.

       Ingrasamant foliar Microcat CALCIU 1l

        Microcat este o gama de produse lichide pe baza de microelemente, aminoacizi liberi si acizi organici, creata special pentru corectarea carentelor aparute la plante, cu aplicare foliara.

        Rarex, regulator impotriva...

         Rarex este un regulator care se foloseste pentru normarea incarcaturii de fructe la mar (soiurile Golden Delicious, Starkimson etc.) sau impotriva caderii premature a fructelor (mar soiurile Jonathan, Parmen auriu, par Cure etc.)

         Fertilizant universal bio din alge marine Homevo

          Este un produs sub formă de fulgi dizolvabili în apă care conțin aminoacizi esențiali, macro și micro elemente de origine vegetală care sunt ușor asimilabile de către plante. Stimulează încolțirea, creșterea, înflorirea și fructificarea. Se folosește la culturile legumicole, plantații, pepiniere, flori, gazon, lucernă.

          Radi stim nr.2,...

           Radi Stim nr.2 este un biopreparat pentru inradacinarea butasilor semilemnnificati si lemnificati si poate fi folosit cu succes pentru inradacinarea butasilor de vita de vie, portaltoilor de pomi fructiferi si a butasilor plantelor ornamentale.

           MF.5307

           Ingrasamant Kelik Potasiu 1L

            Kelik Potasiu este un produs care oferă potasiu suplimentar plantelor. Principalul avantaj al acestui produs este acela că are în compoziție potasiu pur (fără azot, sulf sau fosfor), astfel reacțiile cu macroelementele sunt evitate. De asemenea, stimulează absorbția potasiului la nivelul sistemului radicular atunci când presiunea osmotică este ridicată. Pentru un pH al solului mai mare de 3.

            Pachet pre-inflorire Syn...

             Pachetul SynBio Activ se adreseaza culturilor horticole (legume, vita de vie, pomi fructiferi) aflate in spatiu protejat sau in camp, in momentele dinainte infloririi. Pachetul se bazeaza pe sinergia dintre Bio-Activate, un biostimulator natural pe baze de enzime si citochinine si Synergizer 8-32-4, un fertilizant foliar complex cu continut ridicat de fosfor si micronutienti chelatati.

             10ml Bio-Active

             25ml Synergizer 8-32-4

              

             Îngrășământ Boroplus 1 litru

              Boroplus complexat cu o molecula organică și formularea sa lichidă permite ca produsul să fie perfect distribuit, atât în aplicare foliară cât și prin fertirigare. Datorită acestei formulări, riscul de fitotoxicitate cauzat de folosirea borului este foarte puternic redus.

              Foliar Agroleaf Power 15-10-31+TE 2kg

               Agroleaf Power – tratamentul foliar întradevăr efectiv!
               Agroleaf Power este una dintre cele mai bune familii de îngrășăminte foliare solubile în apă.

               Microcat Calciu- Boron

                Microelementele sunt esentiale pentru metabolismul plantelor, intervenind in functiile vitale ale plantei. Trebuie evitata aparitia carentelor de microelemente la plante. Aplicand corectori de carenta plantele vor ramane sanatoase si puternice pe toata durata perioadei de cultivare.

                Radi Stim nr1, Inradacinare...

                 Radi Stim numarul 1 este un biopreparat pentru inradacinarea butasilor erbacei si poate fi folosit cu succes pentru inradacinarea butasilor diferitelor specii de plante erbacee, ce au caracteristic acest mod de inmultire.

                 Ingrasamant Fitohorm 65 ZN,...

                  În caz de deficiență de zinc apar striații clorotice paralele cu nervurile frunzelor, creșterea plantei este întârziată, spațiile gustative sunt scurtate (tulpinile pitici în fructe), dezvoltarea părților florii devine întârziată, boabele (porumb). ) iar fructele sunt deformate. 

                  PLATĂ ÎN RATE
                  Fertilizant Biocat 15 5 litri

                   Biocat 15 este un fertilizant biologic organic, în formă lichidă, special conceput pentru aplicare prin irigare.

                   PLATĂ ÎN RATE
                   Naturamin WSP

                    Naturamin WSP

                    rating
                    Stoc epuizat
                    125,00 lei
                    PLATĂ ÎN RATE
                    Ingrasamant complex...

                     Îngrășămintele formulate sub formă de gel sunt foarte eficiente, aplicate în perioadele de vegetaţie cu creștere intensă, având un impact sporit asupra culturii. Îngrășământul echilibrat în pricipalele elemente nutritive, cu adaos de magneziu și microelemente acţionează în timpul perioadei de vegetaţie prin creșteri echilibrate și rapide.

                     Ingrasamant pentru citrice...

                      Soluția nutritivă Vitaflóra Citrusféle conține toți nutrienții și microelementele necesare dezvoltării puternice și sănătoase a plantei, înfloririi intensive și coacerii fructelor gustoase. Planta își răsplătește utilizarea regulată cu frunziș verde proaspăt, flori parfumate, intens colorate și fructe suculente.

                      Ambalaj: 100ml

                      Foliar Agroleaf Power Total 20-20-20+TE 2kg

                       Agroleaf Power TOTAL: Este un îngrășământ foliar premium ce conține toate macro și microelementele necesare plantelor.

                       Produs potrivit pentru toate culturile agricole și horticole, cu aplicare în diverse faze de vegetație pentru stimularea creșterii și dezvoltării plantelor, în funcție de cultură!

                       PLATĂ ÎN RATE
                       Foliar Cropmax

                        Foliar Cropmax

                        Stoc epuizat
                        155,00 lei

                        CROPMAX este un fertilizant foliar concentrat, bogat în macro și microelemente, stimulatori de creștere, vitamine, polizaharide, enzime etc., cu efecte favorabile asupra dirijării metabolismului plantelor.

                        Solutie nutritiva pentru...

                         Continut: N:5%; P2O5:5%; K2O:5%

                         Microelemente: B:0.014%, Cu:0.007%, Fe:0.02%, Mn:0.01%, Mg:0.01%, Mo:0.001%, Zn:0.007%.

                         Ingrasamant Fithorm 39 K,...

                          Îmbunătățește calitatea, colorarea și conținutul de zahăr al fructelor și îmbunătățește rezistența plantelor la boli, frig și secetă. Este un element usor de mobilizat, absenta lui apare pe frunzele inferioare. Cel mai frecvent simptom al deficienței este că există o perturbare în reglarea turgenței plantei. Creșterea plantei este inhibată (plantă rozetă) și se dezvoltă frunzișul piper. 

                          PLATĂ ÎN RATE
                          Ingrasamant Lithovit Amino 25

                           Lithovit Amino 25 îngrasamant foliar ecologic pe baza de azot obtinut prin adaugarea, în proporție de 25%, a 16 aminoacizi de origine vegetala.

                           PLATĂ ÎN RATE
                           Biostimulator Barrier 5L

                            Barrier este un produs de Cosmocel, fiind un fortifiant al tesutului vegetal care creste durata de viata a fructelor minimizand daunele mecanice.

                            Plantele cu o stare nutritionala inadecvata au o capacitate scazuta de toleranta la stres cauzat de daunatori, boli sau conditii climatice.
                            Calciul si siliciul declanseaza diferite mecanisme care sporesc activitatea de aparare a proteinelor in interiorul plantei(chitinaza,peroxidaza, proteza etc.

                            Naturamin®-Ca/B 1L

                             Naturamin®-Ca/B 1L

                             rating
                             : 8 In stoc
                             84,00 lei
                             Maturex, pentru coacere si...

                              Maturex se foloseste in legumicultura, pomicultura, viticultura, plante tehnice si ornamentale, atunci cand fructele sunt deja formate si parguite in mod natural in proportie de 5-10%.

                              Datorita compozitiei sale organice, preparatul Maturex determina si cresterea rezistentei plantelor la ger, la bolile cauzate de ciuperci microscopice si la daunatori.

                              Totodata Maturex favorizeaza absorbtia magneziului si calciului, primul element fiind foarte necesar pentru dezvoltarea armonioasa a plantelor, iar al doilea pentru pastrarea fructelor in timpul depozitarii.

                              Ingrasamant Fithorm 30 P,...

                               Este un element mobil care este bine mobilizat în plantă și este direcționat către fruct după fertilizare după înflorire. În absența acestuia, dezvoltarea sistemului radicular este limitată (absorbție redusă de nutrienți), se dezvoltă lăstari mai puțin ramificați, slabi, iar în cazuri severe planta poate deveni chelie. Partea inferioară a frunzelor este verde închis, albastru-verde și mai târziu roșie. Înflorirea este slabă, legarea este slabă și fructul poate fi deseori declanșat. 

                               Fertilizant lichid cu 48%...

                                Polifruit-K50 este cel mai concentrat fertilizator lichid cu potasiu, cu 48% (w/w) potasiu solubil in apa.

                                Contine un adaos de azot ureic cu rol in cresterea cantitatii si vitezei de asimilare a potasiului in planta intr-un timp foarte scurt, atat pe cale foliara cat si radiculara.

                                Formularea cu EDTA protejeaza ingredientele active de actiunea negativa a apei dure.

                                Easy PH 1 litru

                                 Easy PH 1 litru

                                 rating
                                 : 4 In stoc
                                 55,00 lei

                                 EASY PH reduce valoarea pH-ului apei, făcând mai ușoară aplicarea frunzelor pe plante. pH EASY de apă pH de pulverizare poate fi redus simplu și fiabil, fără spumare, scăderea tensiunii superficiale a apei, nici o pierdere de ingrediente active, îmbunătățind astfel protecția și accesul resorbției țesuturilor.

                                 Ingrasamant Fithorm 54 MN,...

                                  Absorbția manganului de către plante este inhibată pe solul alcalin. Seceta lungă și persistentă, compactarea solului, inundațiile și perioada următoare încarcării determină, de asemenea, deficit de mangan în majoritatea cazurilor.

                                  Compoziţie:

                                  Mn: 4%

                                  Doza: 3-5 l/ha

                                  Ingrasamant radicular...

                                   Calciamec a fost special dezvoltat pentru a stimula asimilarea radiculara a Calciului de catre plante chiar si in cele mai stresante conditii. Acesta este recomandat pentru imbunatatirea asimilarii de Calciu in conditii de salinitate extrema si pentru imbunatatirea semnificativa a fermitatii fructelor.

                                   Manid, Biopreparat pentru...

                                    Manid este un produs admis in agricultura biologica care reduce semnificativ numarul de boli si sporeste imunitatea plantelor.

                                    Produsul este dezvoltat de "Institutul de cercetare-dezvoltare pentru biostimulatori "BIOS", Cluj".

                                    Ingrasamant petru plante cu...

                                     Soluția nutritivă ideală pentru toate plantele ornamentale cu flori de interior, utilizarea ei favorizează dezvoltarea sănătoasă a plantelor și înflorirea lor abundentă, de lungă durată.

                                     Ambalaj: 100ml 

                                     Ingrasamant neutralizator...

                                      SAL-WAX Ca este primul produs utilizat pentru neutralizarea sarurilor toxice din sol, ce mobilizeaza resursele de Calciu si Potasiu din sol si le pune la dispozitia plantelor, fiind utilizat si ca stimulator de crestere a radacinilor tinere, acesta stimuland si absorbtia de apa si a nutrientilor din sol.

                                      Ingrasamant Fithorm 63 CU,...

                                       Soluția de cupru FitoHorm 63 Cu este o formulă lichidă, ușor de utilizat. Conținutul său de cupru chelat asigură absorbția eficientă a cuprului prin frunze și încorporarea acestuia în plantă, permițând prevenirea deficienței de nutrienți și remedierea sa rapidă și eficientă.

                                       ​Gel de hidratare pentru plante ghiveci 330 ml

                                        Gel de hidratare pentru plante ghiveci 330 ml - este fara doar si poate un gel special pentru udarea plantelor în ghiveci și a florilor de balcon. Acesta oferă plantele o cantitate adecvată de umiditate timp de mai multe zile.

                                        Stimulator de creștere Cycogan 100ml
                                        • Stoc epuizat

                                        Regulatorul de creștere Cycogan 40 LC conține 400 de grame/litru Clormequat clorură, fiind util la legume și grâu.

                                        Ingrasamant cu 50%...

                                         Codiorgan A-50 este un ingrasamant solid, solubil in apa si foarte concentrat in aminoacizi liberi, recomandat pentru stimularea dezvoltarii radiculare si imbunatatirea metabolismului plantei in fazele critice (inflorire, legare fructe, cresterea intensiva a fructelor, maturarea), facilitand transportul nutrientilor in planta.

                                         Revital, Bioregulator...

                                          Revital este un bioregulator pentru cultura de legume, pomi fructiferi, flori ornamentale, capsuni, pentru obtinerea unor productii de calitate superioara in conditii pedo-climatice nefavorabile. El reduce perioada de stres la plantare, permitind plantelor sa porneasca mai repede in vegetatie.

                                          Aveți întrebări?