Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Daunator
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Tip insecticid
Stare
Ingredient activ
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Daunatori
mai mult... mai puțin
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Acaricide

Acaricidele sunt o categorie de pesticide utilizate pentru a combate daunatorii din clasa arahnidelor. Aceste insecte reprezinta transmitatori ai unor boli extrem de grave la om, precum encefalita, febra recurenta etc. Tocmai de aceea, folosirea unor substante care sa extermine micii daunatori sunt imperative pentru orice tip de cultura, fie ca este vorba despre culturi de cereale, legume, fie pomi fructiferi sau altfel de plante. In plus, aceste substante pot fi insa folosite si impotriva altor tipuri de daunatori, asigurand o paleta larga de acoperire, cu un inalt grad de eficienta, siguranta si accesibilitate.

 

Acarienii fac parte din clasa arahnidelor si sunt insecte de dimensiuni microscopice, motiv pentru care le este usor sa se deplaseze pe suprafata frunzelor plantelor si sa patrunda in organismul acestora. Din cauza faptului ca nu sunt vizibili, acarienii pot produce daune foarte mari culturilor. Pentru a evita acest lucru si a combate efectele negative pe care acarienii le pot avea asupra plantelor si productiei acestora, este recomandat sa folositi o solutie anti paianjeni.

 

PlantMaster.ro are o gama exinsa de variante de solutie impotriva paianjenilor, de la cele pe baza de sulf si pana la cele cu o compozitie activa. Toate sunt eficiente si sigure pentru a proteja plantele si culturile impotriva acarienilor.

 

Consulta intreaga gama de acaricide disponibila in oferta magazinului nostru online si alege produsele care raspund cel mai bine nevoilor tale si gospodariei tale. Protejeaza sanatatea culturilor tale si sanatatea familiei tale, implicit, de micii daunatori, care va pot ameninta fara sa va dati seama. Aplica substantele conform indicatiilor din prospect si bucura-te de culturi sanatoase si recolta bogata.

PLATĂ ÎN RATE
Nissorun 10 WP
-40,00 lei
 • -40,00 lei

Nissorun 10 WP

Stoc epuizat
235,00 lei
195,00 lei

Nissorun 10WP este un insecticid-acaricid ce conține 10% hexitiazol și are formulare de pulbere umectabilă.

PLATĂ ÎN RATE
Insecticid Vertimec 1,8 EC

  Acaricid-insecticid pentru combaterea acarienilor, minatorilor și tripsilor din culturile de legume, vița de vie și pomi fructiferi.

  PLATĂ ÎN RATE
  Insecto-acaricid Vargas 1.8...

   Vargas 1.8 EC se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galbena, cu miros caracteristic. Produsul are in principal actiune acaricida dar si o actiune insecticida specifica. Vargas 1.8 EC patrunde rapid in planta si formeaza un depozit activ ce asigura un control al daunatorilor pe timp indelungat. 

   Insecticid Sanmite 10SC 15ml

    Sanmite 10 SC este un insecto-acaricid ce contine substanta activa pyridaben 100 g/l cu actiune dubla atat de contact cat si de ingestie, avand un spectru larg de combatere asupra daunatorilor din culturi.

    Acaricid Apollo 500 SC

     Apollo 500 SC este un acaricid de contact care actioneaza in principal ca ovicid cu efect si asupra formelor mobile in stadiul de larve in culturile de pomi fructiferi, vita de vie, vinete, castraveti si tomate.

     Acaricid Floramite 240SC

      Floramite 240 SC controlează toate formele mobile ale acarienilor, având și efect ovicid asupra acestora.

      Insecticid acaricid...

       KOROMITE, insecto-acaricid pe baza de milbemectin, eficace asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale acarienilor cu o lunga persistenta a actiunii.


       Substanta activa: 
       • 9,3 g/l (1%) milbemectin

       • Este eficace asupra populatiilor de acarieni

       • Ambalaj: 50 ml

       PLATĂ ÎN RATE
       Acarcid Canelys 1 litru

        Canelys un produs natural folosit cu succes in combaterea si diminuarea populatiei de acarieni, precum si a ciupercilor de tip Oidium (fainare).

        PLATĂ ÎN RATE
        Insecticid Milbeknock

         Milbeknock este o insecto-acaricidă de îngrijire a conceptului de protecție a culturilor, a mediului și a unui om.
         Este acțiune translaminară și nu este afectată de ploi la câteva ore după aplicare.

         PLATĂ ÎN RATE
         Insecticid-acaricid Voliam Targo 1 L

          Voliam Targo este un insecticid-acaricid nou de la Syngenta, sistemic, conceput sa combata daunatorii din culturile de pomi fructiferi, legume in spatii protejate, pepeni si fasole.

          PLATĂ ÎN RATE
          Insecticid Actara 25 WG
          • Stoc epuizat

          Insecticidul Actara 25 WG acţionează prin contact şi ingestie. Produsul pătrunde rapid în plantă şi apoi este transportat ascendent (acropetal) prin sistemul vascular, protejând întreaga plantă, precum şi noile creşteri. Combate dăunătorii atât în stadiul de larvă, cât şi de adult.

          Insecticid Envidor 240 SC
          • Stoc epuizat

          Envidor 240 SC este un acaricid cu acțiune prin contact și ingestie și spectru larg de combatere. Are o puternică acțiune ovicida, controlează toate stadiile juvenile de larve și de nimfe și reduce substanțial fertilitatea femelelor.

          PLATĂ ÎN RATE
          Polenizare biologica cu Bondari
          • Stoc epuizat

          Lasati natura sa-si faca treaba          Bondarii au nevoie de polen ca sursa de proteine pentru intretinerea  coloniei. De asemenea au nevoie de nectar pe post de sursa energetica de carbohidrati (zaharuri). Acest lucru face ca ei sa ajunga in fiecare floare si sa o polenizeze.

          Harmonix Red Mite, 100 ml
           Harmonix Red Mite reprezinta un polimer derivat de celuloza formulat intr-un solvent specific. Poate fi utilizare atat in segmentul industriei alimentare, cat si in activitatile unde poate avea loc contactul accidental cu alimente sau hrana.           Harmonix Red Mite ofera un efect knockdown, impreuna cu un efect secundar de imobilizare a altor insecte mici, zburatoare si taratoare.  Acesta reprezinta o solutie de combatere a rezistentei incrucisate la insecticidele chimice.           Imediat dupa aplicare, insecticidul pur solubil se va evapora, iar polimerul va forma o pelicula concentrata, reticulata, care imobilizeaza si nu permite deplasarea insectelor. Polimerul celulozic actioneaza ca o micro-capcana lichida lipicioasa, formand un film ce va imobiliza insectele, iar ca urmare, acestea vor muri.
           PLATĂ ÎN RATE
           Insectico-acaricid Bermectine 1 L

            Bermectine este un insecto-acaricid care patrunde rapid in planta si formeaza un depozit activ de produs in mezofilul frunzelor, depozit ce asigura controlul daunatorilor pe o perioada lunga de timp.

            Aveți întrebări?