Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Îngrășăminte pentru planta
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Ingrasaminte granulate pentru sol/plante. Culturi roditoare ❤️

Ingrasaminte granulate

O cultura roditoare se obtine cu foarte mare grija si atentie. Fie ca ai o cultura in gradina ta, fie in camp, iti doresti sa te bucuri de o recolta bogata si sanatoasa. Pentru a-ti atinge obiectivul, ai nevoie de ingrasaminte, care sa asigure plantelor aportul nutritiv necesar pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

 

Exista mai multe tipuri de ingrasaminte, printre care si ingrasamintele granulate. Acestea sunt produse organice, care se aplica pe sol sau pe plante. Rolul acestora este de a furniza unul sau mai multi nutrienti esentiali pentru dezvoltarea solului si plantelor. 

 

PlantMaster are o gama variata de astfel de produse, dedicate culturilor tale. In oferta magazinului nostru online vei gasi o selectie de astfel de ingrasaminte, de calitate, pentru plantele tale. Astfel, vei gasi ingrasaminte granulate pentru diferite tipuri de plante, precum trandafiri, afine si plante acide etc.

 

Aceste tipuri de substante au reactie rapida si imediata asupra plantelor. Sunt fabricate din cele mai pure materii prime, ce au un continut ridicat de ingrediente active. Acest tip de ingrasaminte este realizat din ingrediente complet naturale, resturi de animale si vegetale. Are un efect de lunga durata, iar procesul termic special face ca ingrasamintele sa fie lipsite de buruieni sau alti agenti patogeni. Raportul de nutrienti bine echilibrat permite plantelor sa creasca rapid, sa infloreasca abundent si sa asigure o productie crescuta.

Consulta oferta noastra completa si comanda produsul potrivit, in functie de plantele pe care vrei sa le fertilizezi. Inainte de utilizare, citeste instructiunile producatorului si urmeaza-le pentru a te asigura de rezultate maxime si o recolta bogata.

Aveți întrebări?