Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Pentru Planta
mai mult... mai puțin
Tip Erbicid
Buruieni combatute
mai mult... mai puțin
Spectru combatere
Filtre
Slider Offer Banner

Erbicide Totale

Buruienile ti-au invadat terenul de la camp sau o buna bucata din gradina si nimic nu pare sa functioneze pentru eradicarea lor? Poate ar trebui sa faci o pauza si sa te gandesti la masuri totale de indepartare ale acestora. Una dintre cele mai la indemana solutii pentru a reusi sa scapi de ierburile sufocante si nedorite este folosirea unui erbicid total.

 

Acest tip de erbicid este unul special si una dintre masurile drastice pe care le poti lua pentru combaterea ierburilor nedorite, deoarece impune o pauza de insamantare a terenului pe care se aplica.

 

In general, acest tip de substanta este recomandata pentru a se folosi atunci cand se doreste eliminarea completa a buruienilor si plantelor de pe un teren.

 

Erbicidele totale sunt destinate oricarei specii de plante si se utilizeaza pentru a distruge toate ierburile de pe suprafata vizata. Acest tip de substanta se utilizeaza pe spatii necultivate, precum sunt caile ferate, marginea soselelor, aleile din curti sau spatiile cotropite de vegetatie nedorita.

 

Erbicidul de acest gen are ca ingredient de baza Glifosatul, o substanta activa foarte puternica. Totodata, poate fi folosit si in plantatiile viticole, livezi, pepiniere si terenuri imburuienate pe care nu se va cultiva nimic in anul respectiv.

 

PlantMaster are o gama complexa si variata de erbicid total, ideal pentru a te scapa de stresul provocat de aparitia buruienilor nedorite. Daca tocmai ai achizitionat un teren viran si planuiesti sa-ti construiesti casa visurilor tale, nu ezita sa comanzi acest produs si scapa de ierburile care pot aparea si pot ingreuna evolutia lucrarilor!

 

Consulta oferta noastra completa de erbicid total la pret avantajos si comanda substanta care raspunde cel mai bine nevoilor tale. Insa, atentie mare! Terenul pe care aceasta se aplica nu poate fi cultivata in anul respectiv!

PLATĂ ÎN RATE
Erbicid total Glygold 36 SL...

  Glygold 36 SL este un erbicid total, neselectiv, cu acțiune sistemică, care distruge planta complet. Se folosește pe terenurile de cultură, după recoltare și înainte de semănat.

  PLATĂ ÎN RATE
  Erbicid total Halvetic 5L

   Halvetic este un erbicid sistemic total 

   Substanta activa: Glifosat 180G/L

   Erbicid total 100% natural Homevo

    Homevo Garden este un erbicid total cu acţiune de contact care aplicat pe plante distruge epiderma iar planta se usucă şi moare în circa 2 ore. Poate fi folosit pentru combaterea buruienilor mono şi dicotiledonate din spaţii cu arbuşti ornamentali şi din spaţii şi drumuri cu vegetaţie lemnoasă.

    PLATĂ ÎN RATE
    Erbicid total Credit 360 SL 5 L

     Credit 360 SL este un erbicid total, neselectiv, cu acțiune sistemică. Absorbția se face prin frunze și produsul este translocat în toate organele plantei, inclusiv, rădăcini, stoloni și rizomi.

     MF.4779

     PLATĂ ÎN RATE
     Erbicid Taifun 360 SL 5L

      Aplicat postemergent, se absoarbe rapid prin epidermă și stomatele frunzelor, se translocă prin plantă, acumulându-se în țesuturile meristematice (vârfurile de creștere) ale rădăcinii pe care le distruge.

      Erbicid Total Cosmic 1 L

       Erbicid total, sistemic postemergent si neselectiv pentru combaterea buruienilor anuale și perene.
       Substanță activă: glifosat acid 360 g/l
       Ambalaj: 1 litru

       Erbicid Total Clean Up Xpert

        Clean Up Xpert este un erbicid total cu actiune sistemica si se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare galben pal, fara miros specific.

        Erbicid Total Glypho 1 L

         Glypho este un erbicid sistemic total, destinat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor monocotiledonate si decotiledonate anuale si perene.

         Erbicid total Roundup Classic Pro 1 litru

          ROUNDUP controlează perfect toate speciile de buruieni anuale și perene. ROUNDUP este un erbicid pentru floarea-soarelui având foarte multe segmente de aplicare.

          PLATĂ ÎN RATE
          Erbicid total Dominator Clean 20 L
          • Stoc epuizat

          Dominator Clean este un erbicid cu acțiune sistemică, neselectiv, deosebit de eficient în distrugerea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene, cum ar fi murul, pălămida, cucurbețica, costreiul. 

          PLATĂ ÎN RATE
          Erbicid Total Gallup Super 20 Litri
          • Stoc epuizat

          Erbicid total pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile din numeroase culturi.

          Substanta activa: 360 g/l glifosat 

          Ambalaj: canistra 5 l.

          PLATĂ ÎN RATE
          Erbicid Total Gallup Hi Activ
          • Stoc epuizat

          Gallup Hi-Aktiv este un erbicid sistemic total care combate buruienile monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene.

          PLATĂ ÎN RATE
          Erbicid total Barbarian Super
          • Stoc epuizat

          Erbicidul total Barbarian este sistemic, ce se prezinta ca un lichid limpede de culoare galben pai, cu miros caracteristic. Nu este inflamabil, nu exista explosiv, nu oxideaza. Combate toate buruienile rasarite.

          Erbicid total Glister Ultra
          • Stoc epuizat

          Erbicidul Total Glister Ultra este produsul potrivit pentru nevoile tale! Cumpară și nu vei fii deloc dezamăgit!

          Aveți întrebări?