Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Seminte de floarea soarelui

Culturile diverselor plante implica nu doar multa munca, ci si un volum de cunostinte pe care agricultorul trebuie sa le detina pentru a face alegerile potrivite. PlantMaster ofera nu doar seminte, ci si toate informatiile necesare pe care un cultivator trebuie sa le detina pentru a obtine cele mai bune rezultate si o productie crescuta.

 

Daca iti doresti o cultura de floarea soarelui bogata si sanatoasa, PlantMaster iti pune la dispozitie o gama variata de soiuri de seminte de floarea soarelui. Acestea asigura un potential foarte ridicat si stabil de productie, o toleranta foarte buna la seceta si arsita, o rezistenta buna la cadere si frangere, cat si un grad ridicat de autofertilitate.

 

Soiurile de seminte din oferta magazinului nostru online prezinta o toleranta mare la diverse boli, precum lupoaie, Phomopsis şi Sclerotinia (atat pe tulpina, cat, pe calatidiu, cat si la noile rase de mana), mana culturii, putregaiul alb, Macrophomina sau alternarioza.

 

Recolta de floarea soarelui poate fi valorificata prin mai multe mijloace si forme. Printre cele mai utilizate si mai importante, se numara alimentatia animalelor si obtinerea de ulei. Pentru a alege tipul de hybrid potrivit zonei in care iti doresti sa cultivi floarea soarelui, trebuie sa tii cont de urmatoarele informatii:

  • tipul de sol in care vrei sa cultivi semintele;

  • zonarea culturii;

  • nivelul ph-ului din sol;

  • date despre clima si cultura premergatoare;

  • posibilitatile de valorificare a recoltei.

Consulta oferta completa de soiuri de seminte de floarea soarelui si comanda produsele potrivite tipului de teren si conditiilor meteorologice specifice zonei si terenului pe care intentionezi sa cultivi plantele. Inainte de a comanda produsele, consulta specificatiile soiului dorit si, pentru productii optime, respecta recomandarile producatorului. PlantMaster iti asigura produse de cea mai inalta calitate si livrare in cel mai scurt timp posibil.

Aveți întrebări?