Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre

Adjuvanți

Cu siguranţă îți doreşti să crești eficiența în câmp. Pentru asta, ai la dispoziție o gamă de produse, denumite adjuvanți. Adjuvanții sunt produsele care te ajută să îmbunătățești calitatea tratamentelor pe care le aplici pe culturile tale. atunci când aplici produse de protecție a plantelor și îngrășăminte foliare, aceștia te ajută să protejezi cultura de eventualele probleme calitative. Este recomandat să utilizezi adjuvanți pentru a îmbunătăți caracteristicile oricărui tratament fitosanitar pe care îl aplici. Substanțele adjuvante sunt special concepute pentru a întreține și optimiza gradul de distribuție a soluției pesticide. Alege acum adjuvanții de care ai nevoie pentru culturile tale.

Adjuvant Silvet Gold

rating 0 recenzie
: 22 In stoc
Pret 3,50 lei

Silwet GOLD este utilizat in mod normal la concentratii de 0,01% pana la 0,1% in solutia de stropit in functie de volumul solutiei de stropit, pesticidul utilizat si cultura ce trebuie tratata.

Adjuvant Lido 90S

Stoc epuizat
Pret 13,00 lei

LIDO 90 S îmbunătățește proprietățile de umectare ale lichidului de stropit, ceea ce determină formarea unei pelicule uniforme pe suprafața plantelor, mărește aderența și ușurează penetrarea în țesuturi.

Aveți întrebări?