Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Adjuvanți

Cu siguranţă îți doreşti să crești eficiența în câmp. Pentru asta, ai la dispoziție o gamă de produse, denumite adjuvanți. Adjuvanții sunt produsele care te ajută să îmbunătățești calitatea tratamentelor pe care le aplici pe culturile tale. atunci când aplici produse de protecție a plantelor și îngrășăminte foliare, aceștia te ajută să protejezi cultura de eventualele probleme calitative.Este recomandat să utilizezi adjuvanți pentru a îmbunătăți caracteristicile oricărui tratament fitosanitar pe care îl aplici. Substanțele adjuvante sunt special concepute pentru a întreține și optimiza gradul de distribuție a soluției pesticide. Alege acum adjuvanții de care ai nevoie pentru culturile tale.
Adjuvant Break-Thru

  BREAK-THRU® S240 este un adjuvant pentru agricultura ce se amesteca cu pesticidele sistemice si de contact.

  Adjuvant Spray Gard

   Spraygard este un adjuvant de acoperire cu o formulare unica, de culoare alb galbui şi contine 400 g/l polimer di–1–p menthene si alcool etoxilat.

   Adjuvant Lido 90S

    Adjuvant Lido 90S

    Stoc epuizat
    13,00 lei

    LIDO 90 S îmbunătățește proprietățile de umectare ale lichidului de stropit, ceea ce determină formarea unei pelicule uniforme pe suprafața plantelor, mărește aderența și ușurează penetrarea în țesuturi.

    Adjuvant Silvet Gold

     Silwet GOLD este utilizat in mod normal la concentratii de 0,01% pana la 0,1% in solutia de stropit in functie de volumul solutiei de stropit, pesticidul utilizat si cultura ce trebuie tratata.

     Aveți întrebări?