Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Samanta lucerna

Lucerna este unul dintre furajele preferate ale animalelor, dar si extrem de valoroasa pentru agricultori. Aceasta planta de nutret se remarca prin rezistenta ridicata la seceta, la frig si capacitatea de regenerare dupa cosire foarte mare.

 

Lucerna incepe sa infloreasca incepand cu luna mai si pana in luna octombrie, avand o durata de viata indelungata deoarece poate rezista in sol pana la 4-5 ani. Semintele de lucerna rezista in sol chiar si pe timpul iernii si nu sunt sensibile la inghet. In cazul in care terenul este irigat corespunzator, plantele pot deveni mult mai productive.  

 

PlantMaster are o gama variata de soiuri de samanta de lucerna, ce prezinta o serie de avantaje, precum rezistenta foarte buna pe perioada iernii si rezistenta crescuta la uzura. Acestea produc furaje de inalta calitate, cu un continut ridicat de proteine si elemente nutritive precum: calciu, potasiu, fier, caroten si substante estrogene (acestea pot influenta ciclul reproductiv la animale). Fanul de lucerna este recomandat, totodata, in alimentatia vacilor de lapte. Aceasta poate fi folosita si ca masa verde, dar si sub forma de fan uscat.

 

Semintele de lucerna se pot semana atat primavara, cat si toamna. In intervalul acesta, primavara - toamna, se mai practica si cultivarea suprafetelor mici. Cu toate acestea, nu recomandam cultivarea lucernei in perioadele secetoase de vara, caci aceasta este o planta care iubeste apa.

 

PlantMaster recomanda ca inainte de insamantarea terenului, pentru a te asigura ca vei obtine o cultura bogata, sa respecti instructiunile de insamantare ale producatorului.

Consulta oferta noastra de soiuri de samanta lucerna si comanda-l pe cel potrivit conditiilor meteorologice si tipului de teren pe care doresti sa-l insamantezi. Asiguram livrare in cel mai scurt timp posibil!

Aveți întrebări?