Filtrează:
Tip Semințe
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre
Slider Offer Banner

Ultimele review-uri

Seminte castraveti

Cultivarea si producerea legumelor in gradina proprie este o provocare ce-ti aduce multiple satisfactii. Unele dintre legumele cele mai iubite de oamenii din intreaga lume sunt castravetii. Acestia sunt bogati in substante nutritive, insa cel mai mare beneficiu al lor este ca ofera un grad ridicat de hidratare organismului, datorita continutului mare de apa. Cu toate ca sunt saraci din punct de vedere caloric, castravetii reprezinta o sursa importanta de vitamina A, vitamina C, vitamine B, acid folic, calciu, magneziu, fier, potasiu, zinc si siliciu.

 

Astfel, castravetii nu trebuie sa lipseasca din lista legumelor pe care le cultivi in gradina personala. PlantMaster.ro iti ofera o gama variata de seminte de castraveti, astfel incat sa obtii culturi bogate si sa te bucuri de fructe gustoase, care sa dea un plus de savoare preparatelor tale.

 

In oferta magazinului nostru online, vei gasi seminte de castraveti ce iti vor asigura culturi cu:

·       productivitate ridicata si timpurietate foarte buna;

·       eficienta si facilitate in aplicarea pesticidelor;

·       costuri ale lucrarilor in verde reduse;

·       productii foarte ridicate si o calitate excelenta a fructelor;

·       fructe fara gust amar;

·       toleranta mare la septorioza, mana si fainare.

 

Soiurile de castraveti disponibile in oferta noastra se preteaza atat pentru culturile in camp liber, cat si in sere sau solarii. Totodata, fructele pot fi consumate atat in stare proaspata, cat si procesate sau industrializate, incepand din primavara si pana in toamna.

 

Consulta oferta completa de seminte si alege soiul de castraveti preferat. Pentru a te bucura de o productie maxima, inainte de cultivare, citeste recomandarile producatorului si respecta instructiunile intocmai.

Aveți întrebări?