Compostor de grădină 470L este creat pentru cei care doresc o grădină naturală, un mediu în care transformi toate deșeurile casnice sau din grădina ta în pământ fertil pentru flori, pomi, legume sau fructe.

338,79 lei
(Pretul include TVA)
La comandă

Credit module tbi bank 3.3.5

84.87 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Compostor de grădină 470L este creat pentru cei care doresc o grădină naturală, un mediu în care transformi toate deșeurile casnice sau din grădina ta în pământ fertil pentru flori, pomi, legume sau fructe. Material compostat pot fi orice resturi de bucătărie (fructe, legume, coj de ou, zaț de cafea sau ceai, praf de la curățarea locuinței, carton și hârtie, fan si paie, frunze, pene, buruieni fără semințe, iarba tunsa etc). Acest proces a fost folosit de secole de către grădinari pentru a crește materia organică din sol, îmbunătățindu-i funcțiile și proprietățile fizice și chimice ale substratului.

De cele mai multe ori, resturile vegetale sunt aruncate la rampă de gunoi sau arse. Aceste procedee sunt poluante pentru mediul înconjurător, acestea eliberează dioxid de carbon, poluează aerul, solul și pânza de apa freatica. Se recomanda, compostarea materiei asigurându-se astfel, o reciclare integrala cu rezultate benefice pentru mediu si oameni.

Designul modern, cu o capacitate maximă de încărcare de 650L, construcția solidă și stabilă, ușurința de montare a acestuia sunt avantaje pe care Compostorul de grădină Keter E-Compostor 470L le oferă. Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și a razelor UV, astfel își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioada de timp. Ușor de asamblat și de menținut curat.

Compostor de grădină Keter Mega 650L Negru se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România.Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje: Compostor de grădină Keter 470L la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Compostor de grădină 470L:

·        volum mare de depozitare

·        are capac de închidere

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        produs din materiale reciclate

·        ușor de manevrat

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 87 x 87 x 107 cm

·        dimensiuni ambalaj: 90 x 16.5 x 108 cm

·        masa netă a produsului: 8.80 kg

·        greutate maximă susținută: 150 kg

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?