Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Soluții De Depozitare
Filtre

Fotoliu | Canapea | Banca gradina exterior

Relaxarea este un ”must” pe care ar trebui sa-l introducem in rutina zilnica, iar amenajarea unui coltisor in care sa ne deconectam si sa ne incarcam cu energie ar trebui sa fie nelipsit din orice gospodarie. Daca ti-a ramas un colt de curte sau gradina liber, profita de spatiu si decoreaza-l astfel incat sa devina oaza ta de liniste! PlantMaster are o gama variata de canapele exterior, modele banca si fotoliu de gradina – perfecte pentru momentul tau de odihna!

 

Fie ca iti doresti o banca in gradina, pentru a te putea odihni cateva momente in timpul gradinaritului, fie ca esti in cautarea unui fotoliu pentru noua terasa, fie ca iti doresti o canapea de exterior – pe toate le gasesti in oferta magazinului nostru online! Plus multe alte produse destinate relaxarii si amenajarii terasei.

 

Toate articolele din oferta PlantMaster sunt realizate din materiale de calitate superioara, rezistente la razele UV, care nu se deformeaza si fac fata cu bine diferitelor conditii meteorologice. Printre avantajele produselor din oferta noastra se numara si faptul ca sunt usor de instalat, sunt usor de intretinut si au un design modern si atragator, usor de integrat in orice tip de decor.

 

Obiectele de mobilier de gradina sunt realizate din diferite tipuri de material (metal, ratan, lemn, plastic etc.), astfel incat sa satisfaca preferintelor tuturor tipurilor de clienti. 

Consulta oferta integrala de produse si alege articolul de care ai nevoie pentru curtea si gradina ta. Fie ca iti doresti sa achizitionezi o banca de gradina, fie o canapea de gradina sau terasa, fie un fotoliu pentru terasa din gradina – vei beneficia de livrare in 4 - 10 zile lucratoare.

Colțar complet grădină Corfu Relax Grafit de 4-6 persoane, o eleganță deosebită într-un model ergonomic confortabil! Colțarul Corfu Relax, realizat cu maximă precizie și constând dintr-o canapea confortabilă și o masă elegantă, le va oferi utilizatorilor săi un confort deosebit.

Colțar complet grădină Corfu Relax Maro de 4-6 persoane, eleganță și funcționalitate într-unul singur! Setul Corfu Relax, realizat cu maximă precizie și constând dintr-o canapea confortabilă și o masă elegantă, le va oferi utilizatorilor săi un confort de utilizare deosebită.

Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter Maro este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

Bancă din bambus Melanie

rating
: 2 In stoc
Pret 295,00 lei

Mobilierul din ratan și bambus este atemporal și oferă atmosferă interiorului dvs. Ratan este un produs natural, aceste mobiliere sunt fabricate manual în Asia, ceea ce face ca fiecare piesă de mobilier să fie unică. Mobilierul din ratan este potrivit pentru utilizare în interior și exterior sub baldachin sau în verandă!

Canapea grădină Corfu Max Keter - grafit
  • Stoc epuizat

Canapea grădină Corfu Max Keter - grafit, elegantă, durabilă și extrem de confortabilă, este o canapea pentru 3 persoane, fabricată cu tehnologii de cea mai înaltă precizie, acordându-se o atenție sporită finisajelor.

Ladă depozitare grădină Capri Keter - grafit
  • Stoc epuizat

Ladă depozitare grădină Capri Keter Grafit este alegerea simplă și elegantă de depozitare sau relaxare, perfect pentru orice grădină, plajă sau piscină. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

Ladă depozitare grădină Capri Keter - maro
  • Stoc epuizat

 Ladă depozitare grădină Capri Keter - maro este alegerea simplă și elegantă de depozitare sau relaxare, perfect pentru orice grădină, plajă sau piscină. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

Ladă depozitare de grădină sau terasă Rockwood Keter 570L - crem
  • Stoc epuizat

Ladă depozitare de grădină sau terasă Rockwood Keter 570L - crem este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină îşi găsesc locul într-un spaţiu organizat practic. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină functia de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

Aveți întrebări?