Filtrează:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Filtre

Ghivece ratan flori

Ofera energie si viata curtii si gradinii tale cu flori multicolore! Gingasia si veselia acestora poate fi amplificata si pusa in valoare cu ajutorul ghivecelor in care sunt plantate. O alegere inedita, care sa ofere un plus de eleganta si rafinament terasei sau curtii o reprezinta ghivecele din ratan. 

 

PlantMaster.ro are o gama variata de modele ghiveci pentru flori din ratan, care sa te ajute sa iti decorezi curtea si terasa intr-un stil rustic si modern, in acelasi timp. In oferta magazinului nostru online, vei gasi ghivece de diferite forme, dimensiuni si culori, astfel incat sa poti gasi modelul care sa se potriveasca perfect decorului caruia doresti sa-i dai viata.

 

Ghivecele pentru flori realizate din acest tip de material sunt ideale pentru a amenaja cu flori terasa, gradina, balconul, zona de langa piscina sau portiunea de la intrarea in casa. Produsele se fac remarcate prin durabilitate si rezistenta crescuta la actiunea factorilor atmosferici nocivi si a razelor UV. Ghivecele nu se decoloreaza, nu putrezesc, nu se umfla si isi pastreaza aspectul impecabil pentru o lunga perioada de timp. Aceste ghivece decorative sunt dotate pe interior cu o foaie protectoare galvanizata. In plus, sunt usor de mentinut curate.

Consulta oferta completa de ghivece din ratan si alege modelul potrivit pentru spatiul pe care doresti sa-l amenajezi cu flori. Comanda-ti articolele preferate iar, inainte de a plasa comanda, nu ezita sa consulti si pagina de seminte de flori. Creeaza-ti de la zero propriul colt de Rai! Produsele comandate se pot livra prin curier, la adresa precizata. In plus, beneficiezi de cele mai bune preturi la toate articolele selectate.

Ghiveci conic de grădină sau terasă Keter Conic 56.5L Maro 231358 este ideal pentru a amenaja cu flori, terasa, grădina, balconul, zona de lângă piscină sau porțiunea de la intrarea în casă. Ghiveciul este conceput pentru a vă aduce un plus excelent la orice spațiu de locuit interior sau exterior.

Ghiveci de flori pentru grădină sau terasă Ratan în formă dreptunghiulară, este elegant, fermecător și cu stil pentru orice grădină, terasă,balcon,piscină. Textura asemănătoare cu un model de țesătură din ratan  v-a scoate în evidență farmecul și frumusețea plantelor.

Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă Keter Cylinder - maro
  • Stoc epuizat

Set 3 ghivece de flori pentru grădină sau terasă Keter Cylinder - maro este setul de 3 ghiveci cu un design modern, care oferă elegantă și stil la orice grădină sau terasă. Textura asemănătoare cu lemnul natural v-a scoate în evidentă farmecul și frumusețea plantelor.

Ghiveci conic de grădină sau terasă Keter Conic 56.5L - cappuccino
  • Stoc epuizat
Ghiveci conic de grădină sau terasă Keter Conic 56.5L - cappuccino este ideal pentru a amenaja cu flori, terasa, grădina, balconul, zona de lângă piscină sau porțiunea de la intrarea în casă. Ghiveciul este conceput pentru a vă aduce un plus excelent la orice spațiu de locuit interior sau exterior.
Ghiveci conic de grădină sau terasă Keter Conic 56.5L - antracit
  • Stoc epuizat

Ghiveci conic de grădină sau terasă Keter Conic 56.5L - antracit este ideal pentru a amenaja cu flori, terasa, grădina, balconul, zona de lângă piscină sau porțiunea de la intrarea în casă. Ghiveciul este conceput pentru a vă aduce un plus excelent la orice spațiu de locuit interior sau exterior.

Ghiveci de flori grădină sau terasă Keter Rattan M 55.4L - maro
  • Stoc epuizat

Ghiveci de flori grădină sau terasă Keter Rattan M 55.4L - maro în formă dreptunghiulară, este elegant, fermecător și cu stil pentru orice grădină, terasă,balcon,piscină. Textura asemănătoare cu un model de țesătură din ratan  v-a scoate în evidență farmecul și frumusețea plantelor.

Ghiveci de flori pentru grădină sau terasă Keter Ratan M 55.4L - antracit
  • Stoc epuizat

Ghiveci de flori pentru grădină sau terasă Keter Ratan M 55.4L Antracit în formă dreptunghiulară, este elegant, fermecător și cu stil pentru orice grădină, terasă,balcon,piscină. Textura asemănătoare cu un model de țesătură din ratan  v-a scoate în evidență farmecul și frumusețea plantelor.

Aveți întrebări?