Filtrează:
Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Soluții De Depozitare
Filtre
Slider Offer Banner

Masa de gradina / terasa

Masa este unul dintre cele mai importante elemente de decor din orice locuinta sau spatiu destinat relaxarii (terasa, restaurant, bar etc.). Masa este cea care aduna in jurul ei familia si prietenii si ne ofera posibilitatea de a ne bucura de momente petrecute alaturi de cei dragi.  Masa de gradina, spre exemplu, trebuie sa indeplineasca mai multe roluri – element de decor si obiect functional destinat  punerii mancarii si bauturii pe ea.

 

PlantMaster stie cat de important este acest element de mobilier, asa ca are o gama extinsa de mese de terasa / gradina pentru a-ti putea alege modelul perfect pentru tine si nevoile tale. Fie ca ai nevoie de o masa de terasa clasica, fie o masa cu dulap pentru depozitare, masa cu mini bar integrat, masa de gradina metalica – in oferta modelului nostru online gasesti, cu siguranta, masa de care ai nevoie pentru a crea un decor relaxant si elegant.

 

Produsele din oferta noastra sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, care se fac remarcate prin rezistenta si durabilitate. Se comporta foarte bine si fac fata cu brio diversilor factori exteriori care pot dauna si afecta integritatea: actiunea directa a razelor UV, caldura, ploi, stropi de apa din piscina, praf, insecte etc. PlantMaster iti pune la dispozitie mese de gradina din lemn, metal, ratan etc. In plus, fiecare piesa de mobilier de gradina are un design modern si elegant, ce poate fi integrata cu usurinta in orice tip de decor.

Consulta oferta completa PlantMaster si comanda masa de gradina de care ai nevoie pentru terasa / restaurantul / barul tau. Iti asiguram transport rapid si cele mai bune preturi din online.

Coș de depozitare și măsuță de cafea 2in1 DoubleOne

  Material: metal,
  Culoare:
   negru
  Capacul este realizat din MDF

  Masă laterală rotundă cu cârlig Amanda- negru

   Masa laterală Amanda poate fi utilizată în diverse scopuri în casă sau grădină. Este fabricat din metal lăcuit alb și, prin urmare, se potrivește în multe stiluri interioare sau exterioare. Fie că sunt băuturi, gustări sau decorațiuni - această masă laterală este ideal pentru plasare.

   Masă laterală rotundă cu cârlig Amanda- alb

    Masa laterală Amanda poate fi utilizată în diverse scopuri în casă sau grădină. Este fabricat din metal lăcuit alb și, prin urmare, se potrivește în multe stiluri interioare sau exterioare. Fie că sunt băuturi, gustări sau decorațiuni - această masă laterală este ideal pentru plasare.

    PLATĂ ÎN RATE
    Măsuță de cafea rotund Alice - gri 40 x 49cm

     O măsuță de cafea modernă și simplă pe patru picioare. Masa din metal gri deschis cu finisaj mat. Perfect pentru camera de zi, dormitor, balcon sau terasă.

     PLATĂ ÎN RATE
     Măsuță de grădina Anabelle - gri mat

      Dimensiuni: 70 x 40 cm

      PLATĂ ÎN RATE
      Măsuță de grădina Anabelle – albastru mat

       Măsuță de grădina Anabelle – albastru mat

       Dimensiuni: 70 x 40 cm

       PLATĂ ÎN RATE
       Mini bar grădină Keter Cool - maro

        Mini bar grădină Keter Cool Maro este creat cu 3 funcții diferite: mini bar de grădină, măsuță de grădină și răcitor de băuturi. Ca mini bar, are blatul care se extinde pe verticală, cu un design modern, îl poți utiliza pentru petreceri, piscine sau aniversări de grădină.

        PLATĂ ÎN RATE
        Masă grădină sau terasă Keter Futura - maro

         Masă grădină sau terasă Keter Futura Maro, este exact soluția ideală pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Vei putea păstra băuturile reci folosind o umbrelă montată pe orificiul din mijlocul mesei.

         PLATĂ ÎN RATE
         Masă bistro metal pentru exterior Frederik

          Masa este realizată din metal și are un blat de masă mosaic colorat în nisip.

          PLATĂ ÎN RATE
          Mini bar grădină Keter Cool -ALB & MARO

           Mini bar grădină Keter Cool - maro 230900 este creat cu 3 funcții diferite: mini bar de grădină, măsuță de grădină și răcitor de băuturi. Ca mini bar, are blatul care se extinde pe verticală, cu un design modern, îl poți utiliza pentru petreceri, piscine sau aniversări de grădină.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Elise Keter - verde
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Elise Keter - verde de 6 persoane, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Elise Keter - cappuccino
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Elise Keter - cappuccino de 6 persoane, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Quartet Keter - grafit
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Quartet Keter Grafit, este exact masa pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Quartet Keter - cappuccino
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Quartet Keter - cappuccino, este exact masa pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă cu dulap depozitare grădină 183L Unity Keter - maro
           • Stoc epuizat

           Masă cu dulap depozitare grădină 183L Unity Keter - maro este un design inteligent ce permite să fie utilizată ca o masă pentru prepararea mâncărurilor și un dulap spațios cu uși duble pentru depozitarea diferitelor feluri de produse și ingrediente, farfurii, băuturi sau vase.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Quartet Keter - maro
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Quartet Keter - maro, este exact masa pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Keter Melody - cappuccino
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Keter Melody - cappuccino, este exact soluția ideală pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Vei putea păstra băuturile reci folosind o umbrelă montată pe orificiul din mijlocul mesei.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină sau terasă Lisa Keter - verde
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină sau terasă Lisa Keter - verde 218051, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Elise Keter - grafit
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Elise Keter Grafit de 6 persoane, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă grădină extensibilă Keter Harmony - grafit
           • Stoc epuizat

           Masă grădină extensibilă Keter Harmony Grafit 236051, este soluția ideală pentru o masă extensibilă pe care o poți folosi in orice împrejurare, cu o textură care imită lemnul, amenajând orice spațiu din gradina sau terasa casei tale pentru a-ți petrece timpul cu prietenii si familia in aer liber.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Quartet Keter - cappuccino
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Quartet Keter - Cappuccino, este exact masa pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masă de grădină Elise Keter - alb
           • Stoc epuizat

           Masă de grădină Elise Keter Alb de 6 persoane, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu.

           PLATĂ ÎN RATE
           Masa grădina Alison - Cappuccino

            Masa grădina Alison - Cappuccino 221287, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, finisaj elegant, dar simultan stabilă.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă de grădină sau terasă Lisa Keter - alb
            • Stoc epuizat

            Masă de grădină sau terasă Lisa Keter - alb 218050, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă de grădină sau terasă Baltimore Keter - cappuccino
            • Stoc epuizat

            Masă de grădină sau terasă Baltimore Keter Cappuccino, este exact soluția ideală pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă de grădină sau terasă Baltimore Keter - grafit
            • Stoc epuizat

            Masă de grădină sau terasă Baltimore Keter - grafit, este exact soluția ideală pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter - maro
            • Stoc epuizat

            Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter Maro este un design ce permite să fie utilizată ca o masă pentru prepararea mâncărurilor și ca un dulap pentru depozitarea diferitelor feluri de produse sau farfurii.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter - grafit
            • Stoc epuizat

            Masă cu dulap depozitare grădină 105L Unity Keter - maro este un design ce permite să fie utilizată ca o masă pentru prepararea mâncărurilor și ca un dulap pentru depozitarea diferitelor feluri de produse sau farfurii.

            PLATĂ ÎN RATE
            Mini bar grădină Keter Cool - grafit
            • Stoc epuizat

            Mini bar grădină Keter Cool Grafit este creat cu 3 funcții diferite: mini bar de grădină, măsuță de grădină și răcitor de băuturi. Ca mini bar, are blatul care se extinde pe verticală, cu un design modern, îl poți utiliza pentru petreceri, piscine sau aniversări de grădină.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă de grădină Keter Julie - grafit
            • Stoc epuizat

            Masă de grădină Keter Julie Grafit, este masa ideala pentru o gradina moderna, eleganta dar simpla pentru a-ți petrece timpul liber in gradina sau terasa. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc, care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă de grădină Elise Keter - maro
            • Stoc epuizat

            Masă de grădină Elise Keter Maro de 6 persoane, simplu și elegant în forma sa, va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă grădină sau terasă Keter Futura - grafit
            • Stoc epuizat

            Masă grădină sau terasă Keter Futura Grafit, este exact soluția ideală pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Vei putea păstra băuturile reci folosind o umbrelă montată pe orificiul din mijlocul mesei.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă grădină sau terasă Keter Futura - cappuccino
            • Stoc epuizat

            Masă grădină sau terasă Keter Futura Cappuccino, este exact soluția ideală pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Vei putea păstra băuturile reci folosind o umbrelă montată pe orificiul din mijlocul mesei. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

            PLATĂ ÎN RATE
            Mini bar grădină Keter Bevy Bar - maro
            • Stoc epuizat

            Mini bar grădină Keter Bevy Bar - grafit 246853 este o masa de cocktail, mini bar de grădină, măsuță de grădină și răcitor de băuturi. Creați stația perfectă pentru băuturi și gustări în câteva minute. Ca mini bar, are blatul care se extinde pe verticală, cu un design modern, îl poți utiliza pentru petreceri, piscine sau aniversări de grădină.

            PLATĂ ÎN RATE
            Masă grădină sau terasă Keter Melody - maro
            • Stoc epuizat

            Masă de grădină sau terasă, este exact soluția ideală pe care ți-o dorești în grădina sau terasă pentru a-ți petrece timpul liber. Vei putea păstra băuturile reci folosind o umbrelă montată pe orificiul din mijlocul mesei. Simplu și elegant în forma sa, ea va umple ideal orice spațiu gospodăresc care poate găzdui confortabil un prânz în familie sau cu prietenii.

            PLATĂ ÎN RATE
            Măsuță rotundă din metal Jenny - galben
             Masă de înaltă calitate. Datorită culorii sale galbene, vă puteți îmbunătăți grădina cu ea într-un mod uimitor, oferind în același timp o utilizare practică și confortabilă.
             PLATĂ ÎN RATE
             Mini bar grădină Keter Cool - alb
             • Stoc epuizat

             Mini bar grădină Keter Cool Alb este creat cu 3 funcții diferite: mini bar de grădină, măsuță de grădină și răcitor de băuturi. Ca mini bar, are blatul care se extinde pe verticală, cu un design modern, îl poți utiliza pentru petreceri, piscine sau aniversări de grădină. Ca măsuță de grădină îl vei putea utiliza atât la o cafea cât și la o discuție între prieteni.

             Aveți întrebări?