Lista de produse dupa marca Alchimex

Erbicid Ceredin Super 40 SL 1 litru

  Ceredin Super 40 SL acționează ca un selectiv sistemic erbicid cu spectru larg de acțiune în combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene. După tratament, cele două substanțe active din compoziția produsului sunt absorbite rapid prin frunze și rădăcini, opresc creșterea și dezvoltarea buruienilor dicotiledonate, provocându-le uscarea.

  Erbicid Rival Star 75 GD 20g

   RIVAL STAR 75 GD este un preparat sub formă de granule fine, dispersabile în apă, conține 75% tribenuron-methyl.

   Erbicid Rival Ultra,...
   • Produs nou

   RIVAL ULTRA, erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru controlul postemergent al buruienilor cu frunză lată din culturile de grâu.

   Substanțe active:
   • Metsulfuron-metil 143 g/kg
   • Tribenuron-metil 143 g/kg

   • Depozit controlat termic
   • Ambalaj: 35 g 

   Foliar microfert-u 1L

    Foliar microfert-u 1L

    rating
    : 210 In stoc
    21,00 lei

    Foliar Microfert-u se recomanda utilizarea, in concentratie de 0,5-1% (0,5-1 l produs la 100 l apa), la culturile semincere si pentru consum.

    Fungicid Amiral Proffy 6 FS - 100ml
    • Stoc epuizat

    Amiral Proffy 6 FS este un produs cu actiune fungicida ce contine 60 gr. tebuconazol/litru, conditionat sub forma de suspensie apoasa, de culoare rosie. La depozitare prelungita, pot apare depuneri insa, printr-o usoara agitare, revin in suspensie.

    • AMIRAL® PROFFY 6 FS se aplica pe semintele de grau, secara, triticale, orz si orzoaica, destinate insamantarilor, produsul actioneaza ca un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni care se transmit prin seminte si sol.

    Insecticid Faster 10 CE

     Insecticidul Faster 10 CE are în compoziție cipermetrinul care este un piretroid de sinteză nesistemic, cu acțiune de contact și prin ingestie.

     Aveți întrebări?