Lista de produse dupa marca Biopon

Granulat pentru compost Biopon 1kg

  Compost granulat pentru pregatirea compostului 1 kg. Preparat enzimatic biologic cu rol in sprijinirea si accelerarea procesului de compostare a materiilor organice. 

  Îngrășământ Biopon pentru...

   Îngrășământ multi-mineral pentru plante de balcon și terase. Conținutul de azot sub forma de amida extinde timpul de acțiune, astfel încât să fie suficienta fertilizarea plantei o dată la 10 zile. Adaosul de potasiu stimulează înflorirea abundentă.

   Ingrasamant Elixir duo regenerare pentru orhidee 35 ml

    Ingrasamant Elixir duo regenerare pentru orhidee 35ml

    A se utiliza un aplicator pentru fiecare planta, o data pe luna

    Ingrasamant elixir duo Universal 35 ml

     Ingrasamant elixir duo Universal 35 ml, pentru plante de camera.
     Se utiliza un aplicator pentru fiecare planta, o data pe luna.

     Ingrasamant gel pentru orhidee 0,25 l

      Ingrasamant gel pentru orhidee 0,25 l este un ingrasamant mineral inovator si de o efeicienta exceptionala, ce sustine cultivarea tuturor tipurilor de orhidee.

      Îngrășănânt Biopon pentru pelargonii 1 litru

       Îngrășământ BIOPON pentru pelargonii 1 litru este un îngrășământ cu acțiune rapidă pentru toate tipurile de mușcate. Conținutul de azot sub formă amidica prelungește perioada de acționare și astfel nu trebuie să punem îngrășământ zilnic. Conținutul optim de potasiu stimulează creșterea de flori bogate și frumoase.

       ​Gel de hidratare pentru plante ghiveci 330 ml

        Gel de hidratare pentru plante ghiveci 330 ml - este fara doar si poate un gel special pentru udarea plantelor în ghiveci și a florilor de balcon. Acesta oferă plantele o cantitate adecvată de umiditate timp de mai multe zile.

        Aveți întrebări?