Lista de produse dupa marca Danstar Ferment AG

Activator de fermentatie...

    Activator de fermentatie Uvaferm Uvavital 20G

    rating
    : 25 In stoc
    13,00 lei

    Bioactivator complex pentru fermentatia alcoolica la must si decoct fructe. Stimuleaza drojdiile, previne oprirea fermentatiei si creste calitatea vinurilor. Ambalaj 20 grame.

    Drojdie de vin Uvaferm 228 (20g)

      Drojdie de vin Uvaferm 228 (20g)

      rating
      : 28 In stoc
      14,00 lei

      Drojdie de vin Uvaferm 228 - Pentru o fermentatie alcoolica completa alegeti drojdiile selectionate! Cultura de drojdie selectionata, rezistent la rece (utilizare de la 7ºC), ce se utilizeaza in tratarea vinului cu scopul eliberarii compusilor de aroma si reglarii tariei.

      Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm 228:

      - culturi de drojdii ce se utilizeaza in fermentarea mustului de vin alb, a borhotului pentru tarie sau in cazul stagnarii fermentatiei.

      Drojdie de vin Uvaferm Danstil A, 20g

        Drojdie de vin Uvaferm Danstil A, 20g

        rating
        : 24 In stoc
        12,00 lei

        Dozare/administrare: in conditii optime 20 g/hl; in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-40 g/hl; in cazul opririi fermentarii 50 g/hl

        Drojdie de vin Uvaferm PM 20 gr

          Drojdie de vin Uvaferm PM 20 gr

          rating
          : 26 In stoc
          12,50 lei

          Drojdie de vin Uvaferm PM, 20g este o drojdie pentru vinuri albe sau roze, borhoturi fermentate la rece, şampanii.

          Rezistentă la rece şi la un conţinut de alcool de până la 17%.

          Drojdie rezistent la rece...

            Drojdie rezistent la rece pentru borhot si vin...

            rating
            : 6 In stoc
            13,00 lei

            Drojdia de vin Uvaferm CM rezista in borhot sau must cu volum de alcool de pana la 14%. Optimizeaza alcoolii superiori datorita carora creste calitatea vinurilor. Gustul si mirosul acestora sunt controlate inca din timpul fermentatiei, pentru a obtine vinuri cu fructuozitate pronuntata.

            Enzima pentru descompunerea Pectinelor Lallzyme HC

              Enzima pentru descompunerea Pectinelor Lallzyme HC

              rating
              : 14 In stoc
              25,00 lei

              Dozare/administrare:
              la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
              la struguri negrii 2-3g/100 kg;
              la borhoturi 1-3 g/100 kg

              Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.

              Aveți întrebări?