Drojdie de vin Uvaferm 228 - Pentru o fermentatie alcoolica completa alegeti drojdiile selectionate! Cultura de drojdie selectionata, rezistent la rece (utilizare de la 7ºC), ce se utilizeaza in tratarea vinului cu scopul eliberarii compusilor de aroma si reglarii tariei.
Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm 228:
- culturi de drojdii ce se utilizeaza in fermentarea mustului de vin alb, a borhotului pentru tarie sau in cazul stagnarii fermentatiei.
-
MeniuInapoi
-
PRODUSE
-
-
-
-
-
Erbicide
-
-
-
-
-
-
-
Seminte cereale
-
-
-
Arata mai mult
-
-
-
-
-
-
-
- Acasa
- Resigilate
- Promotii %
-
Branduri
-
-
Distribuție B2B
-
-
Distributie B2B
Dezvoltă-ți afacerea cu Plantmaster
Prin secțiunea de B2B (bussines to bussines) Plantmaster se adresează în mod exclusiv magazinelor care doresc să se dezvolte accesând un portofoliu larg de produse, în conditii foarte avantajoase.
Accesul pe platforma www.plantmaster.ro/b2b se realizeaza pe baza de USER și PAROLA furnizate de Plantmaster în urma semnării contractului de distribuție. Pot aplica pentru calitatea de distribuitor exclusiv societățile comerciale care desfașoara activitați de comerț.
Cui ne adresam in mod special?
- Fitofarmaciilor
- Farmaciilor veterinare
- Magazinelor gospodaresti
- Magazinelor de bricolaj
Cum devin partener Plantmaster?
Completați câmpurile cu datele de contact.
În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) telefonic de un agent de vânzări Plantmaster care vă va transmite prin e-mail condițiile de distribuție.
După semnarea contractului veți primi acces pe platforma.
Începem colaborarea și ne dezvoltăm reciproc.
-
-
- Blog
Lista de produse dupa marca Danstar Ferment AG
Sunt 4 produse.
Dozare/administrare: in conditii optime 20 g/hl; in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-40 g/hl; in cazul opririi fermentarii 50 g/hl
Drojdie de vin Uvaferm PM, 20g este o drojdie pentru vinuri albe sau roze, borhoturi fermentate la rece, şampanii.
Rezistentă la rece şi la un conţinut de alcool de până la 17%.
Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg
Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.