Lista de produse dupa marca Florimo

Batoane de ingrasamant...
 • Produs nou

Batoanele de ingrasamant Florimo pentru plante cu flori sunt un ingrasamant sub forma de batoane speciale cu continut de substante nutritive.

Îngrăsământ pentru cactus Florimo 250ml

  Poate fi utilizat: Pentru soluția nutritivă a cactusilor și a suculentelor. Conținut mai mare de fosfor și potasiu pentru o creștere echilibrată și înflorire.

  Îngrășământ pentru gazon 3 in 1 FLORIMO

   Efect triplu pentru o peluză sănătoasă: creștere - datorită compoziției sale speciale, efect de ecologizare - datorită conținutului de magneziu, efect anti-mușchi - datorită conținutului crescut de fier. Poate fi folosit pe toate tipurile de peluze la 1-2 zile după tuns în timpul sezonului de vegetație, urmat de udare extinsă. NPK 20-5-5 (+3 MgO + 1 Fe) îngrășământ mixt EC.

   Pământ de flori pentru cactuși 3 l FLORIMO

    FLORIMO® pământ de flori pentru cactus (pH 5,6 – 6,5), un amestec special de pământ cu un conținut bogat de biohumus.

    Pamânt pentru orhidee Florimo 3L

     Pământ de flori FLORIMO® Orchidea și Anthurrium 3 l

     (pH 4,8 – 5,5)

     Perlit horticol Florimo 5L
     • Stoc epuizat

     Este o rocă vulcanică care se află în condiții naturale al cărei șrot și apoi particulele de perlit extins sunt amestecate în sol pentru a oferi un mediu aerisit de pământ de flori și aprovizionarea constantă a solului cu apă. Dezlegarea excelentă a solului, capabil să țină de 20 de ori greutatea sa inițială de apă.

     Solutie nutritiva...

      Solutia universala nutritiva Florimo este ideala pentru toate tipurile de plante asigurand toate elementele nutritive necesare pentru o crestere sanatoasa si intensiva a acestora.

      Tratament pentru plante Florimo

       Produs pentru combatarea insectelor de pe plantele ornamentale din interior de balcon si de gradina. Spray-ul Florimo pentru palnte utilizeaza ingrediente naturale pentru a elibera plantele de interior, de balcon, de gradina si plantele ornamentale de cele mai cunoscute insecte comune cum sunt afidele, acarienii, paduchii testosi.

       Aveți întrebări?